![]() |
Απάντηση: Ομαδική αγορά ενδοσυνεννόησης Midland BT2.
Παιδια θα ανεβασετε και μια foto για να δουμε το εργαλειο η ολοι εχετε ξεχυθει στους δρομους και κανετε test ride ?:Απορία::Απορία:
|
Επειδή ο προυπολογισμός έχει ξεφύγει κ επειδη το καλοκαιράκι θα πάω εξωτερικό 15 μερούλες πιο καλό παιδί θα μου δανείσει την ενδοσυνενόηση του ?????χαχαχαχ
Πλάκα κάνω θα δω τι θα γίνει.....Καλορίζικα παίδες και gzes στο φόρουμ για την οργάνωση! |
Απόσπασμα:
Midland BT2 Single bluetooth ενδοεπικοινωνία sing]http://www.motoraid.eu/shop/images/pixel_trans.gifhttp://www.motoraid.eu/shop/images/i...bt2-single.jpg Η νέα Midland BT2 intercom είναι η ιδανική λύση που θα καλύψει όλες τις ανάγκες σας στο θέμα ενδοσυνεννόησης και επικοινωνίας με τα μέσα ενημέρωσης (χωρίς καλώδια σύνδεση Bluetooth) παράλληλα μπορείτε ακόμη να ακούτε την αγαπημένη σας μουσική ( Στερεοφωνικός ήχος ) Ήχος καθαρός ακόμα και σε μεγάλες ταχύτητες έως και τα 200km /h χάρη στο εσωτερικό φίλτρο της συσκευής και το σύστημα ακύρωσης θορύβου, αποτέλεσμα από την μακρόχρονη εμπειρία στις ενδοεπικοινωνίες μοτοσικλετών της midland Η συσκευή bluetooth μπορεί με ένα κλικ να αποσπαστεί από την βάση του, με τον τρόπο αυτό δεν είναι απαραίτητο να αποσπάτε τελείως η βάση του μικρόφωνο με τα ακουστικά από το κράνος Εύκολο στην τοποθέτηση χάρη στις δυο universal βάσεις άγκιστρο,τους δυο διαφορετικούς τύπους μικροφώνων και τα πολύ λεπτά ακουστικά μπορεί να προσαρμοστεί σε όλους τους τύπους κρανών H Συσκευή διαθέτει AGC (automatic gain control) που ρυθμίζει αυτόματα τον ήχο εν σχέση με το εξωτερικό θόρυβο . Διαθέτει VOX κατ επιλογή ,είναι πλήρως αδιάβροχη και έχει Μπαταρία λιθιου διάρκειας 8 ωρών συνεχούς χρήσης η μια εβδομάδα σε STBY . Οι διαθέσιμες συνδέσεις για οδηγό & συνοδηγό που μπορούν να γίνουν ταυτόχρονα είναι από 3 πηγές ασύρματες (Bluetooth) και μια ενσύρματη για συσκευές που δεν διαθέτουν BΤ σύνδεση Οδηγό με συνοδηγό: Ασύρματη σύνδεση με άλλο Midland BT2 με αμφίδρομη επικοινωνία σε ταχύτητες έως και τα 200km/h (ανάλογα με το περιβάλλοντα θόρυβο) Bike to Bike : Ασύρματη σύνδεση με άλλο Midland BT2, αμφίδρομη επικοινωνία “ οδηγού moto με άλλη moto ” με πραγματική εμβέλεια επικοινωνίας τα 200 m χωρίς εμπόδια Bike to Bike έως τα 5km : Ασύρματη επικοινωνία με άλλες μοτοσικλέτες μέχρι 5km, όταν το BT2 είναι συνδεδεμένο με πομποδέκτη ( 2 Way Radio PMR μέσω Bluetooth ή ενσύρματης σύνδεσης) Κινητό τηλέφωνο & Κλήσεις: όταν το κινητό ηχεί είναι αρκετό να προφέρετε μια λέξη και θα αρχίσει η επικοινωνία, ο οδηγός αν επιθυμεί μπορεί να συμπεριλάβει στην τηλεφωνική του συνομιλία & τον συνοδηγό .Η ενδοεπικοινωνία ( intercom ) καθώς και οι υπόλοιπες συσκευές σύνδεσης είναι σε αναμονή και θα επιστρέψουν στην ίδια κατάσταση μόλις ολοκληρωθεί η κλήση . Οδήγηση με GPS : Ασύρματη σύνδεση με συσκευές πλοήγησης Bluetooth (Garmin Zumo / Tibo κ.α ) Ενσύρματη σύνδεση: MP3 Player (στερεοφωνικός ήχος ) η άλλη συσκευή ήχου όπως PMR / GPS κ.