![]() |
Απάντηση: Ειδικές τιμές της MotoRAID προς τα μέλη του GS Forum !
Απόσπασμα:
:ye02: |
Μόλις παρέλαβα, όλα καλα ευχαριστώ!
|
Θέλω απο την Motoraid το κράνος
Held CT-1200 Carbon |
Νικο καλησπερα εχεις πμ.
|
καλησπερα εχω βαλει μια παραγγελια για το
Interphone F5XT ενδοεπικοινωνία (1 συσκευή) απλα πως θα γινει με την πληρωμή ? για την τιμη του forum ? εχω στειλει και mail αλλα δεν εχω παρει απαντηση . ευχαριστω . |
Απόσπασμα:
|
Με την ευκαιρία, αν κάποιος θέλει να κάνει μια παραγγελία, αυτό που συμβαίνει στην ερώτηση "πώς θα πληρώσω αν κάνω την παραγγελία από το site" ή είναι Κυριακή βράδυ πχ, κλπ.. η απάντηση είναι η εξής :
Περνάτε κανονικά την παραγγελία σας στο site μας γράφοντας στα σχόλια οτι είστε μέλος του φόρουμ (και το nickname) . Στη συνέχεια, ενημερωνόμαστε από τον διαχειριστή του forum (έφοσον έχετε γράψει και εκεί στο αντίχτοιχο θέμα) και σας κάνουμε την έκπτωση. Σχετικά με το θέμα της πληρωμής, εαν επιλέξετε την πληρωμή μέσω πιστωτικής κάρτας, πληρώνετε όλο το ποσό, και στη συνέχεια σας επιστρέφουμε το ποσό της έκπτωσης στην κάρτα σας (1 εργάσιμη μετά) . Εαν επιλέξετε κατάθεση σε τραπεζικό μας λογαριασμό, μπορείτε να υπολογίσετε την έκπτωση από το thread στο forum. Αν δεν είστε σίγουρς, μας ενημερώνετε και σας επιβεβαιώνουμε το τελικό κόστος. |
καλησπερα σε όλους μόλις έβαλα μία παραγγελεια στα παιδια
Νίκο σου στέλνω και pm με τα στοιχεία Ευχαριστω πολύ το GS forum και το motoraid για την εξυπηρέτηση. |
Ευχαριστώ τα παιδιά στη Motoraid για την άμεση εξυπηρέτηση και το GS Forum για την βοήθεια. :sm2:
|
Απόσπασμα:
Καλοφόρετο & καλοτάξιδο Στάθη... :ye33::ye33: |
Καλημέρα σας,
Δηλώνω ενδιαφέρον για κάποια πράγματα από το υπερκατάστημα στην Πάτρα. :ye33: Σας ευχαριστώ πολύ, Νικόλας. |
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
Παρελήφθη , και Μπήκε σε χρήση. Ολα τέλεια , ευχαριστω και το forum και εσένα για την προσφορά ! |
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
|
Με την ευκαιρια περιμενω και γω μια παραγγελια απο τα παιδια του motoraid.eu και τους ευχαριστω μεσα απο το gsforum για την καλυτερη τιμη που μου δωσανε.
:ye02: |
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Τί είσαστε εσείς ρεεεε ... δεν ζείτε στην Ελλάδα ... http://www.myemoticons.com/images/em...angry/grrr.gif Σε λιγότερο από 10 λεπτά ετοιμάζετε την παραγγελία ???? http://www.sherv.net/cm/emo/angry/i-...y-emoticon.gif . |
Μόλις παρέλαβα!!:re25:
Για άλλη μια φορά δηλώνω απόλυτα ικανοποιημένος! Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για την εξυπηρέτηση αλλά και την ταχύτητα!:D |
Καλημέρα Λεοντόκαρδε,
Δηλώνω κι εγώ ενδιαφέρον για κάποιες αγορές από το Motoraid. Σε ευχαριστώ:) |
Καλημέρα Λεοντόκαρδε,
Δηλώνω κι εγώ ενδιαφέρον για κάποιες αγορές από το Motoraid. Σε ευχαριστώ:) |
Η εταιρία ενημερώθηκε ... ;)
|
Λεοντόκαρδε καλησπέρα,
Έχω στείλει και το σχετικό ΡΜ για κάποια προιόντα... |
Απόσπασμα:
|
Θα ήθελα μεσά απο αυτο το θέμα να ευχαριστησώ τα παιδιά απο το motoraid για την αψογη συνεργασία που προσφατώς είχαμε
Και δεν αναφέρομαι τοσο στις εκπτωσεις που πραγματίκα ήταν γενναίες,οσο στην άμεση εξυπηρετηση και στην ευγενεία των παιδιων Πραγματικα το επιπεδο του συγκρκριμένου μαγαζιού είναι παρα πολυ υψηλο και δεν έχει τίποτα να ζηλεψει απο μεγάλα μαγαζιά του εξωτερικου,τοσο σε πληροτήτα των πραγματων που είναι ετοιμοπαράδοτα ,(πραγμα πολυ δύσκολο και με παρα πολυ κοστος για τόσους κωδικούς) οσο και στο αισθημα εμπιστοσύνης που σου επνεουν τα παιδία επίσης ωφηλώ να ομολογήσω οτι τιποτα απο αυτα δεν θα γινοταν εαν δεν υπήρχε και η μεγαλή παρέα του Gs Forum . Y.Γ την δευτερα 12/07 αναχωρούμε για μια δεκαήμερη βολτούλα στα βάλκανία (βουλγαρία,ρουμανία,ουκρανια, Μολδαβία ) επλιζω να πάνε ολα κάλα και συντομα να σας περιγραψω την εμπειρία μου ευχαριστω και πάλι. |
Απόσπασμα:
|
Έγινε η παραγγελία σήμερα με την έκπτωση... Καλή αναμονή/παραλαβή πλέον!
