GS Forum

GS Forum (http://www.gsforum.gr/index.php)
-   Νέα μοντέλα BMW (http://www.gsforum.gr/forumdisplay.php?f=31)
-   -   H νέα BMW R 1200 GS/2013 είναι εδώ !!! (http://www.gsforum.gr/showthread.php?t=35044)

NLS 02-10-2012 21:14

Απάντηση: Υγρόψυκτο BMW GS 1200 - Τελευταία νέα

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από taksidiotis ( 770396)
το μαυρο τα σπαει.....μαλλον,μου αρεσει και μαλλον.....:rolleyes:

Αάααααααααααααααααντε πάλι.

Βρε συ δεν έχει μαύρο. Γκρι είναι.
Άστο δεν το θες.

vpentza 02-10-2012 21:26

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από gsmaniac ( 770372)
Το τελευταίο αεροψυκτο BOXER......όπως είπε ένας γνωστός μου:rolleyes:
Και μάλλον έχει δίκιο....μην αρχισετενα να "σκοτώνεται ", το τελευταίο διαμάντι της BMW
Το νου σας....:ye33:

συμφωνώ και επαυξάνω,
θα μου άρεσε η πιό ράθυμη λειτουργία του και οι "μαλακότεροι" μεταλικοί ήχοι του που είμαι σίγουρος ότι θα έχει αλλά...
το SE είναι για εμένα το "τελειότερο" τελευταίο αεροελαιόψυκτο και θα ήταν κρίμα , αφού μου έλαχε να μπορώ να το έχω, θα ήταν κρίμα να μην το κρατήσω.....:)

NLS 02-10-2012 21:45

Ας βρούμε ο καθένας μας τη δικαιολογία του - και εγώ κάτι θα βρω αφού δεν μπορώ να το πάρω.
Το ίδιο έλεγαν και με το 1150GS (που ήταν υποτιθέμενα ΣΚΕΤΟ αερόψυκτο) αλλά και με το 1100GS (που ήταν και πιο ελαφρύ).
Περιττό να πω ότι οι περισσότεροι έχουν ήδη ένα 1200GS.
Το επόμενο 1200GS εξακολουθεί να είναι ΚΥΡΙΩΣ αερόψυκτο.

Το θέμα παιδιά είναι ότι δεν χρειάζονται δικαιολογίες (ούτε καν προς τον εαυτό μας). Δεν σταμάτησε τίποτα από τα παραπάνω να είναι καταπληκτικό όχημα από... σήμερα (*). Η ζωή πάει μπροστά όμως.

Άσχετο: Είδατε πως ελάφρυναν τα κέντρα των τροχών; Αν και φαρδύτερες οι ζάντες, η αλουμινίου είναι 2 κιλά ελαφρύτερες (!) και οι ακτινωτές επίσης πιο ελαφρές (δεν ξέρω πόσο).

(* αυτό το πρόβλημα το έχουν άλλοι που είχαν ΧΑΛΙΑ μηχανή και περίμεναν πως και πως κάποιο αντικαταστάτη για να πουν "να ορίστε"... λες και έτσι βελτιώθηκε η δική τους μπακατέλα - ονόματα δεν λέμε)
(μια σημείωση στην σημείωση παραπάνω... επειδή κάποιος έθιξε τις γνώσεις μου marketing αλλά έτυχε να ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ τέτοια μαθήματα πάλε ποτέ φοιτητής - όταν ένα προιόν αλλάζει brand name είναι ένδειξη πόσο άσχημα πάει... όταν το κρατάει όσο μπορεί, είναι μεγάλη ένδειξη του πόσο ΚΑΛΑ πάει... καθίστε και σκεφτείτε ποιος έκανε τι)

ikarian 02-10-2012 21:47

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από NLS ( 770398)
Ήδη ήταν πολλά. Γι' αυτό αυξήθηκαν και οι κλοπές.
Πάει η εποχή των κομπλεξικών GSάδων (και γενικώς BMWάδων) που ήξεραν τι πήραν και γιατί και ας διαφωνούσαν τα 4/5 του πλανήτη. ΔΥΣΤΥΧΩΣ πάει εννοώ.

Πάνε μαζί και πολλά. Ένα από αυτά είναι η μεταπώληση. Τα 18 χιλιάρικα που έδωσα, για να μη στεχαχωριέμαι σκέφτομαι απλώς ότι τα... έφαγα και τα ευχαριστήθηκα με ασφάλεια κλπ.

