GS Forum

GS Forum (http://www.gsforum.gr/index.php)
-   Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) (http://www.gsforum.gr/forumdisplay.php?f=14)
-   -   Καφες στα Βορεια Vol.2 ....... (http://www.gsforum.gr/showthread.php?t=43241)

Ακιs 19-09-2013 00:29

Απάντηση: Καφες στα Βορεια Vol.2 .......

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Boston George ( 947903)
Σας Ευχαριστω πολυ ολους , οσους γνωρισα και οσους δεν προλαβα σε αυτην την συναντηση , πολυ καλη υποδοχη και παρεα και το μαγαζι αψογο πραγματικα . :ye36:

Ποτε προλαβατε και ανεβασατε υλικο , φοβερο :re28::re28: ?

Να εισαι καλα Γιωργο και να σε ξαναδουμε στις επομενες συναντησεις μας.Οσο για το υλικο....ειμαστε ''γρηγορο'' forum!!!:D:)

''Tελικα σε ''εψησε'' ο Mod και θα παρεις Gs??:D

Boston George 19-09-2013 00:40

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Ακιs ( 947906)
Να εισαι καλα Γιωργο και να σε ξαναδουμε στις επομενες συναντησεις μας.Οσο για το υλικο....ειμαστε ''γρηγορο'' forum!!!:D:)

''Tελικα σε ''εψησε'' ο Mod και θα παρεις Gs??:D

Ναι με καταφερε γιατι ηθελα και πολυ ! :sm7:
Το ειχα αποφασισει απλα με ολα τα υπεροχα 2τροχα που ειδα απλα ζαχαρωσα και εχω ξεκινησει να ετοιμαζομαι και ψυχολογικα για την πρωτη μερα που θα την παρω στα χερια μου , ελπιζω μονο μην αλλαξω ηπειρο ...

"Καποιος" μου ειπε να μην την πλησιαζω πολυ βεβαια την μηχανη του mod γιατι εχει μια ταση στο να οριζοντιονετε ... Κατι για ειδικο σταντ ... Περα απο την πλακα ευχομαι η μηχανη να μην ξαναπαθει ποτε ξανα τιποτα , ουτε γρατζουνια . Ειναι πανεμορφη ... :ye02:

Astakos82 19-09-2013 00:59

Ρε τα ΒΠ :ye30:.... φοβηθηκαν ολη την ποινη :u58::lo19::lo19::lo19::lo19:

SenseiG 19-09-2013 07:44

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Astakos82 ( 947918)
Ρε τα ΒΠ :ye30:.... φοβηθηκαν ολη την ποινη :u58::lo19::lo19::lo19::lo19:

Πρεπει να κατεβεις για να το νιωσεις....:ye33:

:lo19::lo19::lo19::lo19:

SenseiG 19-09-2013 07:47

Περασαμε ομορφα γνωρισαμε και καινουρια φιλαρακια ,αντε και στο επομενο!!:)

Πολυ ομορφο και με απλα το καινουριο καφε...:ye33:

gentleman 19-09-2013 10:33

Φιλαρακια πολυ σας χαρηκα βλεποντας τις ομορφες εικονες που ανεβασατε , Ακη μπραβο σου για τη διοργανωση του παροντος καφε , αν και δεν μπορεσα να κατεβω αυτη τη φορα μαζευω δυναμεις (δηλ. φραγκα :lo19: ) για να κατεβω οσο πιο γρηγορα γινεται ! Μου ελειψε η παρεα αυτη την τεταρτη :cr13: αλλα επιφυλασομαι ! Παντα να περνατε καλα και ομορφα , αλλωστε το αξιζουμε !! :ye32:

Ακιs 19-09-2013 10:41

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από gentleman ( 947978)
Φιλαρακια πολυ σας χαρηκα βλεποντας τις ομορφες εικονες που ανεβασατε , Ακη μπραβο σου για τη διοργανωση του παροντος καφε , αν και δεν μπορεσα να κατεβω αυτη τη φορα μαζευω δυναμεις (δηλ. φραγκα :lo19: ) για να κατεβω οσο πιο γρηγορα γινεται ! Μου ελειψε η παρεα αυτη την τεταρτη :cr13: αλλα επιφυλασομαι ! Παντα να περνατε καλα και ομορφα , αλλωστε το αξιζουμε !! :ye32:

Bαγγελακο δεν πειραζει,θα ερθεις στον επομενο...εισαι και λιγο μακρια ετσι κι αλλιως.Μας ελειψε παντως η παρεα σου....:);)

MARK 19-09-2013 13:06

Άλλο ένα :re27: καφεδάκι με νέους και παλιούς φίλους
Και στον επόμενο με καλό
:ye30:

Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 06:59.

vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!