GS Forum

GS Forum (http://www.gsforum.gr/index.php)
-   Εκδρομές εντός Ελλάδος (http://www.gsforum.gr/forumdisplay.php?f=13)
-   -   Άγιο Όρος - επίσκεψη του GSforum την άνοιξη! (http://www.gsforum.gr/showthread.php?t=26706)

Fuji 02-01-2012 11:22

Απάντηση: Άγιο Όρος - επίσκεψη του GSforum την άνοιξη!

Εναλλακτικές διαμονές μας για την 18/04, προτείνονται οι Διονυσίου, Αγίου Παύλου και Νέα Σκήτη. Είναι μοναστήρια στην ίδια πλευρά, με σύνδεση μέσω μονοπατιών μεταξύ τους, οπότε και με τα πόδια ακόμη (καιρού επιτρέποντος), μπορούμε την επόμενη μέρα να συναντηθούμε στην Μονή Γρηγορίου, όπου θα σμίξουν τα δυο γκρουπ.

Εδώ παιδιά, θέλω να καταθέσω κάτι. Δεν έχω κάνει άλλη παρόμοια προσπάθεια να συντονίσω επίσκεψη στο Όρος με τέτοιον μεγάλο αριθμό ατόμων. Απ' την άλλη, είναι ο περιορισμένος αριθμός ατόμων που μπορεί να φιλοξενηθεί, και διαφέρει από Μονή σε Μονή. Αποτέλεσμα είναι να συμβαίνει αυτό που συναντάμε τώρα, να θέλουμε να πάμε σε μία όλοι, αλλά να μη μπορούν να μας φιλοξενήσουν. Ζητώ συγνώμμη, αν δεν ανταποκρίνομαι στην αρχική αυτή διάθεση της παρέας μέχρι στιγμής. Δε ξέρω πραγματικά τι θα γίνει με τις Γρηγορίου και Μεγίστης, όπου πλέον είμαστε 36 άτομα. Για την Μεγίστης ξέρω πως είναι μεγάλο μοναστήρι, και πιθανόν να μην υπάρχει θέμα. Επιφυλάσομαι να ενημερωθώ.

Η ουσία όμως για μένα, είναι η μεγάλη χαρά που νιώθω και πιστεύω θα τη νιώθουμε όλοι, γιατί μαζευτήκαμε μια μεγάλη ομάδα, και είτε όλοι μαζί, είτε σε μικρότερα γκρουπάκια, θα καταφέρουμε να ικανοποιήσουμε τον απώτερο σκοπό αυτού του ταξιδιού, που ο λίγο -πολύ ο καθένας είχε κατά νου. Άλλωστε, για έναν ύπνο θα χωρίζουμε. Κατά τη διάρκεια της μέρας, μπορούμε να 'μαστε όλη η παρέα μαζί, όσοι το επιθυμούν. Είπαμε, οι μονές είναι σε κοντινές αποστάσεις μεταξύ τους. Μπορείτε να δείτε τις αποστάσεις εδώ.

XCHALLENGE 02-01-2012 11:37

Χρονια μας Καλα (κι απο δω!)

Το θεμα στο Ορος δεν ειναι -πιστευω- να ειμαστε ολοι μαζι -ντε και καλα-.
Μαζι ''ειμαστε'' εδω, στους καφεδες, στις εκδρομες...

Εκει ας ειμαστε και λιγο χωρια! Ενδιαφερον θα'χει η ανταλλαγη εντυπωσεων μετα, κατα την επιστροφη...

Φιλικα (Παντα!);)

Τα λεμε...

TARKAS 02-01-2012 11:48

Ασφαλως και δεν ειναι αλλη μια εκδρομη του Φορουμ σαν τις αλλες και ο ΝΙκος μας εδωσε την ευκαιρια να συντονιστουμε. Συμφωνω οτι μπορουμε να ειμαστε και σε μικροτερες ομαδες και να βρεθουμε ειτε μεσα ειτε μετα το Αγιο ορος. Και....Νκο ευχαριστουμε πολυ για τις προσπαθειες σου οποιο και αν ειναι το αποτελεσμα που θα ειναι καλο.

evan400f 02-01-2012 11:51

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Fuji ( 559357)
Εναλλακτικές διαμονές μας για την 18/04, προτείνονται οι Διονυσίου, Αγίου Παύλου και Νέα Σκήτη. Είναι μοναστήρια στην ίδια πλευρά, με σύνδεση μέσω μονοπατιών μεταξύ τους, οπότε και με τα πόδια ακόμη (καιρού επιτρέποντος), μπορούμε την επόμενη μέρα να συναντηθούμε στην Μονή Γρηγορίου, όπου θα σμίξουν τα δυο γκρουπ.

