![]() |
Απάντηση: G650GS '10 ή '11?
από 7.100 σε 8000 με συναγερμό και abs??
Πως το βλέπεται παιδιά? Ευχαριστώ:cool: |
Απόσπασμα:
παρε το πακετο συναγερμου-abs και εισαι κομπλε. ολα τα υπολοιπα? after market να γλυτωσεις και φραγκα. |
εδώ να πούμε ότι ίσως και ενα διπλό σταντ ή και τις χόυφτες τις μικρές που ταιριάζουν στο συγκεκριμένο μηχανακι.
Επίσης τα θερμαινόμενα grips μου φαίνονατι και μενα "πολυτέλεια". 3,2 καταναλωση στα 100 km το νεο gs... |
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
|
από on off είναι το μόνο που αισθάνομαι σιγουριά και γω.
Εμένα με απασχολεί αν θα βρω και σωστό μάστορα στην κέρκυρα γιατί η κέρκυρα δεν έχει αντιπρόσωπο. θα δείξει και σε μενα προχθές το είδα πρώτη φορά το μηχανακι αλλά είναι από τις λίγες γορά που είπα αυτό το μηχανακι είναι για μενα τώρα θα δείξει η συνέχεια |
Απόσπασμα:
|
Είναι τσιμπημένο το άτιμο ... από 6.200 το παλιό, το χτυπήσανε 8.000;;; Τι αλλάξανε ρε γμτ και το φτάσανε εκεί; Μωρέ, ποιός έχει την υπομονή να τους αφήσει κανά εξάμηνο να τσιγαριστούνε ... θ' αρχίσουν προσφορές τύπου ABS -θερμαινόμενα-αλάρμ. Εδώ χανόμαστε, η BMW το χαβά της. Αϊ στο καλό, συγχίστηκα βραδυάτικα!
Για τα θερμαινόμενα, αν τα θες, θα τα πάρεις τώρα πακέτο. Μετά μη μπαίνεις στο ράβε ξήλωνε. Και θα με θυμηθείς τις κρύες μέρες και νύχτες, όταν θα αναδύεται η γλυκιά ζεστασιά στις παλάμες σου (ζεστό χέρι = άνετη οδήγηση). |
Γιάννη (οrtho) οι νέες τιμές μας ξαναβάζουν στο παιχνίδι ... :D
|
Καλησπέρα παιδιά! Έχω μια ιδέα η οποία μπορεί να είναι παράλογη σχετικά, αλλά θα την πω.
Αν μαζευτούμε πάνω από 4 ή 5 άτομα που επιθυμούμε το συγκεκριμένο μηχανάκι θα μπορούσαμε να διεκδικήσουμε κάτι καλύτερο από οικονομικής άποψης ή αξεσουάρ.:hmmm: |
| Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 20:48. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!