![]() |
Απάντηση: Συγχρονισμός Midland BT2 - Zumo 660 - iPhone 4
Κώστα μου γιατί έχεις τέτοια προβλήματα καλοκαιριάτικα. Αντι να χαρείς το καλοκαιράκι σε προβληματίζει ο ήχος και η ενδοσυνενόηση.
Πάρε φίλε μου ένα Honda όποιο μοντελάκι θέλεις και θα ησυχάσεις για πάντα. Ακόμα και εκεί προβλήματα.... Φατσούλες σήμερα δεν έχει...................... |
Απόσπασμα:
Καταλήγει σε θηλυκό 3.5mm, σωστά!! Κάνει 20 € το τεμάχιο με την έκπτωση (15%). Το μήκος του είναι περίπου στο 1m και το αγόρασα από τον εισαγωγέα της Clarion, που στην Ελλάδα είναι ο Ν.Ι. Θεοχαράκης (Nissan) ! Βρίσκεται στη Λεωφ.Αθηνών 169 και ο υπεύθυνος ανταλλακτικών είναι ο κος Γιώργος. Το απευθείας τηλέφωνό του είναι το 2103489371. ;) Υπάρχουν διαθέσιμα καλώδια... |
Απόσπασμα:
Αν ήθελα να πηγαίνω Καλλιθέα-Σύνταγμα... θα το 'παιρνα... τα Βριλήσσια είναι πολύύύ μακριά για ένα Χονδα... οπότε πάρτο εσύ...:sm7: |
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
Πες CPS... και καθάρισες...:D:D Άσχετα με την πλάκα, πες ότι ήρθε ένας φίλος πριν 2-3 μέρες και πήρε το συγκεκριμένο καλώδιο με 15% έκπτωση και θα σου την κάνει. Το καλώδιο είναι το Clarion CCA AUX ! |
:sm8: Με έσωσες |
Απόσπασμα:
Πάντα στην υπηρεσία των αδελφών συμφορουμιτών...;) |
Απόσπασμα:
Πως θα δελεάσεις τον κόσμο να ακολουθήσει τις λύσεις που προτείνεις ? Αν τα παραπάνω τα ορίζει ο οδηγός οκ τότε ναι είναι ΠΡΑΓΜΑΤΙ ενδεδειγμένη λύση ..... άσε που μπορείς να την βασανίσεις και με τίποτα καψουροτράγουδα χωρίς να μπορεί να το κλείσει !!!!!! :sm7::sm7: |
Απόσπασμα:
Απο τι????? Στην Πρέβεζα που?? Για δώσε λίγες λεπτομέρειες....... Καλό απόγευμα |
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Το αγροτικό μου τελείωσε (9 χρόνια) και επιστροφή στα πάτρια εδάφη |
Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 10:06. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!