Εδώ παιδιά, θέλω να καταθέσω κάτι. Δεν έχω κάνει άλλη παρόμοια προσπάθεια να συντονίσω επίσκεψη στο Όρος με τέτοιον μεγάλο αριθμό ατόμων. Απ' την άλλη, είναι ο περιορισμένος αριθμός ατόμων που μπορεί να φιλοξενηθεί, και διαφέρει από Μονή σε Μονή. Αποτέλεσμα είναι να συμβαίνει αυτό που συναντάμε τώρα, να θέλουμε να πάμε σε μία όλοι, αλλά να μη μπορούν να μας φιλοξενήσουν. Ζητώ συγνώμμη, αν δεν ανταποκρίνομαι στην αρχική αυτή διάθεση της παρέας μέχρι στιγμής. Δε ξέρω πραγματικά τι θα γίνει με τις Γρηγορίου και Μεγίστης, όπου πλέον είμαστε 36 άτομα. Για την Μεγίστης ξέρω πως είναι μεγάλο μοναστήρι, και πιθανόν να μην υπάρχει θέμα. Επιφυλάσομαι να ενημερωθώ.

Η ουσία όμως για μένα, είναι η μεγάλη χαρά που νιώθω και πιστεύω θα τη νιώθουμε όλοι, γιατί μαζευτήκαμε μια μεγάλη ομάδα, και είτε όλοι μαζί, είτε σε μικρότερα γκρουπάκια, θα καταφέρουμε να ικανοποιήσουμε τον απώτερο σκοπό αυτού του ταξιδιού, που ο λίγο -πολύ ο καθένας είχε κατά νου. Άλλωστε, για έναν ύπνο θα χωρίζουμε. Κατά τη διάρκεια της μέρας, μπορούμε να 'μαστε όλη η παρέα μαζί, όσοι το επιθυμούν. Είπαμε, οι μονές είναι σε κοντινές αποστάσεις μεταξύ τους. Μπορείτε να δείτε τις αποστάσεις εδώ.

Νίκο καλημέρα και καλή χρονιά. Πιστεύω το σπουδαιότερο είναι να μην αγχωνόμαστε, θα βρεθεί η λύση.
Θα προσπαθήσω να βρω ένα φιλαράκι μου που δυστυχώς τα τελευταία χρόνια ψιλό χαθήκαμε. Έχει άκρες στο Αγ. Όρος, μήπως μπορεί να βοηθήσει.

-DHMHTRHS- 02-01-2012 18:00

καλησπερα και χρονια πολλα, καλη χρονια να εχουμε.θα ηθελα και εγω να συμμετεχω στην εκδρομη για τις 20/4.Ευχαριστω αναμενω τα νεα σας

Fuji 02-01-2012 18:07

Λίστα συμμετεχόντων

Είσοδος στο Α.Ο. την 18/04

1. Arkas

2. Black_Shadow

3. kperi (?)

4. evan400f

5. pirate

6. TARKAS 1

7. TARKAS 2

8. george-k1

9. kostasx

10. peterv

11. peterv junior (Γιάννης)

12. siraxanz

13. kostaskyriakos

14. φίλος του kostaskyriakos

15. vpentza

16. nanoshophellas

17. φίλος 1 nanoshophellas

18. φίλος 2 nanoshophellas

19. .....................

Είσοδος στο Α.Ο. την 20/04

1. XCHALLENGE

2. THANOSG

3. ARGI

4. Akis

5. jimmis varda

6. CPretenteriS

7. syan

8. SenseiG

9. egefalikos

10. BILLY IDOL

11. nmamadakkar

12. Stathis G (?)

13. kbg

14. MARK

15. sagini.sail

16. Εftixis

17. Δημήτρης (φίλος Ευτύχη)

18. Vagelis Gar

19. -DΗMΗTRΗS-

20. ....................

