![]() |
Απάντηση: BALL JOINT S.O.S.
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
|
Να ΄σαι καλά Ευτύχη! Περιμένουμε να πάρουμε στά χέρια μας το αποτέλεσμα! :) ;)
Jefe |
Απόσπασμα:
|
Μπράβο μπράβο
Αντε να το παρουμε γιατι η δικη μου έχει ενα σκίσιμο σαν κονσερβοκουτι... ...βέβαια το θεμα είναι ..."παίζει σπιτική επισκευή" ή θα παω θανάση ??? σαν αρχαριος μηχανολογικά (μονο λαδια, βαλβιδες, φίλτρο αερος, τακακια και τετοια), θα μπορεσω να το παλέψω σπίτι με τον κολλητο φυσικά? Αν υπάρχει κάποιο βιντεο μάλλον θα βοηθούσε |
Απόσπασμα:
|
Καλά... εγώ τώρα το πήρα χαμπάρι. :(
Τι παίζει ρε παίδες... υπάρχει περίπτωση να βρω κι εγώ ένα? |
Απόσπασμα:
|
Ωραία! Μόνο που για να μην ψάχνω όλο το θέμα (δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί ποιος είναι γιατί στο πρώτο ποστ δεν λέει) μπορείτε να μου πείτε ποιος τα φτιάχνει να πάω από κει?
|
ακομα δεν ειναι ετοιμα....μην αγχωνεσε, θα επικοινωνησει για τα περαιτερω μαζι σου ο Ευτυχης που ανελαβε ολο αυτο!
|
Α, ΟΚ, άρα είμαι κι εγώ μέσα λοιπόν.
Ευτύχη... πες μου πως θα γίνει. Σου βάζω λεφτά σε κάποιο λογαριασμό? Περιμένω απάντηση εδώ ή σε πμ. |
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
http://cdn.content.sweetim.com/sim/c...s/00020408.gif Jefe |
Απόσπασμα:
Nickname: Ονοματεπώνυμο: Διεύθυνση/Περιοχή: Ταχυδρομικώς κώδικας: Ποσότητα Φυσούνας: Τηλέφωνο: |
ΟΙ φυσούνες θα είναι στα χέρια μου περίπου την μεθεπόμενη Τετάρτη 29/06/2011 οπότε και θα αρχίσει η διανομή. ;)
Θα υπάρχουν ενημερώσεις για ενδεχόμενες αλλαγές. :D |
1τεμ:sm8:
|
Σε όσους έχω με πράσινο χρώμα το nickname τους, έχω λάβει τα PM/e-mail τους.
eytyxios 2 pirate 1 EvVas 2 ckk 1 capitain 1 ΤΡΟΧΗΛΑΤΟΣ 2 egefalikos 1 gemara 2 moby_gr 2 poderosa 2 adventure 3 billyGS 2 victorakos 1 Wicked_GS 1 Alfa7 2 PACO 1 Kimwnas 1 dayrunner 2 Jefe 1 vasorfa 1 Levados 1 ramiod 1 chris71 1 Sotos 1 EOD-K9 2 tasosktm 1 FishTarGer 3 stukas 2 kostasmats 2 hawk 1 DoctorAbo 1 fmargaritis 1 V_1200 2 mparta 2 MudRat 2 faker 2 RedSpider 2 ALX 1 ;) |
:hmmm:
Απόσπασμα:
Πάντως υπόσχομαι να τραβήξω φωτό κατά την αλλαγή του παλαιού και θα γράψω λεπτομέρειες. Για τους φίλους που ρωτάνε εάν μπορεί να γίνει η δουλειά στο σπίτι, θα απαντήσω ότι γίνεται με απαίτησεις την ύπαρξη δυναμόκλειδου, λοκταιτ, ενώ πρέπει να έχουμε και το ανάλογο μακρύ καρυδάκι μακρύ κομμένο (είναι σχετικά εύκολο να φτιαχτεί). Για όλα αυτά σε προσεχές φωτορομάντζο.... |
Απόσπασμα:
;):sm3::sm3::sm3::sm3::sm3:;) Λευτέρη στο Αφιερώνω ! ! ! |
|
Απόσπασμα:
τεσπα σε ευχαριστώ...χχχ |
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
|
και απο 'δω ενα παρακαλω:)πμ απεσταλη
|
eytyxios 2 pirate 1 EvVas 2 ckk 1 capitain 1 ΤΡΟΧΗΛΑΤΟΣ 2 egefalikos 1 gemara 2 moby_gr 2 poderosa 2 adventure 3 billyGS 2 victorakos 1 Wicked_GS 1 Alfa7 2 PACO 1 Kimwnas 1 dayrunner 2 Jefe 1 vasorfa 1 Levados 1 ramiod 1 chris71 1 Sotos 1 EOD-K9 2 tasosktm 1 FishTarGer 3 stukas 2 kostasmats 2 hawk 1 DoctorAbo 1 fmargaritis 1 V_1200 2 mparta 2 MudRat 2 faker 2 RedSpider 2 ALX 1 siraxanz 1 |
|
Απόσπασμα:
http://cdn.content.sweetim.com/sim/c...s/00020408.gif Jefe |
Παρακαλω για τον.Κ.Vasorfa:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:οι φούσκες να γίνουν 3!!!!
