![]() |
Απάντηση: Δώρα Πίτας γύρ(ω)... από τη λίμνη με φλουρί
Στεφανος/Ν4pSt3R
1. Κράνος CABERG - Konstantinow2310 2. 1 Φιάλη Ροζέ - Jtnakos |
156. 1 εργασία servis στο συνεργείο του Φαίδωνα Ευθυμίου Αθήνα
το οποίο το δώρισα είδη γιατι μου πεφτε λιγο μακρια.... και ενα μπλουζακι BMW ...:ye33: |
1. κενό
2. T-shirt "shiroridingtools". :th10: |
111. ΕΝΑ SPESIAL ΠΛΥΣΗΜΟ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑΣ / MOTO WASH DIRTY GIRL (Με τη σειρά μου το δώρισα στον Γιάννη από την Θεσσ/κη ;))
86. ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου /LakisGS (Δώρο στη γυναίκα μου για να μετριάσω την γκρίνια :D) :th02: |
1.ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ CD ΓΙΑ CD PLAYER
2.ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΣΩΜΑΤΟΣ ΑΠΟ Xanthi ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ |
1.γυαλια ηλιου PRADA.....benjamako 2.1 ζευγάρι γυναικεία γάντια δερμάτινα μοτοσικλέτας / staga1200 3.1 Body Piercing/ tattoopanther 4.Ένα αδιάβροχο BMW Motorrad Hellas: Α.Γ. Τρικαλιώτης ΑΕ/Visor1 ευχαριστουμε για τα δωρα και του χρονου να ειμαστε καλα.... υπαρχει ενα προβληματακι βεβαια......πρεπει να ανεβω στην χαλκιδικη για να παραλαβω τα δωρα του χρηστου και ζοριζομαι:D |
ξεχασα και τα δωρα ανευ κληρωσης:
ρακόμελο by eftixis - γαυρο σπεσιαλ και τσιπουρο by Uriah Heep (Βασιλης) - και καμια 250 αδερφια |
1 σετ περιποίησης σώματος αντρικό xanthi
1 mp 3 philips γερμανός Ν Σμύρνης Αθήνα :ye02::ye02: |
ενα μπλουζακι gs forum
ενα λογοτεχνικο βιβλιο |
1. Mπλουζάκι GSforum
2. Mπλουζάκι Gsforum Ούτε στο ΖΑΡΑ να πήγαινα...:) Και η Xanthi 1. Zong....:D 2. Θεϊκό κρασί του Γιάννη του Νάκου....(Στην υγειά σου Γιάννη...:)) |
Φίλοι μου,
το ποστ που έκανα - αυτό στην παράθεση από κάτω, ήταν απλά διευκρινιστικό για κάποια "μεγάλα" δώρα, ανάμεσα απ' τα σχεδόν 200 που κληρώθηκαν ... Συνεπώς, δεν είναι απαραίτητο να ποστάρετε τα δώρα που κερδίσατε ...:) Χωρίς βέβαια, αυτό να είναι δεσμευτικό ... Αν κάποιος επιθυμεί να τα ποστάρει, ας το κάνει ...http://www.dudimundo.com/EMOTICONOS/...unglasses2.gif Και για ακόμη μια φορά, ευχαριστούμε τους δωροθέτες κ μεγειά στους τυχερούς ... http://www.dudimundo.com/EMOTICONOS/.../thumbs-up.gif Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
|
:ye02::ye02:
|
Eυχαριστούμε για τα δώρα Νικόλα και το κάνουμε από την καρδιά μας !!!
Λοιπόν εγώ κέρδισα ένα Μπλουζάκι από το FORUM μας / Λεοντόκαρδος και ένα tattoo από τον φίλο Χρήστο tattoopanther, αλλά το έκανα δώρο σε μία φίλη ....... αλλά δεν σας λέω ποιά είναι !!!! :lo02::lo02: Γιατί ο άντρας από ένα πράγμα ξεχωρίζει !!! Και το μανάρι μου η Φιόνα κέρδισε Μία εργασία servis από το συνεργείο του Φαίδωνα / boxerakias k Ενα αδιάβροχο BMW motorrad από την BMW Τρικαλιώτης !!!! Πολλά μπράβο σε όλο το FORUM !!!!:th05: |
Απόσπασμα:
.........είσαι ωραίος:cool: |
1) Κενό
. . . . . . . 2)..........Κενόοοοοοο :yz :sm3: να υποθέσω πως είμαι η μοναδική που το κατάφερε αυτό? :sm3: |
Κράνος AGV, και μου έκατσε κουφέτο, όχι για μένα, αλλά για την γυναίκα μου. Και ότι σκεφτόμασταν να πάρουμε, να της το κάνω δώρο.
πάλι δώρο θα της το κάνω:ha16::ha16::ha16: |
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
:wha05: |
Ειρήνη, τουλάχιστον το παλλικάρι σου θα είναι περιποιημένο και ευωδιαστό:sm7::sm7::sm7:...
|
Απόσπασμα:
:lo08: :lo08: Γέλιο Γέλιο :ye23: |
Απόσπασμα:
:lo19: :lo19: Α ενταξει, δεν έχω παράπονο,... μου έδωσε το mp3 που κέρδισε αφου χρειαζόμουν ένα :ha15: |
Απόσπασμα:
θα μου πείς 5 νούμερα να πάω να παίξω τζόκερ???? :sm7::sm7::sm7: |
1 σοκολατόπιτα ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ η οποία δεν είχε κανένα περιθώριο ζωής στο τραπέζι :sm7::sm7::sm7:
1 γιλέκο και ενα τρίγωνο!!! ευχαριστούμε όλους όσους πρόσφεραν δώρα για την γιορτή στις δύσκολες μέρες που περνάμε!!! :re25::re25::re25: |
Ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ και απο μένα για τα δωράκια..:ha15::re26:
|
και εγω ευχαριστω για το δωρακι μου και ειναι και απο τις λιγες φορες που εχω κερδισει κατι
|
...καλοφόρετο....... ;) και αγρατζούνιστο !! :) |
Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 10:38. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!