Καλώς τον Δημήτρη! Με το καλό λοιπόν! :)

nanoshophellas 03-01-2012 10:39

Niko απο εμενα δεν εχω προβλημα να (σπασουμε) Αν θελεις πες μου να στειλω αλου fax. Παλι δεν εχω καμια απαντηση απο εχθες το πρωι

Fuji 03-01-2012 13:24

;)

soxos 04-01-2012 11:34

ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ 20/4

victorakos 04-01-2012 14:10

Δηλώνω κι εγώ συμμετοχή 20/04, πρώτα ο Θεός.

Arkas 04-01-2012 14:49

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από victorakos ( 561055)
Δηλώνω κι εγώ συμμετοχή 20/04, πρώτα ο Θεός.

;)

Sent by Arkas via Tapatalk !

ARGI 04-01-2012 15:23

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Vagelis Gar ( 558710)
Καλημέρα και χρόνια πολλά,
προλαβαίνω να προστεθώ στο γκρουπ της Παρασκευής (20/4) ?

Θα σε έχω παρέα Βαγγελάρα μου...
ΑΨΟΓΑ!!!!
http://cdn.content.sweetim.com/sim/c...s/000203FC.gif

Fuji 04-01-2012 23:24

Λίστα συμμετεχόντων

1. Arkas

2. Black_Shadow

3. kperi (?)

4. evan400f

5. pirate

6. TARKAS 1

7. TARKAS 2

8. george-k1

9. kostasx

10. peterv

12. siraxanz

13. kostaskyriakos

15. vpentza

16. nanoshophellas

19. soxos

20. victorakos

21. .....................

1. XCHALLENGE

2. THANOSG

3. ARGI

4. Akis

5. jimmis varda

6. CPretenteriS

7. syan

8. SenseiG

9. egefalikos

10. BILLY IDOL

11. nmamadakkar

12. Stathis G (?)

13. kbg

14. MARK

15. sagini.sail

16. Εftixis

18. Vagelis Gar

19. -DΗMΗTRΗS-

20. ....................

:)

Fuji 05-01-2012 00:24

Φίλοι.
Καλούμαστε να προσπεράσουμε ένα θέμα που ανακύπτει. Έχουμε επιλέξει για τις 21/04 τη διαμονή στη Μεγίστης Λαύρας, ένα μοναστήρι, που βρίσκεται στην Νοτιοανατολική πλευρά της χερσονήσου. Η μετάβασή μας, θα γινόταν ακτοπλοϊκώς, το πρωί του Σαββάτου, με το Ε/Γ "ΜΙΚΡΑ ΑΓΙΑ ΑΝΝΑ" που όμως, ύστερα από επικοινωνία μου με την εταιρεία, μ' ενημέρωσαν πως προσωρινά δεν πιάνει στον αρσανά της Μεγίστης λόγω ακαταλληλότητας του λιμένα, αλλά φτάνει έως την Σκήτη του Τιμίου Προδρόμου (σεχετική ανακοίνωση). Από 'κει αν θέλει κάποιος να το πάει με τα πόδια, είναι κοντά στις 5 ώρες!!!

Μια άλλη λύση λοιπόν, είναι απ' τη Γρηγορίου επιστροφή στη Δάφνη, λεωφορείο μέχρι τις Καρυές, κι από 'κει βανάκι (ταξί αλλιώς) και οδήγηση για 35 χιλιόμετρα ως τη Μεγίστης. Τα μείον της λύσης αυτής, είναι ότι
-α) πρέπει να κάνουμε το ίδιο ταξίδι για να επιστρέψουμε Δάφνη
-β) πρέπει να βγούμε απευθείας από Μεγίστης προς Ιερισσό με ταχύπλοο (αμφίβολο λόγω καιρού - κόβεται εύκολα), και μετά από Ιερισσό με ΚΤΕΛ στην Ουρανούπολη για να πάρουμε τα μοτόρια (που μάλλον δε λέει)