(τι να κανουμε....ειμαι μεγας χιλιομετροφαγος!!!!:D) |
Απόσπασμα:
Τι τις κανεις ρε Βασιλη, τις τρως για πρωινο...:D :D :D;!!! |
Απόσπασμα:
|
eytyxios 2 pirate 1 EvVas 2 ckk 1 capitain 1 ΤΡΟΧΗΛΑΤΟΣ 2 egefalikos 1 gemara 2 moby_gr 2 poderosa 2 adventure 3 billyGS 2 victorakos 1 Wicked_GS 1 Alfa7 2 PACO 1 Kimwnas 1 dayrunner 2 Jefe 1 vasorfa 3 Levados 1 ramiod 1 chris71 1 Sotos 1 EOD-K9 2 tasosktm 1 FishTarGer 3 stukas 2 kostasmats 2 hawk 1 DoctorAbo 1 fmargaritis 1 V_1200 2 mparta 2 MudRat 2 faker 2 RedSpider 2 ALX 1 siraxanz 1 OK vasorfako ;) |
καλημέρα,
παρακαλώ υπολόγισε και για μένα 1 τμχ, σου στέλνω τα στοιχεία μου με πμ ευχαριστώ Δημήτρης |
eytyxios 2 pirate 1 EvVas 2 ckk 1 capitain 1 ΤΡΟΧΗΛΑΤΟΣ 2 egefalikos 1 gemara 2 moby_gr 2 poderosa 2 adventure 3 billyGS 2 victorakos 1 Wicked_GS 1 Alfa7 2 PACO 1 Kimwnas 1 dayrunner 2 Jefe 1 vasorfa 3 Levados 1 ramiod 1 chris71 1 Sotos 1 EOD-K9 2 tasosktm 1 FishTarGer 3 stukas 2 kostasmats 2 hawk 1 DoctorAbo 1 fmargaritis 1 V_1200 2 mparta 2 MudRat 2 faker 2 RedSpider 2 ALX 1 siraxanz 1 dtz 1 |
Έχουμε νέα για την παράδοση ? :)
|
Απόσπασμα:
Θα υπάρχουν ενημερώσεις για ενδεχόμενες αλλαγές.;):D:D |
Μετά απο έλεγχο και συζήτηση με τον Θανάση σήμερα το πρώϊ, αποφάσισα να αλλάξω και την "μπίλια", οπότε πάω για το κομπλέ πακέτο της μαμάς...
Οπότε θα πρέπει να αποσυρθώ απο το ενδιαφέρον μου για την συγκεκριμένη πρωτοβουλία. Αν δοθεί σε κάποιον συμφορουμίτη έχει καλώς, αλλιώς άν είναι πολύ αργά πολύ ευχαρίστως να καλύψω το κόστος της παραγγελίας μου! ;) |
Απόσπασμα:
Εντάξει Κίμωνα κανένα πρόβλημα, η παραγγελία έχει είδει γίνει οπότε σε περίπτωση που ενδιαφερθεί άλλος ένας θα του δώσω το δικό σου αν πάλι όχι θα το κρατήσω εγώ για καβάτζα. ;) |
]Σε όσους έχω με πράσινο χρώμα το nickname τους, έχω λάβει τα PM/e-mail τους.
eytyxios 2 pirate 1 EvVas 2 ckk 1 capitain 1 ΤΡΟΧΗΛΑΤΟΣ 2 egefalikos 1 gemara 2 moby_gr 2 poderosa 2 adventure 3 billyGS 2 victorakos 1 Wicked_GS 1 Alfa7 2 PACO 1 dayrunner 2 Jefe 1 vasorfa 3 Levados 1 ramiod 1 chris71 1 Sotos 1 EOD-K9 2 tasosktm 1 FishTarGer 3 stukas 2 kostasmats 2 hawk 1 DoctorAbo 1 fmargaritis 1 V_1200 2 mparta 2 MudRat 2 faker 2 RedSpider 2 ALX 1 siraxanz 1 dtz 1 |
Απόσπασμα:
TO θέλω εγω αν δεν υπάρχει πρόβλημα |
Απόσπασμα:
|
Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 23:57. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!