GS Forum

GS Forum (http://www.gsforum.gr/index.php)
-   Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες (http://www.gsforum.gr/forumdisplay.php?f=58)
-   -   Αυγουστος 2011-Ιταλια(Βενετια)-Αυστρια-Τσεχια-Πολωνια-Ουκρανια-Ρωσια (http://www.gsforum.gr/showthread.php?t=14412)

Strats 31-03-2011 13:48

Απάντηση: Αυγουστος 2011-Ιταλια(Βενετια)-Αυστρια-Τσεχια-Πολωνια-Ο

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από J.T.R ( 348601)
Ωπα και μην αρπαζεσαι:)

Τη γνωμη μου λεω. Προς τι οι ειρωνιες, δεν το καταλαβαινω.

Αλλα δεν πειραζει. Εξαλλου τι μπορει να ξερει καποιος που ταξιδευει στο Ανατολικο μπλοκ απο το 1994...
Τι θα μπορουσε να μαθεις απο καποιον που εχει παει ... φορες ,μονον ανατολικη Ευρωπη(το κενο ειναι γιατο σασπενς)

Αντε κι εγω να μαζεψω το παλιοσαραβαλο μου και να ψαξω να βρω κανα ταξιδιωτικο οδηγο να ξεστραβωθω να μαθω και για τα διεθνη διπλωματα και για μερη μακρινα και απατητα.

Αλλα μαλλον θα προτιμησω πιο βατους προορισμους χωρις κινδυνους και κακοτοπιες...ακου εκει βενζιναδικο στη λασπη...μα καλα λεω κατι κουταμαρες μερικες φορες.

Καλο ταξιδι σου ευχομαι.

Εμμμ... κάτι για ειρωνία έλεγες??? ;)

Strats 31-03-2011 13:50

Πάνο, εσύ δε μασάς, δεν είσαι χθεσινός, ξέρεις. Όρμα και ξεκίνα τον τελικό σχεδιασμό του ταξιδιού σου :)

nikos-x 31-03-2011 15:01

Βρε Πάνο, μια που πας πάνω, δεν περνάς κι από Vorkuta, να φέρεις και την πεθερά μου, γιατί "φαγώθηκε" να έρθει για διακοπές και θα μου τεντώσει τον προϋπολογισμό.

Άιντε με το καλό. . . για 'μένα ισχύει ότι και σε άλλες χώρες, Τουρκία, Βουλγαρία, Ρουμανία. . . αν δεν κάνεις "χοντράδα", αν δεν πέσεις σε στραβόξυλο, αν δεν σταματάς στην μέση του πουθενά, αν δεν βγάζεις πάκους με ευρά για ν' αγοράσεις πιροσκί κι άλλα τέτοια τυχερά, δεν θα έχεις ιδιαίτερα προβλήματα.

Στα σύνορα είναι λίγο αγέλαστοι, αλλά μπαίνοντας, αποτελείς αξιοθέατο και σπανιότερα "οικονομικός ενδυναμωτής οικογενειακού προϋπολογισμού".

Όταν είναι να πας πάντως, θα σου δώσω και το τηλέφωνο για άμεση μετάφραση στα Ελληνικά :sm7:

Magelanos 31-03-2011 17:55

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από nikos-x ( 349104)
Βρε Πάνο, μια που πας πάνω, δεν περνάς κι από Vorkuta, να φέρεις και την πεθερά μου, γιατί "φαγώθηκε" να έρθει για διακοπές και θα μου τεντώσει τον προϋπολογισμό.

Άιντε με το καλό. . . για 'μένα ισχύει ότι και σε άλλες χώρες, Τουρκία, Βουλγαρία, Ρουμανία. . . αν δεν κάνεις "χοντράδα", αν δεν πέσεις σε στραβόξυλο, αν δεν σταματάς στην μέση του πουθενά, αν δεν βγάζεις πάκους με ευρά για ν' αγοράσεις πιροσκί κι άλλα τέτοια τυχερά, δεν θα έχεις ιδιαίτερα προβλήματα.