Και η τελευταία λύση, είναι να προσεγγίσουμε την Νοτιοανατολική πλευρά, με λιμένα αφετηρίας την Ιερισσό στις 08:35, όπου με ταχύπλοο μας αφήνει στη Μεγίστης (αυτοί βέβαια, δε ξέρω γιατί βρίσκουν κατάλληλο τον λιμένα ...). Τα μείον αυτής της λύσης, είναι πως,
-α) επειδή ο πλους είναι στην Βόρεια πλευρά της χερσονήσου, κόβεται το δρομολόγιο πολύ εύκολα από Βοριάδες, και μπορεί να μείνουμε με τη χαρά, και να τρέχουμε σαν τον Βέγγο στην Ουρανούπολη για να προλάβουμε την αναχώρηση των 09:45 για Δάφνη.
-β) πρέπει να καταλύσουμε πρώτα στη Μεγίστης, και για να πάμε στη Γρογορίου και στα λοιπά Μοναστήρια, θα πρέπει να κάνουμε τις διαδρομές που περιέγραψα παραπάνω, αλλά αντίστροφα, δηλ Μεγίστης - ταξί για Καρυές - λεωφορείο για Δάφνη - καραβάκι για Σιμονόπετρα, Γρηγορίου, κλπ.

Σας μπέρδεψα μάλλον ... :D

Κοντολογής, το καλύτερο θα είναι, με δεδομένο το θέμα που ανακύπτει, και μας κόβει την ακτοπλοϊκή σύνδεση Νοτιοδυτικής πλευράς με Νοτιοανατολική, να παραμείνουμε σε Μονές της ιδίας πλευράς.

Ουφφφφ, το 'πα!

TARKAS 05-01-2012 12:20

Νικο οταν ξεκινησε το εγχειρημα ασφαλως και θα ειχες στον νου λιγοτερες συμμετοχες. Εχει αυξηθει πολυ και το αγχος και η δουλεια σου. Προσπαθεις ισως να ταιριαξεις ολα τα ατομα μαζι και αυτο ειναι ιπολυ δυσκολο για 20-40 ΑΤΟΜΑ.

Χωρις να εχω καμμια εμπειρια θα ηθελα να προτεινω να σπαστουν τα γκρουπ χωρις να ειναι αναγκαστικο να ανταμωσουν (Εννοω ας πανε σε διαφορετικες μονες αναλογα με τον αριθμο που μπορουν να δεχτουν) Η συναντηση το φοροθμ ετσι και αλοιως θα γινει στην Ουρανουπολη πριν και μετα την εισοδο

Αφου καποια απο τα παιδια εχουν εμπειρια και για να μην τραβας ολο το ζορι μηπως να αναλαμβανε ενας τα μισα ατομα και τα αλλα ο αλλος και οτι επιτευχθει. Μπορει να μην εχουμε την πολυτελεια να παμε στις Μονες πο θα θελαμε αλλα νομιζω ο σκοπος της επισκεψης ειναι να παμε στο Αγιο Ορος και να μην το χασουμε αν δεν βγαινουν οι μονες και οι παρεες.

vpentza 05-01-2012 12:33

θέλω να ρωτησω κατι τους γνωρίζοντες....

ιεραρχήστε μου τις μονες ανα επιθυμια επίσκεψης....
εχω κάποια ιδιαίτερα "υψηλή" γνωριμία στο Ορος και θελω να κουβεντιασω τη πιθανοτητα ομαδικής επίσκεψης χωρίς 5άδες κτλ κτλ...

δεν λέω ότι μπορω να το κανονίσω στα σίγουρα και επειδή θέλει "ειδική" προσέγγιση αυτή η γνωριμία.....δώστε μου info

Thnx

nanoshophellas 05-01-2012 12:48

Eγω και στο 2 fax που εστειλα παλι δεν μου απαντησαν.....Νικο αν δεν καταφερει κατι ο βασιλης ας σπασουμε τα γκρουπ για να βγαλουμε ακρη

XCHALLENGE 05-01-2012 13:32

Το θεμα στο Ορος δεν ειναι -πιστευω- να ειμαστε ολοι μαζι -ντε και καλα-.
''Μαζι'' ειμαστε εδω, στους καφεδες, στις εκδρομες...