καλα κανεις και δεν στενοχωριεσαι για τα 18χιλιαρικα.τουλαχιστον εσυ διαβαζεις 5 πραγματα και ξερεις γιατι τα δινεις.

NLS 02-10-2012 21:49

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από ikarian ( 770424)
καλα κανεις και δεν στενοχωριεσαι για τα 18χιλιαρικα.τουλαχιστον εσυ διαβαζεις 5 πραγματα και ξερεις γιατι τα δινεις.

Το θέμα δεν είναι να τα διαβάζεις. Να τα ζήσεις είναι.
Θα αισθανόμουν χάλια αν δεν πήγαινα πχ. ούτε ΜΙΑ φορά χώμα (και οι πιο στριτάδες εδώ ΝΑ ΠΑΝΕ ΕΣΤΩ ΜΙΑ ΦΟΡΑ... οι πιο σαλονάτοι να πάνω έστω μια φορά 500KM+ ένα ημερήσιο κλπ.).
Εγώ πχ. ότι μου έσκασε το μπροστινό αμορτισέρ σε μια χωμάτινη εκπαιδευσούλα (δεν ήταν και κάνα μεγάλο ζόρι κανονικά για έμπειρους ή έστω και μέτριους - αλλά εγώ δεν ήμουν ούτε μέτριος και όλοι παπατζωνόμαστε και μεγαλοποιούμε τα κατορθωματάκια μας), αντί να το έχω για να γκρινιάζω για την κακιά BMW, το έχω για παράσημο ότι μου συνέβη.

napgeo 02-10-2012 21:54

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από gsmaniac ( 770372)
Το τελευταίο αεροψυκτο BOXER......όπως είπε ένας γνωστός μου:rolleyes:
Και μάλλον έχει δίκιο....μην αρχισετενα να "σκοτώνεται ", το τελευταίο διαμάντι της BMW
Το νου σας....:ye33:

:u55:Δέν ήρθε το αύριο...............

napgeo 02-10-2012 21:56

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από jmar ( 770326)
Τρελανε μας κι αλλο μπορεις!! :D

One World One R 1200 GS
2013 Trailer One World. One R 1200 GS. - YouTube

Καταπληκτικό video πάντως:ye02:

napgeo 02-10-2012 21:56

:Απορία:Απο τιμές ξέρουμε............

ikarian 02-10-2012 21:57

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από vpentza ( 770412)
συμφωνώ και επαυξάνω,
θα μου άρεσε η πιό ράθυμη λειτουργία του και οι "μαλακότεροι" μεταλικοί ήχοι του που είμαι σίγουρος ότι θα έχει αλλά...
το SE είναι για εμένα το "τελειότερο" τελευταίο αεροελαιόψυκτο και θα ήταν κρίμα , αφού μου έλαχε να μπορώ να το έχω, θα ήταν κρίμα να μην το κρατήσω.....:)

κατι τετοια λεμε ολοι για το μοντελο που εχουμε.κατσε να δεις οταν θα ερθει απο κοντα το καινουργιο,γιατι τωρα μονο φωτογραφιες βλεπουμε, και το χαζευουμε ομορφο και γυαλιστερο στις βιτρινες.θα αρχισουν να μας μπαινουν ιδεες και θα ψαχνουμε να βρουμε ποσα φραγκα πιανει το δικο μας!

jmar 02-10-2012 22:09

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από taksidiotis ( 770396)
το μαυρο τα σπαει.....μαλλον,μου αρεσει και μαλλον.....:rolleyes:

ααααα τωρα σου αρεσει εεε??? :p

εισαι σταθερος στις αποψεις σου βλεπω :D

jmar 02-10-2012 22:10

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από napgeo ( 770435)
:Απορία:Απο τιμές ξέρουμε............

Ακομα...μαλλον θα κανουν διαβουλευσεις με την Μερκελ να ορισουν την τιμηγ μπας και τα παρουν απο κει τα λεφτα :lo20:

ikarian 02-10-2012 22:11

Εγω παντως παιδια πουλαω και το ντακαρ που πηρα και με εχει βολεψει απιστευτα στο νησι αλλα και το GT που εχω αφησει στην αθηνα και σιγουρα θα θελει μπαταρια τωρα και εχει 3500χλμ ΜΟΝΟ!
Δεχομαι προσφορες.θα ανοιξω και αναλογο θεμα στις αγγελιες καποια στιγμη.

alfred69 02-10-2012 22:20

Ας ελπίσουμε οτι θα έχει λίγες παιδικές ασθένειες(γιατί σίγουρα θα έχει):ye33:

zandesiro 02-10-2012 22:20

Τι μου θυμιζει????

http://i1153.photobucket.com/albums/...bf0c6e603e.jpg

http://i1153.photobucket.com/albums/..._posterbig.jpg

:sm7::sm7:

NLS 02-10-2012 22:23

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από napgeo ( 770430)
:u55:Δέν ήρθε το αύριο...............

