![]() |
Απάντηση: Λίμνη Τσιβλού - Κυριακή 25-01-09
Παιδια θα προσπαθησω να το σκασω και να ερθω λιγες ωρες, αλλα πιο αργα.Ετσι απλα για να φυγω λιγο και να σας γνωρισω, μιας και οπως σας ειπα ειμαι σε συνεχη επιφυλακη απο δω και περα.
Θα παρω τηλ τον arisxios να τον ρωτησω που θα ειστε. |
Την Κυριακή 25 Ιανουαρίου (θεού θέλοντος και καιρού επιτρέποντος)
το GS forum θα επισκευθεί την λίμνη Τσιβλού. Θα προηγηθεί καφές στην Ακράτα. Τόπος συνάντησης Διόδια Ελευσίνας. Ώρα αναχώρησης 08:30 01....Κύρος Γρανάζης.................................................. ...... R 1200 GS..............(Μονός) 02....souljacker.................................................. .............. F 800 GS ..............(Διπλός) 03....gma21.................................................. ................... F 650 GS ..............(????) 04....Kolokas.................................................. .................. R 1150 GS............ (????) 05....Black_Shadow............................................................ VARADERO............ (Μονός) 06....laertis .................................................. ................... R 1200 GSADV........(Μονός) 07....yannis .................................................. ................... F 800 GS ..............(Διπλός) 08....leonidas .................................................. ................ R 1200 GS..............(Διπλός) 09....arisxios .................................................. ................. R 1200 GS..............(??????) 10....ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ.................................................... Όχημα υποστήριξης......(Διπλός) 11....mvld78 .......................................................................F650gs ............(Μονή) 12....RIKO46...................................... .. ...... ......................R1200GS..........(ΜΟΝΟΣ ) 13....HAWK_46..................................... . .. ...... .................DEAUVILLE 700.......(ΜΟΝΟΣ ) 14....ARKAS........................................................................ R 1200 GS ADV........(Διπλός) 15....ΜΙΛΤΟΣ.................................................. ....................R1200GS............... (Μονος) 16....Χάρης.................................................. .......................SZR660................. (Moνος) 17....s.t .............................................................................R 1200 GS ADV........(Μονός) 18...emix ............................................................................................ ...............(...........) 19.... ????????????????? . |
Άκουσα, ότι σε αυτή την εκδρομή, αν είναι πολύς ο κόσμος, που μάλλον θα είναι, ότι ίσως γίνουν 2 γκρουπ. Κάποιοι θα πάνε πιο σιγά και κάποιοι πιο γρήγορα. Ελπίζω το φιλαράκι μου ο wet & dirty, αν έρθει (που ελπίζω να έρθει για να τον δω και λίγο) να έχει λίγο... φιλότιμο και να μπει στους ...αργούς!!!!!
υστ. απλά .....έχω πεθάνει στο γέλιο.... θα σκάσω :p:p:p:p. |
Απόσπασμα:
Ας έρθει μαζί μας, γιατί εμείς δεν ξέρουμε την πινακίδα του .....:Γελάω::D:Γελάω: . |
Απόσπασμα:
|
:Γελάω::Γελάω::Γελάω:
|
θα ειμαι στο τεταρτο γκρουπ με το κτελ!!!:p:p:p:p:p
|
Παιδια λογω ελλειψης χρονου την περιοδο αυτη και λογω του οτι πρεπει να ειμαι πισω νωρις, θα ξεκινησω μονος μου μεχρι την Ακρατα, οπου και θα σας περιμενω. Ο arisxios οταν φθασετε ας με παρει ενα τηλεφωνο να μου πει που να ερθω για εναν καφε.
|
Παίδες λόγο ασθένειας της συζύγου δεν θα ακολούθησω στήν εκδρόμη καλά να περάσετε........:cool2:
|
Τελικά θα είμαι 4πλος οεο :Γελάω::Γελάω: |
| Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 12:16. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!