α Η συσκευασία του BT2 περιλαμβάνει : 1 αδιάβροχη συσκευή BT2 1 επιτοιχιο φορτιστή 220v 1 μικρόφωνο για κλειστό και 1 μικρόφωνο για ανοιχτό κράνος 1 βάση στήριξης για κολημα στο κράνος με ταινία διπλής όψης και 1 για στήριξης με άγκιστρο (σφικτήρας με βίδες) 1 κλειδάκι Άλεν για τις βίδες στερέωσης της βάσης άγκιστρο 1 καλώδιο σπιράλ για την σύνδεση του mp3 - ipod κ.α βιβλίο με οδηγίες εγκατάστασης & χρήσης της συσκευης στα ελληνικά http://www.motoraid.eu/shop/images/i...t2-singl_b.jpg http://www.motoraid.eu/shop/images/i...OM-MIDLAND.JPG |
Απόσπασμα:
Λόγω σοβαρού οικογενειακού προβλήματος του Κου Σαββίδη, η φωτογράφιση καθυστερεί ....:( Ίσως αύριο τα καταφέρουμε .... Παρακαλώ για λίγη υπομονή .....;) . |
εγω εκανα την τοποθετηση μονος μου στο system 5,και εκανα μια αρκετα μεγαλη βολτα γυρω στα 400χιλ.οι εντυπωσεις μου ειναι τελειες απαντουσα και στο κινητο και με τον συνοδηγο ειχαμε τελεια επικοινωνια μου μενει να δοκιμασω μονο το gps.κατα τα αλλα με αριστα το δεκα βαζω 10.
|
Απόσπασμα:
Μεγειές, μεγειές .... Μήπως έβγαλες καμιά φωτό για να βοηθηθούνε οι φίλοι μας ;;;;; |
Απόσπασμα:
Έχουμε κανένα νέο? Γιατί όσο και να προσπάθησα στο System5 δεν τα κατάφερα... μην κάνω και καμιά ζημιά... |
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
Οι φωτογραφίες είναι έτοιμες κ όποιος ενδιαφέρεται, να το γράψει εδώ κ θα λάβει E-Μail ....;) . |
Απόσπασμα:
Ευχαριστώ και τον Γιώργο/bmwgogagis για το ΠΜ! |
Απόσπασμα:
Πρέπει να τις έλαβες ήδη μέσω Ε-Μail .... ;););) . |
Φωτογραφίες για την τοποθέτηση ενδοσυννενόησης ΒΤ2,
σε κράνος System 5 !!!!! ;) Όλες οι παρακάτω φωτογραφίες, υπάρχουν σε μεγάλο μέγεθος κ υψηλή ανάλυση, χωρίς το υδατογράφημα του GS Forum, και αποστέλλονται μέσω Ε-Μail σε κάθε ενδιαφερόμενο ΜΕΛΟΣ του GS Forum !!!! . |
Όλες οι παρακάτω φωτογραφίες, υπάρχουν σε μεγάλο μέγεθος κ υψηλή ανάλυση, χωρίς το υδατογράφημα του GS Forum, και αποστέλλονται μέσω Ε-Μail σε κάθε ενδιαφερόμενο ΜΕΛΟΣ του GS Forum !!!! . |
Όλες οι παρακάτω φωτογραφίες, υπάρχουν σε μεγάλο μέγεθος κ υψηλή ανάλυση, χωρίς το υδατογράφημα του GS Forum, και αποστέλλονται μέσω Ε-Μail σε κάθε ενδιαφερόμενο ΜΕΛΟΣ του GS Forum !!!! . |
Απόσπασμα:
Για να δούμε... Για να δούμε... |
μπορω να τις εχω και εγω.
|
Το έφτιαξα!!!!!
Τελικά δεν ήταν και τόσο δύσκολο, από οτι νόμιζα στην αρχή... Οι φωτογραφίες super! Ευχαριστώ πολύ!!! Πάω για βόλτα!!! |
Απόσπασμα:
Φύγανεεεεεε ....:D . |
Απόσπασμα:
Πρέπει να τις έλαβες ήδη μέσω Ε-Μail .... ;););) . |
Απόσπασμα:
http://i247.photobucket.com/albums/g...-2/BRAV-82.gifhttp://i247.photobucket.com/albums/g...-2/BRAV-82.gifhttp://i247.photobucket.com/albums/g...-2/BRAV-82.gifhttp://i247.photobucket.com/albums/g...-2/BRAV-82.gifhttp://i247.photobucket.com/albums/g...-2/BRAV-82.gif . |
Παρακαλω μπορω να τις εχω και εγω...οχι για εμενα αλλα για την φουκαριαρα την γυναικα μου που εχει system 5..
