![]() |
Απάντηση: Γκαντεμο-ταξιδο!!!!
Ξέρω ποιο μάτι σ’εφαγε… αυτό το αγριεμένο τραβελο στην Φώτο σου έκανε βουντού… :ye16:
|
Απόσπασμα:
Μάλιστα........να σαι καλα γιατί από τον άλλον δεν θα έπαιρνα απάντηση σήμερα..........:D |
Καλα να παθεις που με πηγες καλοκαιριατικα στη Ρουμανια για μπανια!!!!!!:p:p:p
Οσο για τις γατες ειπαμε.... εμεις τις σκιζουμε σαν τα πουκαμισα!!!!!!!!!!!!!!!!! Τςςςςςςςςςςςςς:cool: |
δεν ξερω τι λες για "γκαντεμοταξιδο" στις βραδυνες φωτο το πιο μακρυ φορεματακι ειναι string !!
αλλο θελω να μου πεις .... αυτες τις φοβερες γοβες απο που τις αγορασες :wha13: |
Ενταξει...Και για να μη λεμε μονο τα στραβα...Απο νυχτερινη ζωη μπορω να πω οτι ειναι καλα....Αυτο. :p
Μια τελευταια γευση απ τα αξιοθεατα των Mamaia και παμε Sunny beach....Οι παντρεμενοι να μη δουν γιατι θα πεσει :u60: |
Απόσπασμα:
Πατουσαν πανω στο κολαρο που παει στη δεξια κεφαλη και ξεκουνηθηκε το κολαρο....Και απ τη πιεση το πεταξε |
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
|
Μετά το video τελικα θα δοκιμάσω κ την δική μου γκαλντεμια .χρηστο κάτι δεν μας λες καλα .:sm7:Μαμαια είπες το μέρος στην ρου#####α :re26::sm7:
|
Αφου καναμε το κολαρο και αφησαμε επιτελους πισω ολη τη γκαντεμια αλλαξαμε χωρα...Ο γκαργκαμελ http://img254.imageshack.us/img254/4202/afafh.jpg
δε μας ακολουθησε |
Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 00:42. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!