Έλα πες. Πες ότι είσαι στο Αζερμπαϊτζάν ή έστω στις Σεϋχέλες. Είναι ήδη αύριο εκεί.

NLS 02-10-2012 22:24

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από zandesiro ( 770478)
Τι μου θυμιζει????

GS MEGATRON

:sm7::sm7:

Χαχαχα καλό.
Αν δεν παίξει και Ιάπωνας μέσα δεν γίνεται ε;

vpentza 02-10-2012 22:26

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από ikarian ( 770436)
κατι τετοια λεμε ολοι για το μοντελο που εχουμε.κατσε να δεις οταν θα ερθει απο κοντα το καινουργιο,γιατι τωρα μονο φωτογραφιες βλεπουμε, και το χαζευουμε ομορφο και γυαλιστερο στις βιτρινες.θα αρχισουν να μας μπαινουν ιδεες και θα ψαχνουμε να βρουμε ποσα φραγκα πιανει το δικο μας!

το SE είναι το τελευταίο επετειακό μοντέλο μιας ολόκληρης γενιάς κινητήρων, μια γενιά που από αύριο δεν θα υπάρχει, δεν θα παράγεται πια....
δεν είναι "ακόμα ένα BMW"....
με τόσο ψηστήρι, σε 2 μήνες θα μου αρέσει και εμένα το καινούριο αλλά θα προσπαθούσα να κρατήσω το SE για πάντα στο ...σαλόνι μου...:):)

jmar 02-10-2012 22:32

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από vpentza ( 770495)
το SE είναι το τελευταίο επετειακό μοντέλο μιας ολόκληρης γενιάς κινητήρων, μια γενιά που από αύριο δεν θα υπάρχει, δεν θα παράγεται πια....
με τόσο ψηστήρι, σε 2 μήνες θα μου αρέσει και εμένα το καινούριο αλλά θα προσπαθούσα να κρατήσω το SE για πάντα στο ...σαλόνι μου...:):)

Συγνωμη που θα σε στενοχωρισω αλλα το SE δεν ηταν τιποτ'αλλο απο marketing που μονο η BMW ξερει να πουλαει...το τελευταιο αεροψυκτο ναι θα ειναι κατι μετα απο πολλα χρονια, τωρα SE,triple black κλπ σαν ονομασιες ειναι απλα θεμα marketing :ye33:

LakisGS 02-10-2012 22:46

Και μην ξεχνιόμαστε... Υγρόψυκτο GS και iPhone 5, πάνε πακέτο... :p Το λέω για μερικούς-μερικούς που είναι κατα το ήμισυ σωστοί... ;):p:D:D:D

vpentza 02-10-2012 22:49

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από jmar ( 770506)
Συγνωμη που θα σε στενοχωρισω αλλα το SE δεν ηταν τιποτ'αλλο απο marketing που μονο η BMW ξερει να πουλαει...το τελευταιο αεροψυκτο ναι θα ειναι κατι μετα απο πολλα χρονια, τωρα SE,triple black κλπ σαν ονομασιες ειναι απλα θεμα marketing :ye33:

φαντάζομαι δεν με θεωρείς τόσο μ_αλάκα να μην καταλαβαίνω ότι ο χρωματισμός είναι θέμα marketing και μόνο...:cool:
αν διάβαζες καλύτερα τον φιλαράκο και το δικό μου σχόλιο, θα καταλάβαινες ότι αναφέρομαι στον κινητήρα, απλά μιλάω για το δικό μου που είναι, όπως ίσως βλέπεις και στο avatar, ένα SE .
Ευγνωμονώ τη τύχη μου που μπορώ να έχω τον τελευταίο αεροελαιόψυκτο κινητήρα και μάλιστα σε "επετειακή" έκδοση, για εμένα αυτή η λεπτομέρεια μου κάνει κλικ, Live YOUR myth φίλε μου και άσε με στο δικό μου κόλλημα...
και παρεπιπτώντος, όταν ο Γερμανός το αποκαλεί "επετειακό" υπάρχει εξήγηση και μάλιστα λογική.
Ενημερωτικά, το τελευταίο επετειακό είναι το προαναφερόμενο και το αμέσως προηγούμενο στο τέλος του 2009, το καθένα για να "γιορτάσει" συγκεκριμένη διάρκεια χρήσης της κάθε διαφορετικής έκδοσης αεροελαιόψυκτου κινητήρα...:)

