![]() |
Απάντηση: Φίλε!!!!!!!! Την πουλάς?
Απόσπασμα:
:sm7::sm2::lo19::lo19::lo19::lo19: Μαζί το γράφαμε Άκηηηηη!!!!!:ye32::ye32::ye32::ye32::ye28::ye28::ye28::ye28: |
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
:ye36::ye36::ye36: |
:di21:
|
Απόσπασμα:
Κι εγώ ανησύχησα που χάθηκες..... Άστα σάπια..... Δεν έχεις να πεις τίποτα! Μεταχειριστήκατε κάθε μέσο! :u41:Θεμιτό και αθέμιτο!:u37: Με στριμώξατε όλο το ΣΚ μόνο μου στο καναβάτσο να παλεύω με θεριά....:u40::u34: Τώρα που ήρθαν οι ενισχύσεις μου κι έλαμψε η αλήθεια, κιοτέψατε ούλες!!!!:u47::u47::u47::u47: |
Απόσπασμα:
Αυτά.... |
Απόσπασμα:
Οκ! Θα σε φτιάξω μεθαύριο στον καφέ εσένα:ye33::ye33::ye33: Α! σε μια βόλτα, θα αλλάξουμε μηχανές και θα βγάλουμε συμπέρασμα! Ναι; |
:ye32::ye30::ye02:Αφού μπήκανε στη μάχη τα 1000 cc Βαρύ Πυροβολικό το λένε στην Ήπειρο Τα μικρά Honda (ποιοτικά και Αξιόπιστα) ευγενικά και υποκλινόμενε υποχωρούν προσωρινά.....................
|
Απόσπασμα:
Τι να κανουν και αυτοι ,οι περισσοτεροι δεν εχουν οδηγησει αξιοπιστο...:D:p:) Που εισαι Ναπο? |
Απόσπασμα:
Πρέπει να βγαλατε καλο τσίπουρο στην Ηπειρο και να το πίνετε καθε μέρα.......:cool2: |
Απόσπασμα:
Καλα ρε Κωστη τον Ναπο? Ημαρτον σταματα τις ζηλιες και παραδεξου καποια πραγματα!!:p |
Απόσπασμα:
Ξενυχτάω δύο μέρες τώρα σε νοσοκομείο. Μπορεί τα μεγαλοκόριτσα των 25+ να είναι ανεξάρτητα και υπερήφανα αλά στη δύσκολη στιγμή η γονική παρουσία είναι απαραίτητη. Μετά από ένα μικρό στραμπούληγμα στο δεξί πόδι η κόρη μου οδηγήθηκε στο χειρουργείο. Μάλλον σήμερα θα τη βγάλω......... |
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
Ευχαριστώ.:ye30: :u55:Εντέχνως όμως πας να ξεφύγεις. Το σίγουρο είναι ότι το Αρχοντικόgs 1150 δέν έχει καμιά σχέση με το νέο.:u60: |
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
ΝεύραΕίμαι άρρωστος και το ξέρω. :ye32:Πάντως το προηγούμενο είναι καλύτερο όμως.................. |
Απόσπασμα:
Είσαι σε καλο δρόμο......:cool2: |
Απόσπασμα:
Περαστικά στο κορίτσι Νάπο μου. |
Απόσπασμα:
Περαστικα Ναπο μου,μακαρι να ειναι το τελευταιο..:) |
Ξενυχτάω δύο μέρες τώρα σε νοσοκομείο. Μπορεί τα μεγαλοκόριτσα των 25+ να είναι ανεξάρτητα και υπερήφανα αλά στη δύσκολη στιγμή η γονική παρουσία είναι απαραίτητη.
Μετά από ένα μικρό στραμπούληγμα στο δεξί πόδι η κόρη μου οδηγήθηκε στο χειρουργείο. Μάλλον σήμερα θα τη βγάλω.........[/QUOTE] Περαστικά φίλε Νάπο για το κοριτσάκι σου. |
Λοιπόν Παληκάρια μου, επειδή είχα τη τιμή να καβαλήσω και τη μια και εχω τη τιμή να καβαλάω και την άλλη με αυτά όπου ακούω συνέχεια για τα 1200 αρια ψιλοψάχνομα, με την πρώην καλή μου δεν είχα τέτοιες σκοτούρες αλλά το 1200 από δύναμη και ομορφιά δεν τη φτάνει το 1150, τώρα εμένα προσωπικά φτού φτού δεν μου έχει παρουσιάσει το παραμικρό.
Αλλά ρε παιδιά άλλη τεχνολογία με πολλές ενδείξεις και πολλά ηλεκτρονικά το 1200 ενώ το 1150 ένα ξερό Μοτέρ και σ'αυτήν καιγώνταν οι λάμπες δλδ το Lampf μας πείραξε τώρα ? Να μην βγάλω φώτο με τα service και της Ζημιές από τον Παναγιωτόπουλο από το 1150. Βέβαια όλες οι βλάβες σε λογικά πλαίσια. :ye33: |
είχα 1150 (2001 μοντέλο) και τώρα το 1200 (2010)
ξανακαβάλησα το περασμένο καλοκαίρι ένα 1150 μετά από 3-4 χρόνια και η εντύπωσή μου είναι ότι όταν οδηγάς το 1150 είναι σαν να οδηγάς στιβαρής κατασκευής φορτηγό με την εντύπωση ότι δεν θα σε "αφήσει" ποτέ και το 1200 σαν να πιλοτάρεις ντελικάτο πλαστικό που πλανάρει όλο χάρη και τσαχπινιά γνωρίζοντας ότι δεν το "πιάνει" κανένα άλλο και σε "μούρη" και σε απόδοση.....:D Δηλώνω ευτυχής κάτοχος/χρήστης και των δύο..... θα ήθελα να έχω ταυτόχρονα..και τα δύο :eek: |
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
Εσύ είπαμε.... Δεν υπάρχει γιατριά στην περίπτωσή σου:p |
Μάλιστα.....
Οι πρώην κάτοχοι "φορτηγού" εμίλησαν! Κι έλαμψε η αλήθεια!!!!! ΚΑΙ ΤΑ 2 στο γκαράζ:ye32::ye32::ye32::ye32::ye32::ye32::ye32: Είστε καλά ρε? Πού θα βρούμε τα λ7????:u55::u55::u55::u55::u59::u59::u59::u59::u59: |
Απόσπασμα:
:ye35:Που ξέρεις. :Απορία: Στην Πρέβεζα λέμε. Μεγάλη μπουκιά φάε μεγάλη κουβέντα μη πείς............. |
Περαστικά φίλε!!!!
Με το καλό να γίνει καλά το κορίτσι σου!!! |
| Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 02:12. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!