Εκει ας ειμαστε και λιγο χωρια! Ενδιαφερον θα'χει η ανταλλαγη εντυπωσεων μετα, κατα την επιστροφη...

Τα λεμε...

evan400f 05-01-2012 20:50

Παιδιά βρήκα τον φίλο μου. Γνωρίζει τον ηγούμενο στην Μονή Φιλόθεου. Δεν γνωρίζω αν βολεύει λόγο θέσεις, αν ναι θέλετε να κάνουμε μία προσπάθεια για εκεί;

Vagelis Gar 05-01-2012 22:08

Δεν έχω παρόμοια εμπειρία,
δεν ξέρω τι θα συναντήσω,
αυτό που θα ήθελα είναι να αποφορτίσουμε τα παιδιά που έχουν αναλάβει αυτό το (όπως αποδεικνύεται) βαρύ φορτίο και να κλείσουν διανυκτερεύσεις σε γκρουπ λίγων ατόμων.
Προσωπικά δεν με ενδιαφέρει σε ποιά μονή θα διανυκτερεύσω, ούτε έχω ιδιαίτερη προτίμηση στα άτομα που θα αποτελούν το γκρουπ.

Όπότε Νίκο σε ότι αφορά το άτομό μου έχεις το ελεύθερο να το κανονίσεις όπως θέλεις.

Αργύρη ;)

Ακιs 05-01-2012 23:05

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Vagelis Gar ( 562331)
αυτό που θα ήθελα είναι να αποφορτίσουμε τα παιδιά που έχουν αναλάβει αυτό το (όπως αποδεικνύεται) βαρύ φορτίο και να κλείσουν διανυκτερεύσεις σε γκρουπ λίγων ατόμων.
Προσωπικά δεν με ενδιαφέρει σε ποιά μονή θα διανυκτερεύσω, ούτε έχω ιδιαίτερη προτίμηση στα άτομα που θα αποτελούν το γκρουπ.

Όπότε Νίκο σε ότι αφορά το άτομό μου έχεις το ελεύθερο να το κανονίσεις όπως θέλεις.

Αργύρη ;)

Κι εγω ειμαι απολυτα συμφωνος με την αποψη του Βαγγελη.Επειδη δεν εχω προηγουμενη εμπειρια,δεν με πειραζει το που θα διανυκτερευσω.Το μονο ισως που θα θεωρουσα απαραιτητο,ειναι να εχω καποιον μαζι που εχει επισκευθει παλαιοτερα το Αγιο Ορος,για να με βαλει λιγο στο κλιμα.Ετσι κι αλλιως,ολοι μαζι μπορουμε να ειμαστε απ'οτι καταλαβα,μονο κατα την αφιξη και την επιστροφη...;):)

Ευχαριστω ολους οσους καταβαλουν προσπαθειες να συντονισουν την καταστασταση,και ειδικοτερα τον Νικο...;)

egefalikos 05-01-2012 23:12

Απόσπασμα:

Αργύρη ;)

Συμφωνώ με τον Βαγγέλη!
Νικόλα σ'ευχαριστώ πολύ, όπως και τα υπόλοιπα παιδιά για το δύσκολο αυτό έργο που αναλάβατε!

siraxanz 06-01-2012 22:06

Απόσπασμα:

Αργύρη ;)

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Ακιs ( 562409)
Κι εγω ειμαι απολυτα συμφωνος με την αποψη του Βαγγελη.Επειδη δεν εχω προηγουμενη εμπειρια,δεν με πειραζει το που θα διανυκτερευσω.Το μονο ισως που θα θεωρουσα απαραιτητο,ειναι να εχω καποιον μαζι που εχει επισκευθει παλαιοτερα το Αγιο Ορος,για να με βαλει λιγο στο κλιμα.Ετσι κι αλλιως,ολοι μαζι μπορουμε να ειμαστε απ'οτι καταλαβα,μονο κατα την αφιξη και την επιστροφη...;):)

Ευχαριστω ολους οσους καταβαλουν προσπαθειες να συντονισουν την καταστασταση,και ειδικοτερα τον Νικο...;)

Ίδια αποψη με των ανωτέρω... τα κοκκινισμενα ιδιως..:)

ΔΗΜΗΤΡΗΣ 06-01-2012 22:13

ειμαι κ εγω μεσα διπλος για 20\4 δεν εχω καποια προτιμηση οσον αφορα τις Μονες.εχω ενα μοναχο γνωστο, σε ποια μονη ειναι δεν ξερω αλλα σε 2 μερες μαθαινω αν σας βοηθαει......αυτα..