jmar 02-10-2012 22:56

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από vpentza ( 770542)
φαντάζομαι δεν με θεωρείς τόσο μ_αλάκα να μην καταλαβαίνω ότι ο χρωματισμός είναι θέμα marketing και μόνο...:cool:

Ευγνωμονώ τη τύχη μου που μπορώ να έχω τον τελευταίο αεροελαιόψυκτο κινητήρα και μάλιστα σε "επετειακή" έκδοση, για εμένα αυτή η λεπτομέρεια μου κάνει κλικ, Live YOUR myth φίλε μου και άσε με στο δικό μου κόλλημα...

Μαλλον παρεξηγησες τον τροπο που το ειπα ή εγω δεν το εθεσα σωστα :) Φυσικα και σε αφηνω στο δικο σου κολλημα, οπως κι εγω εχω το δικο μου και ο καθενας μας ;) Με το νεο κολλημα τι θα κανουμε ειναι το θεμα :D

jmar 02-10-2012 22:59

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από LakisGS ( 770535)
Και μην ξεχνιόμαστε... Υγρόψυκτο GS και iPhone 5, πάνε πακέτο... :p Το λέω για μερικούς-μερικούς που είναι κατα το ήμισυ σωστοί... ;):p:D:D:D

Ρε παρε ενα κινητο της προκοπης να κανεις την δουλεια σου :p Αλλο GS αλλο iphoni, το GS μας προσφερει την τελευταια τεχνολογια , το iphoni μας εμποδιζει με την ''κλεισουρα'' του :D

commander 02-10-2012 22:59

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από jmar ( 770548)
Με το νεο κολλημα τι θα κανουμε ειναι το θεμα :D

Ολα
Με την ώρα τούς φιλαρακι ............ολα με την ώρα τους;)

tsak8 02-10-2012 23:01

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από LakisGS ( 770535)

Το νέο gs είναι ΝΕΟ Μηχανάκι ...όχι αναβαθμισουλα :cool:
Ελπιζω να μην βγάλει τα προβλήματα της i-πατάτας :lo19:και οι λέξεις ¨παιδικες ασθενειες¨ να μην απασχολήσουν τους ευτυχείς κατόχους...
Όσο για τα βιντεα.....αααααααααχ ατιμη Αγγελα!

costas68gr 02-10-2012 23:01

2013 BMW R1200GS - webBikeWorld

δειτε και αυτο!!

jmar 02-10-2012 23:02

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από commander ( 770556)
Ολα
Με την ώρα τούς φιλαρακι ............ολα με την ώρα τους;)

Αυτη η ωρα δεν την βλεπω να'ρχεται φιλαρακι...:o Ατιμη Μερκελ :(

LakisGS 02-10-2012 23:12

Αυτό θα πει μηχανόβιοι!!! Γι' αυτό γουστάρω GS forum!!! Ημέρα CL η σημερινή και 88!!! άτομα μέσα στο thread, να διαβάζουν για το καινούργιο μωρό. Εύγε GS forum!! Έτσι σας θέλω!!!

NLS 02-10-2012 23:13

Μη χαλάτε το thread με τις αηδίες τις μετά-Jobs εποχής.

Εδώ μιλάμε ότι πήραν ένα GS και έφτιαξαν νέο ΠΑΛΙ GS. Αυτό είναι κατόρθωμα μόνο του.
Επίσης είναι οι μόνοι που το GS είναι GS και όχι σαν GS.
Έβαλα πολλά GS σε λίγες φράσεις;
Δεν πειράζει βγαίνει νόημα.

jmar 02-10-2012 23:20

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από LakisGS ( 770573)
Αυτό θα πει μηχανόβιοι!!! Γι' αυτό γουστάρω GS forum!!! Ημέρα CL η σημερινή και 88!!! άτομα μέσα στο thread, να διαβάζουν για το καινούργιο μωρό. Εύγε GS forum!! Έτσι σας θέλω!!!

