![]() |
Απάντηση: Γλίτωσε από επίθεση ο Κώστας Σημίτης
Απόσπασμα:
Και βέβαια θέλω να δεσμευτούν τα κινητά, ακίνητα κλπ όλων αυτών που ασέλγησαν εις βάρος του λαού και να τιμωρηθούν παραδειγματικά από τον νόμο και μόνον Οχι από παλλικαράδες με καλάσνικωφ. Αρα τι έχω; Τιμωρία. Και τι σημαίνει αυτό; παραδειγματισμός για τους ίδιους ή αυτούς που έπονται. |
Απόσπασμα:
Θα αλλάξουμε τις απαγορευμένες λέξεις που είχε πει πριν χρόνια ο φοβερός Χαρρυ Κλυν με έμπορος, γιατρός, οδοντιατρος, μηχανικός δικηγόρος κλπ. Επίσης στις ανωτέρω λέξεις που περιγράφουν επαγγέλματα θα απαγορευθεί δια νόμου η χρήση επιθέτων όπως... τίμιος, ευσυνείδητος, συγκαταβατικός, προσηνής. Αντιθέτως θα επιβραβεύεται με μείωση φόρου ο χαρακτηρισμός των ανωτέρω ως φοροφυγάς, λαμόγιο, ασυνείδητος. Εξαίρεση στον παραπάνω νόμο θα αποτελέσουν φυσικά οι έχοντες την ιδιότητα του βουλευτή, οι οποίοι πριν εκλεγούν ανήκαν σε κάποια από τις παραπάνω ιταμές ομάδες. Ως γνωστόν όταν εκλεγείς στη βουλή αναβαπτίζεσαι, οι αμαρτίες σου συγχψρούνται και παραγράφονται. Ιδίως όταν σα βουλευτής λες ότι όλοι μαζί τα φάγαμε, ότι αυτοί που διόρισες είναι κοπρίτες, ότι οι ένοπλες δυνάμεις είναι αντιπαραγωγικές κι άλλα τέτοια σοφά, τότε όχι μόνο αναγεννάσαι αλλά ανταμείβεσαι κιόλας με θέση αντιπροέδρου κυβέρνησης. Οταν μάλιστα είσαι κι αμπελουργός, η σοφία συμπλέκεται με βακχική ευθυμία και το αποτέλεσμα είναι άκρως διασκεδαστικό, ενίοτε εκρηκτικό! |
Απόσπασμα:
αλλα μηπως θελεις να το αναπτυξουμε το θεμα? Μηπως πρέπει να πουμε απο το κερδος του 120% που μνημονευσε πιο πριν ο γιατρος γιαννης μεχρι και 500% σε καποια ειδη τι ποσοστο ΦΠΑ και τι ΦΜΥ αποδοθηκε στο Ελληνικο κρατος απο το 1985 και μετα? Ναι με την συγκαλυψη, καλυψη οπως θελεις πες το του Ελληνικου κρατους ολοι ΜΑΣ βολευομασταν!!!!!! Εμποροι και πολιτες!!! Δεν ειδα κανεναν Δημητρη μου τοσα χρονια να βγαινει στους δρομους και να ζητα την παραδειγματικη τιμωρια των πολιτικων που τα επετρεπαν αυτα να γινονται...διοτι ΟΛΟΙ βολευομασταν!!!!!! Ηρθε ομως η ωρα μας Δημητρη, την οποια την πληρωνουμε πανακριβα!!! Αξιζε??? Μην βιαστεις να με κατηγορησεις φιλε μου για κατι, εχω κι εγω γυναικα εμπορο με την οποια τσακωνομαι συχνα πυκνα για τα παραπανω!!!!!!! |
Αν ρίξει κανείς μια ματιά στα βιογραφικά των επαγγελματιών της πολιτικής (γιατί πουθενά αλλού δεν έχουν διαπρέψει) θα διαπιστώσει ότι εκείνοι που κυβέρνησαν τον τόπο περισσότερο από κάθε άλλον είναι, κατά σειρά, ο Άκης Τσοχατζόπουλος, ο Κώστας Σημίτης, ο Γιώργος Παπανδρέου και ο Θεόδωρος Πάγκαλος.