Fuji 07-01-2012 23:30

Λίστα συμμετεχόντων

1. Arkas

2. Black_Shadow

3. kperi (?)

4. evan400f

5. pirate

6. TARKAS 1

7. TARKAS 2

8. george-k1

9. kostasx

10. peterv

12. siraxanz

13. kostaskyriakos

15. vpentza

16. nanoshophellas

19. soxos

20. victorakos

21. ΔΗΜΗΤΡΗΣ

22. φίλος ΔΗΜΗΤΡΗ

23. .....................

1. XCHALLENGE

2. THANOSG

3. ARGI

4. Akis

5. jimmis varda

6. CPretenteriS

7. syan

8. SenseiG

9. egefalikos

10. BILLY IDOL

11. nmamadakkar

12. Stathis G (?)

13. kbg

14. MARK

15. sagini.sail

16. Εftixis

18. Vagelis Gar

19. -DΗMΗTRΗS-

20. ....................

;)

Fuji 07-01-2012 23:35

Παιδιά συγνώμμη που δεν είπα κάποια γνώμη μέχρι τώρα στα τελευταία νέα. Είχαμε περιπέτειες υγείας με τον μικρούλι και με την αφεντιά μου.

Αύριο αναχωρούμε για Σκόπελο. Μόλις τακτοποιηθούμε εκεί, θα γράψω μερικές ιδέες. Σας ευχαριστώ όλους για την καλή σας διάθεση. Δε μπορώ να περιγράψω τη χαρά μου για την τόσο μεγάλη συμμετοχή. Πραγματικά! Βλέπω, τον προβλεπόμενο αριθμό των 100 αντρών που έχουν δικαίωμα καθημερινά να μπαίνουν στο Όρος, στο τέλος θα τον πιάσει η παρέα μας!

Fuji 07-01-2012 23:37

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από ΔΗΜΗΤΡΗΣ ( 563423)
ειμαι κ εγω μεσα διπλος για 20\4 δεν εχω καποια προτιμηση οσον αφορα τις Μονες.εχω ενα μοναχο γνωστο, σε ποια μονη ειναι δεν ξερω αλλα σε 2 μερες μαθαινω αν σας βοηθαει......αυτα..

Καλώς τον Δημήτρη! Μάθε, βεβαίως, κάπου θα χρειαστεί.

Ακιs 08-01-2012 00:13

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Fuji ( 564216)
Παιδιά συγνώμμη που δεν είπα κάποια γνώμη μέχρι τώρα στα τελευταία νέα. Είχαμε περιπέτειες υγείας με τον μικρούλι και με την αφεντιά μου.

Αύριο αναχωρούμε για Σκόπελο. Μόλις τακτοποιηθούμε εκεί, θα γράψω μερικές ιδέες. Σας ευχαριστώ όλους για την καλή σας διάθεση. Δε μπορώ να περιγράψω τη χαρά μου για την τόσο μεγάλη συμμετοχή. Πραγματικά! Βλέπω, τον προβλεπόμενο αριθμό των 100 αντρών που έχουν δικαίωμα καθημερινά να μπαίνουν στο Όρος, στο τέλος θα τον πιάσει η παρέα μας!

Περαστικα Νικολα και σε εσενα και στον μικρο....αυτο προηγειται αλλωστε...ολα τα αλλα επονται!!;);)

soxos 09-01-2012 00:23

Περαστικα Νικολα

Fuji 14-01-2012 23:17

Ευχαριστώ παιδιά για τις ευχές. ;)

Fuji 14-01-2012 23:36

Επί του θέματος τώρα. Ο καιρός που το πρώτο γκρουπάκι θα κλείσει την είσοδό του, πλησιάζει γοργά. Η εξασφάλιση της εισόδου από το γραφείο προσκυνητών Αγίου Όρους, για κάθε έναν από εμάς, θα γίνει με ατομική του πρωτοβουλιά. Η διαδικασία είναι απλούστατη, και δε θα πάρει πάνω από 5 λεπτά.

