![]() |
Απάντηση: Μπορεί να στεριώσει τέτοιο σπίτι??????
Απόσπασμα:
μιλας εσυ που εχεις 47 ν παπούτσιΝεύραΝεύραΝεύραΝεύρα :sm7::sm7::sm7::sm7::sm7::sm7::sm7: |
Δεν θέλουμε τέτοιες νύφες.......:sm7:
|
Αυτή η νύφη σε ..."Βρασίδα" μου φέρνει εμένα! Ας είναι όμως, αφού ο γαμπρός μαγειρεύει και βάζει πλυντήριο υπάρχει μια... ισορροπία :rolleyes:
|
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
εκει θελω να καταληξω.......;) μεχρι τωρα....ειναι η μονη απαντηση που με καλυψε θελουμε να βλεπουμε τους φιλους μας δυστυχισμενους??????:Απορία: γιατι μετα απο ενα τετοιο γαμo.....η καταθλιψη ειναι σιγουρη:D p.s....οποιαδηποτε ομοιοτητα της ερωτησης μου με ερωτευμενο μελος της παρεας μας με γρηγορη αναβατρια.....ειναι τυχαια:D |
βρε παιδια, εδω εχουν μπερδευτει οι ρολλοι της πατροπαραδοτης ελληνικης οικογενειας.τις δουλειες στο σπιτι ποιος θα τις κανει? :)
|
Απόσπασμα:
o πιο ....αργος:sm7: |
Απόσπασμα:
:hmmm::hmmm::hmmm::hmmm::Απορία::Απορία: Δεν ξέρω, δε μου έτυχε...:(:confused::confused: Δηλαδή πρέπει οπωσδήποτε να υπάρχει γκρίνια, ε;;;:Απορία::Απορία: Νταξ μωρε΄!!!! Ας κάνει τις δουλειές στο σπίτι κι ας είναι 2''/χλμ πιο γρήγορη!!!!Θα σκάσουμε τώρα11:D:D:D |
Απόσπασμα:
εδώ διαφωνώ! Δεν πάνε αυτά με .... στοιχήματα!!! Είναι προκαθορισμένα εδώ και χρόοοοοονια!!!!:sm7: |
Απόσπασμα:
|
Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 02:10. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!