Ο Άκης Τσοχατζόπουλος με 20 χρόνια θητείας (από το 1981 μέχρι το 2004) σε κορυφαία υπουργεία, δεν έλειψε από καμία κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, πλην της τελευταίας του Γιώργου Παπανδρέου. Ο Κώστας Σημίτης με 18 χρόνια, έρχεται δεύτερος. Συμμετείχε κι αυτός σε όλες τις κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ, είτε ως υπουργός, είτε ως πρωθυπουργός, εκτός από την τελευταία και απουσίασε μόνο το διάστημα 87-89 της εποχής «Τσοβόλα δώστα όλα». Τρίτος (αλλά έχει λίγο ακόμα μέλλον μπροστά του, εάν εξαντλήσει την τετραετία) έρχεται ο Γιώργος Παπανδρέου με 17 χρόνια στην εξουσία και τέταρτος ο Θεόδωρος Πάγκαλος με 16 χρόνια (εξαιτίας της αποβολής του από την κυβέρνηση του Κώστα Σημίτη στη δεύτερη τετραετία). Όλοι αυτοί πληρώνονται από τους Έλληνες φορολογούμενους επί 30 χρόνια και βάλε. Κι έχουν κυβερνήσει, δηλαδή διαχειριστεί τις τύχες και την περιουσία του ελληνικού λαού (με το αζημίωτο), για σχεδόν 20 χρόνια, με τα γνωστά αποτελέσματα που ζούμε όλοι σήμερα. Αλήθεια ο Θ. Πάγκαλος πως θα ονόμαζε τους πολιτικούς που πληρώνονται εδώ και τριάντα χρόνια από το ελληνικό δημόσιο και συμπεριφέρονται σα να είναι μόνιμοι (κάτι σαν τους « κοπρίτες» δηλαδή, αλλά με πιο πολλά λεφτά και εξουσία), χωρίς να δίνουν λόγο σε κανέναν; Αλέξανδρος Σγουρός Ποιός έχει το ρεκόρ παραμονής στην εξουσία; | ANTINEWS |
Απόσπασμα:
|
Ετσι που το πανε δεν θα μπορουν να κυκλοφορουν εξω με αυτα που εχουν κανει...:mad:
|
Απόσπασμα:
:sm8: |
Απόσπασμα:
με το ΑΣΕΠ γλύτωσαν τη γκρίνια της πελατειακής βάσης με τον κίνδυνο να τις αρπάξουν θα εξαφανιστούν και θα κινούν τα νήματα υπογείως...και μην προστρέξετε να πείτε ότι "και πώς θα διεκδικούν τον σταυρό" διότι φαίνεται στον ορίζοντα να συμφωνούν όλοι στις εκλογές με λίστα ;) και ως Αμερικανάκια θα ψηφίζουμε ιντερνετικά φάτσες που θα τις βλέπουμε στη κατευθυνόμενη τιβι.... άιντε να τους πλακώσετε να τους δώσετε την αφορμή να κρύβονται και να έχουν καλή δικαιολογία...:cool: |
Μια συνηθισμένη ατάκα στους μαφιόζους του Σικάγου όταν θέλανε να πιέσουν κάποιο μέλος να σκοτώσει: λέγανε το εξής "Αν έβλεπες κάποιον να βιάζει και να πνίγει την μάνα σου ή την αδερφή σου ή την γυναίκα σου ή την κόρη σου τι θα έκανες?"