Τα παιδιά λοιπόν που θα μπουν στις 18 Απριλίου, ας ρίξουν μια ματιά στα παρακάτω:

1. Την ερχόμενη Τετάρτη 18 Ιανουαρίου το πρωί, τηλεφωνείς στο γραφείο προσκυνητών, στο 2310252575, έχοντας δίπλα σου την αστυνομική ταυτότητα. Υπάρχει ηχογραφημένο μήνυμα που βοηθά.

2.Πατάς το πλήκτρο 4, όπου είναι οι "κρατήσεις διαμονητηρίων"

3. Ζητάς να σου κλείσουν την είσοδό σου στις 18 Απριλίου (αν θες να μπεις με το πρωινό καραβάκι* των 06.30 το δηλώνεις, και το καταγράφουν, ώστε το διαμονητήριό σου να το παραλάβεις στην προβλήτα, κι όχι στο τοπικό γραφείο προσκυνητών, που ανοίγει στις 08.00)

4. Δίνεις τα στοιχεία που θα σου ζητηθούν (ονοματεπώνυμο, πατρώνυμο, αρ.ταυτότητος, έτος γέννησης)

5. Αυτό ήταν.

* προτείνω το πρωινό καραβάκι, ώστε να υπάρχει περισσότερος χρόνος μετά στο πρώτο μοναστήρι που θα κατεβείτε.

siraxanz 15-01-2012 02:22

ελήφθη;) τνχ!

TARKAS 15-01-2012 12:50

Εληφθη και απο μενα.Το που θα παμε σε ποια Μονη καταλαβαινω οτι θα μας ενημερωσεις αργοτερα. Εμεις θα παρουμε μονο για το διαμονητηριο γενικως

evan400f 15-01-2012 13:48

OK! Ευχαριστώ Νίκο.:)

ΔΗΜΗΤΡΗΣ 15-01-2012 14:23

fuji σου εστειλα πμ....

Fuji 15-01-2012 15:58

Λίστα συμμετεχόντων

1. Arkas

2. Black_Shadow

3. kperi (?)

4. evan400f

5. pirate

6. TARKAS 1

7. TARKAS 2

8. george-k1

9. kostasx

10. peterv

12. siraxanz

13. kostaskyriakos

15. vpentza

16. nanoshophellas

19. soxos

20. victorakos

21. ...............

1. XCHALLENGE

2. THANOSG

3. ARGI

4. Akis

5. jimmis varda

6. CPretenteriS

7. syan

8. SenseiG

9. egefalikos

10. BILLY IDOL

11. nmamadakkar

12. Stathis G (?)

13. kbg

14. MARK

15. sagini.sail

16. Εftixis

18. Vagelis Gar

19. -DΗMΗTRΗS-

20. ΔΗΜΗΤΡΗΣ

21. φίλος ΔΗΜΗΤΡΗ

22. .....................................

ΔΗΜΗΤΡΗΣ έγινες δικός μας τώρα, πήραμε κεφάλι και πάλι! :D

Fuji 15-01-2012 17:32

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από TARKAS ( 572821)
Εληφθη και απο μενα.Το που θα παμε σε ποια Μονη καταλαβαινω οτι θα μας ενημερωσεις αργοτερα. Εμεις θα παρουμε μονο για το διαμονητηριο γενικως

Στάθη, αυτό είναι ένα θέμα που χρειάζεται συζήτηση πλέον, δεδομένου του μεγάλου αριθμού μας.

