GS Forum

GS Forum (http://www.gsforum.gr/index.php)
-   Χαρίζεται (http://www.gsforum.gr/forumdisplay.php?f=97)
-   -   χαριζεται.... (http://www.gsforum.gr/showthread.php?t=28352)

CPretenteriS 10-02-2012 15:27

Απάντηση: χαριζεται....

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από FONGEORGE ( 597491)
δε το διαβασες σωστα φιλε Κωστα...ριξε παλι μια ματια σε οτι γραφω!;)....

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από FONGEORGE ( 597504)
;)

Φιλε Κωστη φανταζομαι οτι η επιβεβαιωση ειναι πολυ συμαντικη για σενα....εσυ πιστευεις αυτο ,εγω το αλλο...εγω παραθετω τα επιχειρηματα μου, εσυ τα δικα σου...αν πραγματικα υπηρχε κανονισμος για το θεμα των αγγελιων θα τον ακουλουθουσα....δεοντολογικα λοιπον κρατησα προτεραιοτητα σε σχεση με την ωρα που εστειλε καποιος μνμ η' πηρε τηλεφωνο η' εγραψε δημοσια!δεν γνωριζα κανεναν (αν δεις με το πιανο το εδωσα σε ατομα που δεν γνωριζα παρολο που μου το ζητησε ο συναδελφος καπιτεν που μονο και μονο ως ιδιοτητα και γνωστος θα μπορουσα να του δωσω παρακαμπτωντας αλλους....)...Τωρα αν εσυ πιστευεις οτι εμεις που αναφεραμε την εμπειρια μας δημοσια σκεφτομαστε παραλογα και οχι λογικα οπως εκανε ο φιλος σου και το αναφερεις δημοσια ,θεωρω οτι υποτιμας οσους διαβαζουν το φορουμ....αν δε μπορεις βεβαια να γραψεις οτι ειπατε ,μπορεις να το ζωγραφισεις!ειχα 20 στα καλλιτεχνικα ,θα καταλαβω!:)....παντα φιλικα

υ.γ. εδω δεν ειναι αγγελια μπορειτε να γραψετε δημοσια και οχι με πμ!!;)

Όσοι κατάλαβαν... κατάλαβαν... δεν έχω να σου πω κάτι παραπάνω Γιώργο... :hmmm:

Έχω πιο σοβαρά θέματα να ασχοληθώ από το να μπαίνω σε αντιπαράθεση με κάποιους που - εσκεμμένα - επιδιώκουν να μην καταλαβαίνουν, έτσι ώστε να δημιουργούνται εντυπώσεις... :hmmm:

FONGEORGE 10-02-2012 19:20

Όσοι κατάλαβαν... κατάλαβαν... δεν έχω να σου πω κάτι παραπάνω Γιώργο... :hmmm:

Έχω πιο σοβαρά θέματα να ασχοληθώ από το να μπαίνω σε αντιπαράθεση με κάποιους που - εσκεμμένα - επιδιώκουν να μην καταλαβαίνουν, έτσι ώστε να δημιουργούνται εντυπώσεις... :hmmm:
[/QUOTE]

Καθως ειχα το πρωτο λογο στο θεμα καλο ειναι να εχω και το τελευταιο καθως ετσι τελειωνει η αντιπαραθεση (αφου ο Κωστης απαξιει η' απαξιωνει το να συνομιλησει με καποιους που θελουν να δημιουργουν εντυπωσεις κατ αυτον). Και καθως ολοι εχουμε σοβαρα θεματα να ασχοληθουμε ,απο το να πεφτουμε σε αλλο επιπεδο για να επεξηγησουμε ,ας κλεισει το θεματακι....πρεπει να φτιαξω και τον χαρταετο για τη καθαρα Δευτερα!:hmmm:

kwstas 10-02-2012 20:20

Aπο Δευτερα θα σου στειλω συνοδευτικο Γιωργο κοκκινης αποχρωσης (δικης μας παραγωγης) να πιειτε στην υγεια μας την κ.Δευτερα:cool:

Θα σε ενημερωσω τηλεφωνικα, καλο Σαβ/κο:)

FONGEORGE 11-02-2012 02:58

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από faker ( 599125)
Aπο Δευτερα θα σου στειλω συνοδευτικο Γιωργο κοκκινης αποχρωσης (δικης μας παραγωγης) να πιειτε στην υγεια μας την κ.Δευτερα:cool:

Θα σε ενημερωσω τηλεφωνικα, καλο Σαβ/κο:)

ευχαριστω συμφορουμιτη,πιστευω οτι θα τιμηθει δεοντως!!! :D
Καλο σαββατοκυριακο και να σαι καλα!

CPretenteriS 11-02-2012 04:35

Άλλα λέει η θειά μου... άλλα ακούν τ´ αυτιά μου...

...το ξέρεις...;;;

CPS

Sent from my iPhone 4 using Tapatalk

FONGEORGE 11-02-2012 14:34

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από CPretenteriS ( 599505)
Άλλα λέει η θειά μου... άλλα ακούν τ´ αυτιά μου...

...το ξέρεις...;;;

CPS

Sent from my iPhone 4 using Tapatalk

Δεν εχω γνωση για τη συνχυση μεταξυ μελους του σωματος σου και συγγενικου προσωπου σου!Εγω ομως ξερω τι' ειπε ο τσακ νορις στον Παπανδρεου....''Γιωργακη φυγε οσο ειναι ακομα Νορις''...Να ευθυμησουμε και λιγο!!:hmmm:

gandreas 11-02-2012 15:27

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από FONGEORGE ( 597510)
αγαπητε μου φιλε συμφωνω ...και αυτο επραξα αν διαβασεις σε ολες τις αγγελιες που εχω βαλει!

:Χαμόγελο::Χαμόγελο::Χαμόγελο:
:oΤο είπα με δικά μου λόγια:D:o

Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 04:46.

vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!