Ευχαριστώ! Υ.Γ: Kosta12gs, θα δεις εν καιρό ;) |
Νικολα καλημερα,
Ισχύει έκπτωση και στα κιτ επι διόρθωσης ελαστικών... Περνώντας για το καράβι μήπως σταματήσω να πάρω ένα...για ώρα ανάγκης... Send from my Moto Guzzi Breva :D using Tapa Tapa Tapa Talk |
Καλημέρα, ισχύει κανονικά ένα 20% :)
|
Ευχαριστω Γιαννη,
Αχρείαστο να ναι... :) Οκ ενα ενυσχιμενο ή οτι χωραει κατω απο την σελα της Breva... τα λέμε απο κοντα τότε στο μαγαζί Σάββατο...εκτός απροόπτου... Send from my Moto Guzzi Breva :D using Tapa Tapa Tapa Talk |
Απόσπασμα:
Το ευλόγησα το χρυσό μου σήμερα, φτου φτου να μην τον βασκάνω ομόρφυνε...:cool2: Είχε βγεί έξω με την ομάδα του κ στο λιοπύρι βοηθούσε 2 πελάτες με το ΧΑΜΟΓΕΛΟ πάντα.;) |
Καλησπέρα και χρόνια πολλά! Οι εκπτώσεις ισχύουν και σε άλλα προϊόντα, όπως φλας, πίσω φανάρια κλπ; κι αν ναι, ποιο είναι το ποσοστό; Ευχαριστώ!
_________________________ ...εκσυγχρονίστηκα......τρομάρα μου! |
Καλημερα , θα ηθελα και εγώ κάποια πραγματακια απο τα παιδία του motoraid.
Ευχαριστώ Νίκο. |
Καλησπέρα
Για τους κωδικούς ... ισχύει η έκπτωση? |
Απόσπασμα:
|
Ok! Ευχαριστώ!
|
Απάντηση: Ειδικές τιμές της MotoRAID προς τα μέλη του GS For
Ενα μεγάλο μπράβο στο gsforum γι ακόμα μία φορά για τις ειδικές τιμές που μας εξασφαλίζει! :ye02:
Τα συγχαρητήρια μου στο Γιάννη κ σε όλη την ομάδα του motoraid για την άψογη εξυπηρέτηση και κατάρτιση τους σε όλα τα θέματα που αφορούν τους δύο τροχούς! :re26: Το κατάστημα τους πραγματικό στολίδι για τη πόλη της Πάτρας! Μπράβο παίδες συνεχίστε τη καλή δουλειά... :re25::re25::re25: |
Και εγω με την σειρα μου να ευχαριστήσω το φορουμ και την εταιρια για την προσφορα.
Συγνωμη που δεν μπορεσα να παρακολουθησω ολοκληρο το θεμα και ισως αναφερθηκε αλλα εχουν ολα τα προιοντα οπως μπαταριες odyssey και κρανη εκπτωση? :confused: |
H εταιρία ενημερώθηκε ... :)
|
Λεοντόκαρδε,ενδιαφέρομαι και γω για ενα αξεσουαρ που θα με ξεκουρασει για τα ταξιδια μου.
Εχω στειλει ηδη πμ. :) |
Τελικά ένα θεματάκι που έκανε την τιμή ακριβότερη κατά το ήμισυ,δεν παρέλαβα
το Go cruise throtle control.:( |
| Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 06:22. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!