![]() |
Απάντηση: Χρόνια Πολλά καλή μου...
Τι να σου πω τώρα και σένα βρε φίλε ??
Καλά χιλιόμετρα πάνω της με όμορφες αναμνήσεις !!!!!! Δεν μπορώ να πώ και πολλά από το πληκτρολόγιο ....ξέρεις τώρα !!!!! Φίλε την πουλάς ???:sm7::sm7::sm7::sm7: |
Αυτά είναι γενέθλια!!!!;)Θοδωρή πάντα τέτοια να μας τρελαίνεις.......Καλά χιλιόμετρα με την καλή σου;);)
|
... το δικό σου μοντέλο δεν είναι με την κοντή 6η..???? iron but :sm8::D |
:Απορία:Τώρα εδώ τι ευχή να δώσω.
Να τα εκατοστίσει νομίζω ότι είναι λάθος. Να πάρεις Hondaείναι η πιο σωστή ευχή. Να τη χαρείς και πάντα όρθιος φίλε σαν τα ψηλά βουνά της Ηπείρου. ……………… |
:sm5::sm5::sm5:
Τι πισινό έχεις ρε φίλε;! Χαίρομαι με τη χαρά σου Θοδωρή! Αντε! τόσα κι άλλα τόσα κι άλλα τόσα... |
χρονια πολλα!!!!!!!!!!:sm2:
|
Να την "χαίρεσαι" Θοδωράκο κ να κάνεις μαζί της,
άλλα τόσα κι άλλα τόσα απολαυστικά χιλιόμετρα ... ;) Υ.Γ. Σαν να πήρε το μάτι μου, μια μαρμάρινη πλάκα, με τους μεγάλους ευεργέτες, σ' ένα κατάστημα στην Μιχαλακοπούλου, που έλεγε το όνομα Ζάης .... http://www.displayus.com/emoticons/i...0608_icons.gif Δεν θυμάμαι το νούμερο ... νομίζω στο 125 ήταν ... http://www.displayus.com/emoticons/i...2067_icons.gif . |
Πολυ καλος & ανθρωπινος!
Παντα να την ''νιωθεις'' ετσι! Τ'αξιζει γι'αυτα που προσφερει!! Τα λεμε...:);) |
...πω ρε φιλε!...σε 3 χρονια 152 χιλιαδες!!!!!!!!!!!!!!!....εγω την εχω 7 χρονια και μολις περασα τις πρωτη 50αρα!
...resepkt λεμε!!!... να τα χιλιασετε τρελο αγορι!:D |
Να είσαι καλά Θοδωρή. Το κείμενο σου πιστεύω ότι αγγίζει την πλειοψηφία των μελών. Δεν θα μπορούσε να περιγραφεί με καλύτερο τρόπο η σχέση μας με τη μοτοσυκλέτα. Σου εύχομαι πολλά και ασφαλή χλμ και πάντα όρθιος. :)
|
| Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 06:19. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!