![]() |
Απάντηση: "Γκάιντα" την Πέμπτη στο Τσινάρι. (24/03/11)
Απόσπασμα:
Ξενυχτάτε και την επομένη στην δουλειά, κουτουλάτε :sm7: Μπάμπη, τεμέτερον ο παιδάς, :D από Παρασκευή θα είμαστε Βουλγαρία και το Σάββατο στην Ξάνθη. Κυριακή γυρνάμε Σαλλλονίκη Στις τελευταίες σελίδες έχει κάποιες διαδρομές. http://www.gsforum.gr/%CE%95%CE%BA%C...1-a-17168-new/ Καλή συνέχεια και καλά χιλιόμετρα. |
Απόσπασμα:
|
Απάντηση: "Γκάιντα" την Πέμπτη στο Τσινάρι. (
ευχαριστω για τα καλα σου λογια με μεγαλωσες πολουυυυϋ......
για το ψευδωνυμο εγραψα κατι στο link που μου εδωσες ,, |
Καλά να περάσετε που θα περάσετε δλδ . :D :D :) :) :) :) |
αλλαξα και την εικονα για να μου μοιαζει νικοοοοοο.........
ειχες δικιο τελικα , τι δουλεια εχω με τα ψαρια εγω...... βουνισιος ειμαι..... :sm7::sm7::sm7: |
Γινεται για μια θεση ακομα; Θα ερθει αλλος ενας απο Μοτο-Forum o Γιωργος... :):)
|
Καλά να περάσετε :) |
Απόσπασμα:
Ετακτοποιήθην :) Στην "Γκάιντα" θα λάβουν μέρος οι: nikos-x & Ειρήνη teo71 paschalis. . . Strats Στράτος & Αντωνία xurxes Βασίλης ? KAS Κώστας & ? Dent Κώστας & Νατάσα kossos Magelanos & Γιώργος από το Μοτο-Forum nvythoul Νίκος & Δήμητρα mr and mrs Heep Βασίλης & Κατερίνα Mits70 & Αγγελική . . . Θα προλάβει :) Ηλίας (μαζί μ΄ενα κοινό φίλο από το moto.gr) calfas pkiriakos Σωτήρης . . . . . . Λίγες ώρες μείνανε. . . :) Προς το παρόν κλείνω τραπέζι για όσους δηλώσαν μέχρι τώρα και το οριστικοποιώ μέχρι της 20:00 για τους υπόλοιπους Άιντε και καλά να περάσουμε. . . |
Απόσπασμα:
Καλά να περάσετε φιλαράκι θεώρησε ότι θα είμαστε κι εμείς με τη σκέψη μας πιείτε κι ένα ποτηράκι και για εμάς:):) |
Το παλεύω! Θ' απαντήσω με σιγουριά, ως το βράδυ! Πάντως, δε μπορούσε να βρεθεί καταλληλότερο μέρος! Το 'χω χτίσει το μαγαζί!:sm7:
|
Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 03:29. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!