Στα σύνορα είναι λίγο αγέλαστοι, αλλά μπαίνοντας, αποτελείς αξιοθέατο και σπανιότερα "οικονομικός ενδυναμωτής οικογενειακού προϋπολογισμού".

Όταν είναι να πας πάντως, θα σου δώσω και το τηλέφωνο για άμεση μετάφραση στα Ελληνικά :sm7:

Για σενα φιλε Νικο οτι θες.. και πεθερα και οτι γουσταρεις το φερνω..ευχαριστω να εισαι καλα, και η αμεση μεταφραση σιγουρα θα χρειαστει..:sm7:

spitiko 31-03-2011 17:56

Κύριοι πέρυσι 3 μοτο μονοί απο Χανιά (118 ευρω εισητηρια αλε ρετουρ ανα ατομο και μηχανη) μήνα Μάιο Ιούνιο για 17 μέρες και 5400 χλμ σε Βουλγαρια Ρουμανια Ουγγαρια Μολδαβια Ρουμανια Σερβια Φυρομ Ελλαδα δαπανησαμε καθε ενας απο εμας 950 ευρω.
Μεναμε σε ξενοδοχεια και τρωγαμε καλα μια φορα την ημερα.
Γενικά η ζωή και τα καύσιμα μέσω όρο ειναι τα μισά.
ΒΟΥΡ ΚΥΡΙΟΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΗΣ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΑ.

Magelanos 31-03-2011 17:58

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Strats ( 349053)
Πάνο, εσύ δε μασάς, δεν είσαι χθεσινός, ξέρεις. Όρμα και ξεκίνα τον τελικό σχεδιασμό του ταξιδιού σου :)

Να εισαι καλα φιλε Στρατο ευχαριστω...:):)

nvythoul 31-03-2011 18:03

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Magelanos ( 349242)
Να εισαι καλα φιλε Στρατο ευχαριστω...:):)

Πάνο εχεις κάνει και τον προυπολογισμό για τα πάρτυ ;

Magelanos 31-03-2011 18:05

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από spitiko ( 349237)
Κύριοι πέρυσι 3 μοτο μονοί απο Χανιά (118 ευρω εισητηρια αλε ρετουρ ανα ατομο και μηχανη) μήνα Μάιο Ιούνιο για 17 μέρες και 5400 χλμ σε Βουλγαρια Ρουμανια Ουγγαρια Μολδαβια Ρουμανια Σερβια Φυρομ Ελλαδα δαπανησαμε καθε ενας απο εμας 950 ευρω.
Μεναμε σε ξενοδοχεια και τρωγαμε καλα μια φορα την ημερα.
Γενικά η ζωή και τα καύσιμα μέσω όρο ειναι τα μισά.
ΒΟΥΡ ΚΥΡΙΟΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΗΣ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΑ.

Ετσι μπραβο αρχηγε μου δωσε.....και αν δεν μπορειτε ν'αφησετε τα πληκτολογια να παρετε μαζι σας ΒΟΥΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡ......:):):)

Magelanos 31-03-2011 18:08

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από nvythoul ( 349246)
Πάνο εχεις κάνει και τον προυπολογισμό για τα πάρτυ ;

Αυτα θα τα κανονισουμε αναμεταξυ μας Νικολαε.... ;);)

Magelanos 31-03-2011 18:12

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από babisadve ( 348639)
Πάντως Magelane,

σου έχω ανοικτή πρόσκληση για .... ???

Και να θυμάσαι:

Το μόνο που χρειάζεσαι για να ταξιδέψεις, είναι χρόνος !!!

Χρισταρα τα ειπαμε μαζι στην Βουλαγαρια δεχτει η προσκληση.. ;);)

Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 08:39.

vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!