Έκανα μια προσπάθεια να ζητήσω φιλοξενία για όλους τους συμμετέχοντες, για 20/04 στη Μονή Γρηγορίου, και η απάντηση ήταν αρνητική, λόγω εργασιών στο Αρχονταρίκι τους. Απ' την άλλη, ίσως δε θέλαν να ανοίξουν δρόμο σε τόσο μεγάλες ομάδες. Η πάγια τακτική όλων των Μονών, όπως αναφέρεται κι απ' το γραφείο προσκυνητών, είναι να δέχονται ομάδες έως και 5 ατόμων. Οπότε, προτείνω να ακολουθήσουμε την εξής λύση:

- θα αναλάβουν 4 άτομα από το γκρουπ της 18ης Απρίλη και 5 άτομα από της 20ης, να ζητήσουν τηλεφωνικά, φιλοξενία από τις Μονές: Δοχειαρίου, Σιμωνόπετρας, Γρηγηρίου, Διονυσίου, Αγίου Παύλου, Νέας Σκήτης, Σκήτης, Αγίας Άννης. Εν συνεχεία θα αναρτήσει στη λίστα, ο καθένας υπεύθυνος τις Μονές και τις ημερομηνίες που έκλεισε, και θα μοιραστούμε οι υπόλοιποι ανάλογα. Καλό είναι, αυτοί που θα αναλάβουν να έχουν υπ' όψιν τους ότι θα πρέπει να έχουν να διαθέσουν λίγο χρόνο, από τις 12 έως τις 2 το μεσημέρι, διάστημα στο οποίο οι περισσότερες μονές απαντούν στα τηλέφωνα. Αν δε καταφέρουμε να καλυφθούμε σ' αυτές τις Μονές, θα ζητήσουμε φιλοξενία κι από άλλες, κοντά στις Καρυές, ή απ' την Ανατολική πλευρά, πλησίον των Καρυών.

πάμε λοιπόν για τη νέα λίστα υπευθύνων για εξασφάλιση φιλοξενίας:

Είσοδος στο Άγιο Όρος στις 18 Απριλίου (κλείνουμε 4 διανυκτερεύσεις - Μονές, για 18, 19, 20, 21)

1. ...............

2. ...............

3. ...............

4. ...............

Είσοδος στο Άγιο Όρος στις 20 Απριλίου (κλείνουμε δύο διανυκτερεύσεις - Μονές, για 20, 21)

1. Fuji

2. ...............

3. ...............

4. ...............

5. ...............

-DHMHTRHS- 15-01-2012 19:10

Αν ξερω οτι 5ατομα ειναι να μπουμε το πρωι με το πρωινο καραβακι να ειμαστε εκει προτειθομαι να μπω υπευθυνος σε μια ομαδα.Θα ηθελα μονο να ξερω τα ονοματα τον παιδιων για να ενεργεισω καταλληλος.Οποιος θελει και πιστευει οτι θα ειναι εκει το πρωι ας στειλει π.μ. για να συνενοηθουμε.

Fuji 15-01-2012 23:07

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από -DHMHTRHS- ( 573048)
Αν ξερω οτι 5ατομα ειναι να μπουμε το πρωι με το πρωινο καραβακι να ειμαστε εκει προτειθομαι να μπω υπευθυνος σε μια ομαδα.Θα ηθελα μονο να ξερω τα ονοματα τον παιδιων για να ενεργεισω καταλληλος.Οποιος θελει και πιστευει οτι θα ειναι εκει το πρωι ας στειλει π.μ. για να συνενοηθουμε.

Δημήτρη, η δικιά σου η δουλειά σταματά στην διαδικασία εξασφάλισης φιλοξενίας για 20 και 21/04, δίνοντας το όνομά σου στις δυο μονές που θα κλείσεις για τις αντίστοιχες μέρες. Το ποιοί θα είναι οι υπόλοιποι 4 στην ομάδα, δε μας απασχολεί στην παρούσα φάση. Είναι νωρίς.
Αλλά κι όταν κατασταλάξουμε στις 5άδες, δεν έχεις κάποια μέριμνα για να τσεκάρεις ποιός θα έρθει και με ποιό δρομολόγιο. ;)

TARKAS 15-01-2012 23:33

Aν μπορω να βοηθησω σε κατι με την καθογηση καποιου που ξερει (ελειψει εμπειριας μου) πολυ ευχαριστως να το κανω. Ισως Νικο δεν καταλαβαινω αν μπορω να κανω κατι,τι ακριβως πρεπει να κανω. Παντως φαξ και τηλεφωνα μπορω να παρω. Νασαι καλα και παλι για τον κοπο σου

Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 16:07.

vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!