![]() |
Απάντηση: Καφές στη Θεσσαλονίκη Τετάρτη 17/8/2011
Νομίζω δεν μπορούσε να ξεκινήσει καλύτερα... η καφεδομπυροτσιπουροσαιζόν μας για φέτος με πολύ κέφι και καταπληκτική διάθεση, αλλά και παρουσίες από πολλά μέρη της Ελλάδας. -Καλοσορίζω κατ' αρχάς τους δύο νέους της παρέας Λεωνίδα(Leonidas) και Κώστα(marabu) -τον αγαπημένο φίλο Σταύρο(staga1200) από Αθήνα -τον Γιώργο(slane) από το Ηράκλειο -τον Γιάννη(jtnakos) και τον Δημήτρη(Halifis) που ήρθαν αυθημερόν από τη Σιάτιστα -τον Andrew από το Braighton U.K. -τον Βασίλη,Δημήτρη,Νεκτάριο,Νίκο-Eιρήνη,Χρήστο -και τέλος τον Πασχάλη ο οποίος αν και δεν ήρθε λόγω κούρασης επιστροφής του από Περού αλλά και την αγαπημένη μου Hekima η οποία αγωνιούσε για την συνάντηση...!!! ήταν μαζί μας με τηλεφωνικές ανταποκρίσεις!!!:D Καλή μας συνέχεια!!! :):):):):) |
Η εκκίνηση της σεζόν έγινε επάξια από τους φίλους Θεσαλλονικείς και όχι μόνο................;):);)Πάντα τέτοιες χαρές με guest καλεσμένους να έχετε!!!
Καλές καφεδοσυναντήσεις στους Βόρειους......................άντε να παίρνουμε σειρά και οι υπόλοιποι πριν ξρκινήσουν τα σχολεία....................:D:D |
Απόσπασμα:
Ευχαριστούμε Ξανθή μου:)...και όπως έγραψε και η αγαπημένη μου:D... Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
Δημοσιεύω 2 sms που μου έστειλε ο Andrew την επόμενη μέρα με αφορμή τις οδηγίες που του έδωσα σχετικά με το FERRY Ηγουμενίτσα - Ιταλία sms 1: Efarashoh! thank you Yiannis. It was good to be with you all. A great group of guys. Andrew sms 2: thank you ...... Greece has been brilliant. I loved last night, talked till 01:00 with Cris (such a great guy) and had an amazing ride through the mountains on the E90. I rote slowly to enjoy it all. Happy memories of Greece. Thanks again Anderw Μετά από τα παραπάνω προτείνω ο φίλος Χρήστος να προαχθεί σε πρεσβευτή Tουρισμού και Διεθνών Σχέσεων του forum, γιατί όπως λέει και ο ίδιος: WE ARE ALL WORLD TRAVELLERS, YOU KNOW WHAT I MEAN EEEE?:sm8::sm8::sm8::sm8: |
Πάντα τέτοιοι διεθνείς καφέδες (όπως λέμε ΔΕΘ) θα μετονομαστή ΔΚΘ . :D :D Καλή συνέχεια στο θεσμό . :sm8: |
μπραβο παληκαρια καλη αρχη..
αν και ειδα μουσια και κιλα παραπανισια δεν πειραζει θα αρχισουμε προπονηση :sm7::sm7::sm7: τα χαιρετισματα μου απο την κρητη |
Απόσπασμα:
:sm7::sm7: |
Μπράβο στους βόριους... Αξια πήραν τα σκήπτρα εφέτος... Τιμή και δόξα για το FORUM μας... http://cdn.content.sweetim.com/sim/c...s/000202B2.gif |
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
:sm7::sm7: |
Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 15:30. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!