Η βία είναι έμφυτη σε όλους τους ανθρώπους. Τα όρια τα οποία όταν τα ξεπεράσεις σε οδηγούν στη βία λεκτική ή σωματική κυμαίνονται από άνθρωπο σε άνθρωπο. Αλλά αν περάσεις από μία λαϊκή και δεις γιαγιά 80αρα να παρακαλάει για ένα μήλο (το έχω δει μπροστά μου να δείχνει μια χούφτα με κάτι πεντάλεπτα και να κλαίει) όχι γιατί ήτανε άσωτη και ανεύθυνη όταν ήτανε νέα αλλά γιατί τα λευτά της τα φάγανε οι γνωστοί με τα δομημένα και τα άλλα κόλπα, εκεί να σας δω! Όταν οι κλέφτες νομοθετούν και διοικούν απλά δεν υπάρχει τρόπος τιμωρίας. Το άδικο λοιπόν σε πνίγει. Εσύ λοιπόν ανήθικε που στέρησες από την γιαγιά ένα φρούτο μάθε ότι δεν είμαστε πρόβατα (συγνώμη Κώστα τα δικά σου ζωντανά είναι πιο έξυπνα από όσο νομίζουν ότι είμαστε εμείς οι πολιτικοί). Όταν θα σε δω να περνάς δίπλα μου με το πανάκριβο υποκριτικό σου κουστούμι ενώ εγώ δεν πάω στο καφενείο γιατί δεν μπορώ να κεράσω ένα καφέ ε θα μου ανάψουν τα λαμπάκια! Παιδιά μη κρίνεται αυτούς τους χοντρόπετσους με τα δικά σας κριτήρια. Είμαι σίγουρος πως όσοι είστε ενάντια σε τέτοια περιστατικά βίας μάλλον θα αρκεί μια υπόνοια αδικίας σε συνάνθρωπό σας για να μη κοιμηθείτε το βράδυ. Εδώ μιλάμε για κλέφτες των ανήμπορων και εξαθλιωτές των πάντων που σε κοιτάνε στα μάτια και σου λένε πόσο αγωνίστηκαν για το κοινό καλό και ότι τα σπίτια γίνανε από την σκληρή δουλειά τους :confused:. Θα μου πείτε γιατί θα καταλάβουν τίποτα από το ξύλο;..... προφανώς όχι. Απλά μερικές φορές δε κάνεις κάτι με σκοπό.... Για την κουβέντα με τις αποδείξεις και τα "μαζί τα φάγαμε" μου θυμίζει το "διαίρει και βασίλευε" εσείς τι λέτε? |
Ασχετο αλλά και σχετικό... Πριν από ένα χρόνο έβαψα το σπίτι μου. Πήρα λοιπόν ένα συνεργείο τους πλήρωσα κανονικά ΙΚΑ, ΣΥΚΑ κλπ, ΖΗΤΗΣΑ και ΠΗΡΑ απόδειξη και όλα καλά..... Μετά από 2-3 μήνες μου έρχεται ένα ραβασάκι από το ΙΚΑ για ένα πρόστιμο σε βάρος μου γιατί λέει δεν δήλωσα το πέρας των εργασιών....:confused:. Πάω, κάνω φασαρία, κάνω ένσταση και πέρασα σήμερα από επιτροπή. Τους εξηγώ ότι αφού κατά τ΄άλλα ήμουν νόμιμος δεν είχα κανένα λόγω να κρύψω κάτι ούτε μου ήταν κόπος να πάω να δηλώσω το πέρας των εργασιών αν το ήξερα ότι χρειάζεται. Μου λένε ότι υπάρχει τέτοιος νόμος, μου την λένε ότι έχω άγνοια νόμου, και τελικά μου κάνουν την χάρη από 150 ευρώ να πλήρώσω μόνο 50. Και λέω εγώ τώρα.... ΠΟΥ ΜΑΜΩ ΤΗΝ Π....ΑΝΑ μου έβλαψα εγώ το κράτος τώρα και πληρώνω έστω αυτά τα 50 ευρώ που στο φινάλε δεν τα βρίσκω και στον δρόμο, και όλοι αυτοί που έχουν φάει τ΄αντερά τους δεν δίνουν λόγο σε κανέναν??? Θα είμαι λοιπόν και άνανδρος και τιποτένιος αν ρίξω καμιά σφαλιάρα σε κανέναν από τα λαμόγια που φτιάχνουν αυτούς τους νόμους και κάνουν πάρτυ και γάμους αυτοκρατορικούς ενω βρωμούσε το χνώτο τους από την πείνα μέχρι που μπήκαν στη βουλή.... Θα είμαι ανεγκέφαλος και αλήτης.... Αλλά ξέχασα, αφού είμαι έμπορος.... τι περιμένεις.....:o
|
| Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 11:14. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!