![]() |
Απάντηση: Υγρόψυκτο BMW GS 1200 - Τελευταία νέα
Απόσπασμα:
Βρε συ δεν έχει μαύρο. Γκρι είναι. Άστο δεν το θες. |
Απόσπασμα:
θα μου άρεσε η πιό ράθυμη λειτουργία του και οι "μαλακότεροι" μεταλικοί ήχοι του που είμαι σίγουρος ότι θα έχει αλλά... το SE είναι για εμένα το "τελειότερο" τελευταίο αεροελαιόψυκτο και θα ήταν κρίμα , αφού μου έλαχε να μπορώ να το έχω, θα ήταν κρίμα να μην το κρατήσω.....:) |
Ας βρούμε ο καθένας μας τη δικαιολογία του - και εγώ κάτι θα βρω αφού δεν μπορώ να το πάρω.
Το ίδιο έλεγαν και με το 1150GS (που ήταν υποτιθέμενα ΣΚΕΤΟ αερόψυκτο) αλλά και με το 1100GS (που ήταν και πιο ελαφρύ). Περιττό να πω ότι οι περισσότεροι έχουν ήδη ένα 1200GS. Το επόμενο 1200GS εξακολουθεί να είναι ΚΥΡΙΩΣ αερόψυκτο. Το θέμα παιδιά είναι ότι δεν χρειάζονται δικαιολογίες (ούτε καν προς τον εαυτό μας). Δεν σταμάτησε τίποτα από τα παραπάνω να είναι καταπληκτικό όχημα από... σήμερα (*). Η ζωή πάει μπροστά όμως. Άσχετο: Είδατε πως ελάφρυναν τα κέντρα των τροχών; Αν και φαρδύτερες οι ζάντες, η αλουμινίου είναι 2 κιλά ελαφρύτερες (!) και οι ακτινωτές επίσης πιο ελαφρές (δεν ξέρω πόσο). (* αυτό το πρόβλημα το έχουν άλλοι που είχαν ΧΑΛΙΑ μηχανή και περίμεναν πως και πως κάποιο αντικαταστάτη για να πουν "να ορίστε"... λες και έτσι βελτιώθηκε η δική τους μπακατέλα - ονόματα δεν λέμε) (μια σημείωση στην σημείωση παραπάνω... επειδή κάποιος έθιξε τις γνώσεις μου marketing αλλά έτυχε να ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ τέτοια μαθήματα πάλε ποτέ φοιτητής - όταν ένα προιόν αλλάζει brand name είναι ένδειξη πόσο άσχημα πάει... όταν το κρατάει όσο μπορεί, είναι μεγάλη ένδειξη του πόσο ΚΑΛΑ πάει... καθίστε και σκεφτείτε ποιος έκανε τι) |
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
Θα αισθανόμουν χάλια αν δεν πήγαινα πχ. ούτε ΜΙΑ φορά χώμα (και οι πιο στριτάδες εδώ ΝΑ ΠΑΝΕ ΕΣΤΩ ΜΙΑ ΦΟΡΑ... οι πιο σαλονάτοι να πάνω έστω μια φορά 500KM+ ένα ημερήσιο κλπ.). Εγώ πχ. ότι μου έσκασε το μπροστινό αμορτισέρ σε μια χωμάτινη εκπαιδευσούλα (δεν ήταν και κάνα μεγάλο ζόρι κανονικά για έμπειρους ή έστω και μέτριους - αλλά εγώ δεν ήμουν ούτε μέτριος και όλοι παπατζωνόμαστε και μεγαλοποιούμε τα κατορθωματάκια μας), αντί να το έχω για να γκρινιάζω για την κακιά BMW, το έχω για παράσημο ότι μου συνέβη. |
Απόσπασμα:
:u55:Δέν ήρθε το αύριο............... |
Απόσπασμα:
Καταπληκτικό video πάντως:ye02: |
:Απορία:Απο τιμές ξέρουμε............
|
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
εισαι σταθερος στις αποψεις σου βλεπω :D |
Απόσπασμα:
|
Εγω παντως παιδια πουλαω και το ντακαρ που πηρα και με εχει βολεψει απιστευτα στο νησι αλλα και το GT που εχω αφησει στην αθηνα και σιγουρα θα θελει μπαταρια τωρα και εχει 3500χλμ ΜΟΝΟ!
Δεχομαι προσφορες.θα ανοιξω και αναλογο θεμα στις αγγελιες καποια στιγμη. |
Ας ελπίσουμε οτι θα έχει λίγες παιδικές ασθένειες(γιατί σίγουρα θα έχει):ye33:
|
Τι μου θυμιζει????
