![]() |
Ρε παιδιά μην κολάζουμε ανθρώπους , αυτοί που κλέβουν έχουν τις κατάλληλες άκρες για να τα σπρώξουν. Σιγά μη ρισκάρουν να τα βάλουν αγγελία σε κοινή θέα . Εγώ κάποια στιγμή που έψαχνα για εξατμιση μέσω κάποιου γνωστού μου είχαν πει οτι μπορώ να δώσω παραγγελία τι θέλω και μετά απο μερικές μέρες να το έχω . Βέβαια είπα ευχαριστώ δεν θα πάρω.
Νομίζω οτι ο μοναδικός τρόπος για να βρεθεί η μηχανή αν δεν έχει φύγει εξωτερικό είναι μόνο μέσω ανθρώπων του κυκλώματος. Όπως και να έχει φίλε μου σου εύχομαι να βρεθεί γρήγορα ανέγγιχτη η κούκλα σου. Sent from my iPhone using Tapatalk |
Απάντηση: KLOPH SOS - BMW R 1200 GS ADVENTURE
ΦΙΛΕ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΚΕΣ ΜΟΥ ΕΥΧΕΣ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ Η ΜΗΧΑΝΗ ΣΟΥ ΠΡΟΣΤΙΘΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ!
ΜΗΝΥΣΗ ΚΑΤ΄ΑΓΝΩΣΤΩΝ ΥΠΕΒΑΛΕΣ ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΛΟΠΗ? ΕΑΝ ΟΧΙ ΚΑΝΤΟ ΑΜΜΕΣΑ ΚΑΤΑΘΕΤΟΝΤΑΣ ΚΑΘΕ ΕΙΔΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΗΧΑΝΗ ΟΠΩΣ ΕΞΤΡΑ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ, ΓΡΑΤΖΟΥΝΙΕΣ ΚΑΙ ΤΥΧΟΝ ΦΘΟΡΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΙΑ ΣΗΜΕΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΕΑΝ ΒΡΕΘΕΙ Η ΜΗΧΑΝΗ ΜΕ ΠΑΡΑΠΟΙΗΜΕΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΙ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΣ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ. Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΣΗΜΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ ΠΑΝΤΟΥ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕΣΩ EUROPOL KAI INTERPOL KAI EAN H MHXANH ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ. (ΕΙΧΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ ΟΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΕ ΚΛΕΜΕΝΗ ΠΟΡΣΕ ΑΠΟ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΣΕ ΑΛΛΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ, ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΑ ΤΙΣ ΦΘΟΡΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Ο ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ, ΗΤΑΝ ΟΜΩΣ ΤΟΣΟ ΤΕΛΕΙΑ ΠΑΡΑΠΟΙΗΜΕΝΑ ΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΚΑΙ ΚΙΝΗΤΗΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΖΗΤΗΘΗΚΕ Η ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑΣ ΟΠΟΥ ΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΜΕ ΛΕΙΖΕΡ ΠΑΧΥΜΕΤΡΟ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΧΟΣ ΤΩΝ ΜΕΤΑΛΩΝ ΣΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΧΑΡΑΓΜΕΝΟΙ ΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ, ΗΤΑΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΓΟΣΤΑΣΙΑΚΟ.ΕΤΣΙ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ ΣΤΟΝ ΚΑΤΟΧΟ ΤΟΥ.) ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΙΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΕΙΣ ΑΜΜΕΣΑ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΝΤΑΣ ΠΑΛΙ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΟΠΟΥ ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΕ Η ΕΓΚΛΗΣΗ (ΜΗΝΥΣΗ). ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗΣ ΕΓΚΛΗΣΗΣ ΣΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΕΛΕΓΧΟΥ ΤΗΣ ΝΟΜΙΜΟΜΗΤΑΣ ΤΩΝ ΑΓΓΕΛΙΩΝ. ΕΑΝ ΣΟΥ ΠΟΥΝΕ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑ ΟΚ!, ΕΠΕΙΔΗ ΟΜΩΣ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΦΗΣΕΩΣ ΘΕΜΑ, ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΙΝΗΘΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΠΗΓΑΙΝΟΝΤΑΣ Ο ΙΔΙΟΣ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΑΚΡΟΑΣΕΩΝ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΣΟΥ ΜΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΟΥ ΤΗΣ ΕΓΚΛΗΣΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙΣ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΕΙ ΑΜΕΣΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΕΡΕΥΝΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΣΟΥ Ή ΝΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΕΙΛΕΙ ΑΜΜΕΣΑ Ο ΙΔΙΟΣ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ. ΕΠΙΣΗΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΕΓΓΡΑΦΩΣ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΤΙΣ ΕΓΚΛΗΣΗΣ ΚΑΘΙΣΤΌΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΔΥΚΤΥΟΥ ΤΟΥΣ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΛΕΓΧΕΤΑΙ ΚΑΘΕ ΜΗΧΑΝΗ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΟ ΠΟΥ ΠΡΟΣΚΟΜΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ. ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗΣ ΥΠΟΒΛΗΘΕΙΣΑΣ ΕΓΚΛΗΣΗΣ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙΣ ΤΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΕΑΝ ΕΙΔΟΠΟΙΗΘΕΙΣ ΑΠΟ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ. ΟΙ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΚΑΛΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΤΗΡΗΘΕΙ ΟΤΙ ΠΟΛΛΕΣ ΚΛΟΠΕΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΤΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΞΗΜΕΝΗ ΖΗΤΗΣΗ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ! ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΑ ΛΙΓΟ. |
Απόσπασμα:
Δυστυχώς όμως όσο κάποιοι ψάχνουν για φτηνά ανταλλακτικά υποθάλπουν το κύκλωμα. Σήμερα αυτός που θα πουλάει το διαφορικό μου, αύριο μπορεί να πουλάει την ηλεκτρονική κάποιου άλλου..... |
Απόσπασμα:
Καλό μεσημέρι!!! σόρρυ για την παρέμβαση,αλλα στο λινκ που παραθέτεις ενας πωλητής ειναι και μέλος του FORUM:cool: απλά καλό θα ίναι να προσέχουμε λίγο για τυχόν παρεξηγήσεις:ye33: όχι τίποτα άλλο αλλα ΟΣΟ γνωρίζω εγώ.....και καλό παιδί ειναι αλλα και τα ανταλλακτικα που διαθέτει δεν ειναι κλεμμενα,;) εννοειτε πως για λογους διαφάνειας θα τον ενημερώσω με pm,;) Απόσπασμα:
φίλε μου όπως σου είπαν και άλλοι αν το μοτόρι σου είχε καμια ιδιαιτερότητα--γρατζουνιες-σημαδάκια κ.α. καλό θα έιναι να τα αναφέρεις.... το καλο με τα φόρα ειναι οτι βλέπουν και ακουν ΠΟΛΛΟΙ:ye33::cool: |
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
;) |
Απόσπασμα:
Και πολύ καλά έκανες Μάριε ... ποτέ δεν ξέρεις από πού μπορεί να βρεθεί μια άκρη ... ;) |
Απόσπασμα:
Aρχικα να πω οτι λυπαμαι για το οτι σου κλεψανε τη μηχανη και μακαρι να βρεθει οπως ηταν. καταλαβαινω και το πως αισθανεσαι, αλλα αυτο δε σου δινει το δικαιωμα να στοχοποιεις καποιον που δε τον γνωριζεις, εκτος και αν εχεις αποδειξεις για οσα υπαινισσεσαι. λοιπον τα ανταλλακτικα που αναφερεις στο λινκ στο car, ειναι δικα μου. οσο για το απο που και ποτε τα πηρα φυσικα και εχω κρατησει τις αποδειξεις αγορας, οποτε δε νομιζω οτι χρειαζεται να παμε παραπερα, εκτος και αν το επιθυμεις. Ακομα και ετσι βεβαια δεν ειδες οτι καποια απο αυτα που εχω ειναι ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ? στο car εχω την αγγελια πανω απο 1 χρονο και φυσικα εχω αγγελια για αυτα στο φορουμ εδω και δυο χρονια τουλαχιστον. |
Απόσπασμα:
η παραπανω απαντηση μου νομιζω οτι σε καλυπτει. καλα που με ενημερωσε και συμφορουμιτης δηλαδη για το θεμα γιατι δε μπαινω συχνα σε αυτη την ενοτητα. |
Απόσπασμα:
|
Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 20:27. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!