Ευχαριστω πολυ............ |
Νικο ευχαρστω πολυ. Επαθα πλακα θα προσπαθησω αλλα δεν το βλεπω...:yz:yz
|
.Στο γυρισμο μου τελειωσε η μπαταρια.Ειχα προβλεψει και ειχα παρει μαζι μου φορτιστη usb που μπαινει στον αναπτηρα και ετσι το εβαλα να φορτιζει χωρις ομως να το βγαλω απο το κρανος γιατι το καλωδιο εφτανε.Ειπα να την φορτισω κανενα μισαωρο και να την ανοιξω παλι.
Προς μεγαλη μου εκπληξη λειτουργουσε κανονικοτατα παροτι ηταν συνδεδεμενη και φορτιζε!!! Πολυ καλο το συστημα με την usb αλλα μπορουμε να εχουμε και καμια πληροφορια παραπανω (αγορα, τιμη κτλ) για να την αποκτησουμε και εμεις..??!?!?!? |
Εγω χω αγορασει ενα φορτιστη αυτοκινητου που βγαζει εξοδο usb απο τον Γερμανο 9 ευρω, και απο το Plaisio ενα καλωδιο απο usb σε mini usb που ειναι και η υποδοχη της ενδοσυννενοησης και ετοιμο.Το καλωδιο αν θυμαμαι καλα δεν εχει πανω απο 2-3 ευρω.;)
|
Απόσπασμα:
Ευχαριστούμε Πάνο !!!!!!!! :sm8: |
Να εισαι καλα ευχαριστώ πολυ!!
|
Εγώ το συγκεκριμένο καλώδιο το πλήρωσα σχετικά ακριβά!!!:sm7:
Ήμουν στο κατάστημα του Γ. Σαββίδη και συζητούσα για τις ενδοσυνεννοήσεις και για το συγκεκριμένο καλώδιο. Εκεί ήταν ένας πελάτης ο οποίος και πλήρωσε την μονή ΒΤ2, 175 Ευρώ παρακαλώ! Την ώρα που μπήκα στο κατάστημα βρισκόταν στο στάδιο της πληρωμής. Βεβαίως το θεώρησα άκομψο να του προτείνω να γίνει μέλος του forum προκειμένου να προμηθευθεί την συγκεκριμένη συσκευή φθηνότερα λόγω της ομαδικής. Πιάσαμε όμως την κουβέντα και εκφράζοντας την άγνοιά μου για το καλώδιο USB άνοιξε το τσαντάκι του και μου προσέφερε το δικό του!!! Την ίδια μέρα μπήκε στο forum και έγινε μέλος της παρέας μας. Επειδή δεν έχει γράψει κάποιο μήνυμα μέχρι στιγμής, δεν είμαι σίγουρος για το ποιός είναι. Πιστεύω πως πρέπει να είναι ο Κώστας (kostasx), τον οποίο και ευχαριστώ και δημοσίως για την ευγενική προσφορά του. Νά' σαι καλά Κώστα και καλή επιτυχία στο μεγάλο ταξείδι που ετοιμάζεις.;) |
Απόσπασμα:
Νίκο αν σου είναι εύκολο στείλε μου και μένα σε παρακαλώ τις φωτογραφίες. Ευχαριστώ ;) |
Απόσπασμα:
Φύγανεεεε ...;) . |
Καλησπερα σε ολους!! Προσπαθω να συνδεσω το ΜΒΤ2 με το gps zumo 550 και εχω το εξης προβλημα. ακολουθω κανονικα την διαδικασια που λεει το manual, γινετε συνδεση με το gps ΧΩΡΙΣ να μου ζητησει κωδικο, και μετα απο 3 δευτερολεπτα μου λεει το zumo οτι το mbt2 αποσυνδεθηκε. Το εχω επαναλαβει αρκετες φορες και το αποτελεσμα ειναι το ιδιο. Να προσθεσω οτι το τηλ μου μπορω να το συνδεσω κανονικα και χωρις προβλημα. Μηπως καποιος εχει το ιδιο προβλημα με εμενα 'η ξερει τι μπορει να γινετε????????