http://i1153.photobucket.com/albums/...bf0c6e603e.jpg http://i1153.photobucket.com/albums/..._posterbig.jpg :sm7::sm7: |
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
Αν δεν παίξει και Ιάπωνας μέσα δεν γίνεται ε; |
Απόσπασμα:
δεν είναι "ακόμα ένα BMW".... με τόσο ψηστήρι, σε 2 μήνες θα μου αρέσει και εμένα το καινούριο αλλά θα προσπαθούσα να κρατήσω το SE για πάντα στο ...σαλόνι μου...:):) |
Απόσπασμα:
|
Και μην ξεχνιόμαστε... Υγρόψυκτο GS και iPhone 5, πάνε πακέτο... :p Το λέω για μερικούς-μερικούς που είναι κατα το ήμισυ σωστοί... ;):p:D:D:D
|
Απόσπασμα:
αν διάβαζες καλύτερα τον φιλαράκο και το δικό μου σχόλιο, θα καταλάβαινες ότι αναφέρομαι στον κινητήρα, απλά μιλάω για το δικό μου που είναι, όπως ίσως βλέπεις και στο avatar, ένα SE . Ευγνωμονώ τη τύχη μου που μπορώ να έχω τον τελευταίο αεροελαιόψυκτο κινητήρα και μάλιστα σε "επετειακή" έκδοση, για εμένα αυτή η λεπτομέρεια μου κάνει κλικ, Live YOUR myth φίλε μου και άσε με στο δικό μου κόλλημα... και παρεπιπτώντος, όταν ο Γερμανός το αποκαλεί "επετειακό" υπάρχει εξήγηση και μάλιστα λογική. Ενημερωτικά, το τελευταίο επετειακό είναι το προαναφερόμενο και το αμέσως προηγούμενο στο τέλος του 2009, το καθένα για να "γιορτάσει" συγκεκριμένη διάρκεια χρήσης της κάθε διαφορετικής έκδοσης αεροελαιόψυκτου κινητήρα...:) |
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
Με την ώρα τούς φιλαρακι ............ολα με την ώρα τους;) |
Απόσπασμα:
Ελπιζω να μην βγάλει τα προβλήματα της i-πατάτας :lo19:και οι λέξεις ¨παιδικες ασθενειες¨ να μην απασχολήσουν τους ευτυχείς κατόχους... Όσο για τα βιντεα.....αααααααααχ ατιμη Αγγελα! |
|
Απόσπασμα:
|
Αυτό θα πει μηχανόβιοι!!! Γι' αυτό γουστάρω GS forum!!! Ημέρα CL η σημερινή και 88!!! άτομα μέσα στο thread, να διαβάζουν για το καινούργιο μωρό. Εύγε GS forum!! Έτσι σας θέλω!!!
|
Μη χαλάτε το thread με τις αηδίες τις μετά-Jobs εποχής.
Εδώ μιλάμε ότι πήραν ένα GS και έφτιαξαν νέο ΠΑΛΙ GS. Αυτό είναι κατόρθωμα μόνο του. Επίσης είναι οι μόνοι που το GS είναι GS και όχι σαν GS. Έβαλα πολλά GS σε λίγες φράσεις; Δεν πειράζει βγαίνει νόημα. |
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
Εγω περα απο την πλακα ειχα το SE του 2009 και μετα τσαντιστηκα υπερβολικα οταν το 2010 ξαναεβγαλε το δικο σου SE. |
Μία ερώτηση,βασική.
Για να μπει χέρι στο σαζμαν θέλει πάλι όλη η μηχανή λυσιμο??? Στάλθηκε από το τούμπανο Galaxy i9300 μου |
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
|
Σύντροφοι,
θα σας ξενερώσω απίστευτα αν πω ότι δε με ενθουσιάζει αισθητικά και τόσο; Αυτά τα πλαστικά κομμάτια στα πλαϊνά του ρεζερβουάρ και το "ράμφος" μου φαίνονται κάπως... |
Απόσπασμα:
|
Για μενα μονο η μυτουλα εχει ενα θεματακι κυριως γιατι αν βγει και προεκταση μαυρη (που θα βγει 100%) θα μεγαλωσει κι αλλο!! :o
|
Απόσπασμα:
κακό αυτό....:( Απόσπασμα:
Στάλθηκε από το τούμπανο Galaxy i9300 μου |
Εμένα μου άρεσε το σχόλιο της BMW στην ερώτηση γιατί ο άξονας πήγε αριστερά....
Το έκαναν ώστε όταν η μηχανή είναι στο πλαϊνό σταντ να φαίνεται καλύτερα ο νέας σχεδίασης τροχός! Δεν κάνω πλάκα, το γράφει το γερμανικό κείμενο που ανέβασε ο NLS. |
Πάντως οι Γερμανοί με τα GS, γνώμη μου πάντα, έχουν πετύχει το να σέβονται τον πελάτη. Και να εξηγήσω τι εννοώ. Αλλάζουν το μηχανάκι, αλλά τόσο, όσο να σε "πριζώνει" μεν, αλλά όχι να σε κάνει να λες πω πω, άλλο πράγμα αυτό, τελείως διαφορετικό από το δικό μου. Λες, οκ, γaμάτο ναι, αλλά όποτε και αν μπορέσω το αγοράζω. Και το δικό μου γaμάτο είναι. Ίσως να χάνουν κάποιες πωλήσεις έτσι, αλλά μάλλον κερδίζουν σε οπαδούς, οπότε και ισοφαρίζουν... Να μου πεις ομάδα που κερδίζει δεν την αλλάζεις, όμως άλλοι το κάνουν. Και φυσικά χάνουν...
|
Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 10:06. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!