GS Forum

GS Forum (http://www.gsforum.gr/index.php)
-   Διάφορα (http://www.gsforum.gr/forumdisplay.php?f=37)
-   -   BMW ή VARADERO ?????????????????? (http://www.gsforum.gr/showthread.php?t=4525)

Arkas 12-08-2009 21:22

Απάντηση: BMW ή VARADERO ??????????????????

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από syan ( 57022)
Την προτιμούν και στις ληστείες (κλέβεται εύκολα) όπως μου εξήγησε φίλος δημοσιογράφος.....όταν λένε " έφυγαν με μηχανή μεγάλου κυβισμού"..

:D:D:D

VILLY 13-08-2009 01:08

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από syan ( 57022)
Την προτιμούν και στις ληστείες (κλέβεται εύκολα) όπως μου εξήγησε φίλος δημοσιογράφος.....όταν λένε " έφυγαν με μηχανή μεγάλου κυβισμού"..

του σου... ρε μαμώτο. Μα καλά που με πήραν χαμπάρι...(???)....!!!:D:D

Major_Goose 16-08-2009 09:29

Πάντως εγώ μετά απο 9 χρόνια που κατέβηκα απο το VARADERO και ανέβηκα στο GSA μόνο στεναχωρημένος δεν είμαι !!!! Αντιθέτως επειδή είναι το πρώτο ζωντανό που βλέπω 6 το πρωί που ετοιμάζομαι για δουλειά μου φτιάχνει την διάθεση τρελλά ! οπότε.....προπέλλα !!!

FANISGS 16-08-2009 11:02

varadero?τι ειναι αυτο?υπαρχει ακομα?το χα 5 χρονια.το μοναδικο που κανει ειναι πηγαινει φορτωμενο σαν γαιδουρι μονο σε ευθειες!:sm7:εχω κατεβασει πολλα αυτια με τη μπεμπα!ακου βαραντερο.μα τι λεει ο ανθρωπος!

VARAKO 20-08-2009 20:52

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Major_Goose ( 57939)
Πάντως εγώ μετά απο 9 χρόνια που κατέβηκα απο το VARADERO και ανέβηκα στο GSA μόνο στεναχωρημένος δεν είμαι !!!! Αντιθέτως επειδή είναι το πρώτο ζωντανό που βλέπω 6 το πρωί που ετοιμάζομαι για δουλειά μου φτιάχνει την διάθεση τρελλά ! οπότε.....προπέλλα !!!

να σου πάρουμε ένα σκυλάκι να βλέπεις κάποιο ζωντανό το πρωί:sm7:

gsrob 22-08-2009 00:26

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Major_Goose ( 57939)

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από VARAKO ( 59199)
να σου πάρουμε ένα σκυλάκι να βλέπεις κάποιο ζωντανό το πρωί:sm7:

να πάρω και εγώ σκυλάκι αντί γιά μηχανάκι ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;:sm7::sm7::sm7:

Arkas 22-08-2009 14:37

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από gsrob ( 59686)
να πάρω και εγώ σκυλάκι αντί γιά μηχανάκι ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;:sm7::sm7::sm7:

:sm6:

mariosich 24-08-2009 19:49

Ανάλογα τί θέλεις να έχεις:
α) Μοτοσυκλέτα που δεν σπάει- δε χαλάει, έχεις τη πιο άνετη θέση σε αυτή τη κατηγορία
β) Μοτοσυκλέτα που είναι όλο ανακλήσεις, πανάκριβο για αυτό που είναι και ό,τι έχει χαλάει...
:p:p:p

Arkas 24-08-2009 21:33

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από mariosich ( 60596)
α) Μοτοσυκλέτα που δεν σπάει- δε χαλάει, έχεις τη πιο άνετη θέση σε αυτή τη κατηγορία
β) Μοτοσυκλέτα που είναι όλο ανακλήσεις, πανάκριβο για αυτό που είναι και ό,τι έχει χαλάει...

Σκέτο δηλητήριο είσαι ρε φίλε!:sm7:

ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ 24-08-2009 21:39

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από mariosich ( 60596)

Από κάποιον τα έχω ξανακούσει τα ίδια .....;)

Μήπως κι εκείνος έχει Varadero ;;;;;:sm7:

Νά είσαστε καλά βρε φιλαράκια,

κι ας έχουμε διαφορετικές απόψεις ....:D

Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 08:11.

vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!