Ευχαριστω πολυ.....:hmmm: |
Απόσπασμα:
Το manual λεει πολλα σε κεινο το σημειο. Αλλα και παλι αυτο που λεω ειναι μονο μια προχειρη υποθεση. :confused::confused::confused: |
Απόσπασμα:
Nikola μηπως εχεις συγχρόνως ανοικτό και το κινητό σου με αποτέλεσμα το BT2 να μην ξέρει με ποιο να συνδεθεί και να αποσυνδέεται? Αν δεν κάνω λάθος η προτεραιότητα του κινητού είναι ίδια με αυτή του gps (Η μεγαλύτερη δυνατή προτεραιότητα δηλαδή και ακολουθείται από την ενδοσυνεννόηση και τέλος από το mp3 player). Η λογική φαντάζομαι είναι ότι οι οδηγίες του gps ή η κλήση από ...."τη φουκαριάρα τη μανα?????" είναι πιο σημαντική από τη μουρμούρα της γυναίκας - συνεπιβάτη και από την 303η επανάληψη του τραγουδιού που ακους!!!:D Διορθώστε με αν δεν τα λέω καλά αλλά έχω την αίσθηση ότι για να γίνει ταυτόχρονα σύνδεση κινητού και gps θα πρέπει το κινητό να συνδεθεί με το gps (εφόσον το gps έχει αυτή τη δυνατότητα) και στη συνέχεια το gps με το bt2. Εφόσον δεν τίθεται θέμα σύνδεσης με κινητό και μιλάμε μόνο για gps θεωρητικά θα έπρεπε να συνδέεται χωρίς προβλήματα.:hmmm: |
Πολυ σωστα τα λετε και σας ευχαριστω!!! Αλλα εγινε το εξης περιεργο!!! Το δοκιμασα παρολο που μου ελεγε οτι δεν ειναι συνδεδεμενο το MBT2 και εγινε το θαυμα!!! Και μουσικη ακουγα και εκανα κληση στο τηλ και ολα ηταν μια χαρα!!! Δεν ξερω τι ναπω....λες να ειναι δεμονισμενο χα χα:sm7:
Παντος ευχαριστω πολυ!!!!! |
Τις φωτο για το system 5 παρακαλω.
|
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
Εάν όμως αποσυνέδεα το gps και ενώ είχα ενεργοποιήσει το κινητό προσπαθούσα να ξανασυνδέσω το gps δε γινόταν! Μάλλον πρέπει να συνεχίσω τις δοκιμές!! :-) Η άλλη λύση που θα εφαρμόσω για να τελειώνω είναι να συνδέσω το gps στην aux και το κινητό στη phone. Ούτως ή άλλως τη φωνή στο gps τη θέλω για να ακούω μουσική. Εάν τύχει την ώρα που ακούω οδηγίες από gps να χτυπήσει το κινητό, θα χάσω τις φωνητικές οδηγίες. Ε και? :-) Θα το δοκιμάσω και θα επανέλθω. |
Το απλούστερο για να δουλέουν όλα στο αυτόματο είναι: (στην περίπτωση του zumo)
1. Ενεργοποιώ bluetooth στο κινητό. 2. Ενεργοποιώ το GPS (και περιμένω να δω ότι συνδέθηκε το κινητό). 3. Ενεργοποιώ την ενδοσυννενόηση και βλέπω στο GPS ότι συνδέθηκε και αυτή. Εάν σας "ζαλίζουν" οι οδηγίες του GPS, στις ρυθμίσεις του bluetooth, στο audio, τις απενεργοποιείτε.;) |
Απόσπασμα:
Δεν συνδέονται όλα τα gps με το κινητό. Μετά από διάφορες δοκιμές έβαλα το gps στο aux. Για να μη δημιουργούνται προβλήματα όποτε θέλω να αποσυνδέσω το gps από το bt2 απλά απενεργοποιώ το bluetooth του gps. Παρατήρησα ότι εάν αντι να απενεργοποιήσω το bluetooth επιλέξω αποσύνδεση των ακουστικών από το menu του gps αν θέλω να τα ξανασυνδέσω πρέπει να κάνω επανεκκίνηση του gps! Νομίζω ότι περισσότερο θα σας μπερδέψω αν συνεχίσω οπότε σταματώ. Έχει να κάνει και με τον τύπο του gps προφανώς. Εν κατακλείδι πάντως σίγουρα μπορείς να έχεις στο bt2 συγχρόνως και gps και κινητό και intercom. Αυτά και συγγνώμη για τη φλυαρία!!! :-) |
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
γιατί δεν έχω ADSL :mad::mad::mad::mad: |
μπορώ να έχω και εγώ τις φωτογραφίες για το system5 ?
thx !! |
| Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 17:24. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!