Πανικο λεμε εχει προκαλεσει!!! :ha16: Ευτυχως που εχουμε σερβερ με #ρχιδι@ :D

ikarian 02-10-2012 23:27

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από vpentza ( 770495)

Εμενα το GT ειναι το πρωτο και το τελευταιο 1300αρι!Μετα το εκανε 1600 και το αυξησε και 50 κιλα παραπανω και αλλαξε κατηγορια μετα:sm7:
Εγω περα απο την πλακα ειχα το SE του 2009 και μετα τσαντιστηκα υπερβολικα οταν το 2010 ξαναεβγαλε το δικο σου SE.

taksidiotis 02-10-2012 23:30

Μία ερώτηση,βασική.
Για να μπει χέρι στο σαζμαν θέλει πάλι όλη η μηχανή λυσιμο???

Στάλθηκε από το τούμπανο Galaxy i9300 μου

jmar 02-10-2012 23:31

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από taksidiotis ( 770585)
Μία ερώτηση,βασική.

Εφοσον ολα ειναι δεμενα πανω στον κινητηρα αυτο δεν νομιζω να αλλαξε...:ye33:

siraxanz 02-10-2012 23:32

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από taksidiotis ( 770585)
Μία ερώτηση,βασική.

Εσύ είσαι στα ΚΤΜ ...η το σκεφτεσαι?:D

jmar 02-10-2012 23:33

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από siraxanz ( 770589)

Χαρη αμα δεις πιο πανω αλλαξε γνωμη... :D

Indeed 02-10-2012 23:38

Σύντροφοι,

θα σας ξενερώσω απίστευτα αν πω ότι δε με ενθουσιάζει αισθητικά και τόσο; Αυτά τα πλαστικά κομμάτια στα πλαϊνά του ρεζερβουάρ και το "ράμφος" μου φαίνονται κάπως...

ikarian 02-10-2012 23:40

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Indeed ( 770594)
Σύντροφοι,

θα σας ξενερώσω απίστευτα αν πω ότι δε με ενθουσιάζει αισθητικά και τόσο; Αυτά τα πλαστικά κομμάτια στα πλαϊνά του ρεζερβουάρ και το "ράμφος" μου φαίνονται κάπως...

χαχαχαχαχαχαχαχα!να σου πω δεν εισαι και τοσο λαθος!Απλα πιστευω οτι σε λιγο καιρο θα το συνηθισουμε και θα μας αρεσουν αυτα τα 2 που ανεφερες.

jmar 02-10-2012 23:44

Για μενα μονο η μυτουλα εχει ενα θεματακι κυριως γιατι αν βγει και προεκταση μαυρη (που θα βγει 100%) θα μεγαλωσει κι αλλο!! :o

taksidiotis 02-10-2012 23:46

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από jmar ( 770588)
Εφοσον ολα ειναι δεμενα πανω στον κινητηρα αυτο δεν νομιζω να αλλαξε...:ye33:

κακό αυτό....:(

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από siraxanz ( 770589)

Στην σκέψη φίλε μου.....ουφ....ας τα δούμε με το καλό κι από κοντά και βλέπουμε

ortho 02-10-2012 23:50

Εμένα μου άρεσε το σχόλιο της BMW στην ερώτηση γιατί ο άξονας πήγε αριστερά....

Το έκαναν ώστε όταν η μηχανή είναι στο πλαϊνό σταντ να φαίνεται καλύτερα ο νέας σχεδίασης τροχός!

Δεν κάνω πλάκα, το γράφει το γερμανικό κείμενο που ανέβασε ο NLS.

LakisGS 02-10-2012 23:58

Πάντως οι Γερμανοί με τα GS, γνώμη μου πάντα, έχουν πετύχει το να σέβονται τον πελάτη. Και να εξηγήσω τι εννοώ. Αλλάζουν το μηχανάκι, αλλά τόσο, όσο να σε "πριζώνει" μεν, αλλά όχι να σε κάνει να λες πω πω, άλλο πράγμα αυτό, τελείως διαφορετικό από το δικό μου. Λες, οκ, γaμάτο ναι, αλλά όποτε και αν μπορέσω το αγοράζω. Και το δικό μου γaμάτο είναι. Ίσως να χάνουν κάποιες πωλήσεις έτσι, αλλά μάλλον κερδίζουν σε οπαδούς, οπότε και ισοφαρίζουν... Να μου πεις ομάδα που κερδίζει δεν την αλλάζεις, όμως άλλοι το κάνουν. Και φυσικά χάνουν...

Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 10:06.

vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!