![]() |
Απάντηση: Το GS Forum στο "περιβόλι της Παναγίας" - Άνοιξη 2013
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes: 1. να παω απο Γρηγοριου στην Διονυσιου ειναι 3 ωρες περπάτημα :wo07: 2. την επομενη να παρω το πρωι το καραβακι για Καυσοκαλυβίων και αλλες 3 ωρες περπάτημα :di23:(που απο οτι βλεπω και στο χαρτι μου μια ζει για πολυ παραπανω ωρα :wo20::wha07::wha02:) να το κανω :u13:!!! μετα ξερετε πως θα ειναι ο Αντωνακος !!! Το εκρου του νεκρου !!! Αργυρακο εσυ εταξες ελικοπτερο :u49::u49::u52: οχι τα αλλα 3.... :u36:[/SIZE] |
Για αποστάσεις και χρόνους πεζοπορίας, μερικές πληροφορίες εδώ http://www.mountathosinfos.gr/pages/agionoros/distance.gr.html
:ye33: |
http://wallpaperuser.com/wp-content/...-wallpaper.jpg
http://www.johnnyfit.com/wp-content/...7/IMG_4349.jpg http://3.bp.blogspot.com/-Ek2HmMvL83...2Bswimming.jpg Για να παμε απο τα Νοτια στα βορεια μοναστηρια ποδαρατα θα χρειαστουμε λιγη προπονηση οποτε παμε γερα!! |
Εϊ εσείς, οι αποπάνω λέω ... στείλτε κανα φαξ αύριο Σιμωνόπετρα! Αλλιώς βλέπω να χρειαστούμε την προπόνηση ... :)
|
Αργύρη Καλησπέρα σας. Σας έχω στείλει με ΠΜ τα στοιχεία μου. Σας ευχαριστώ........
|
Απόσπασμα:
:D:D:D |
Στης Μονες Γρηγοριου και Διονυσιου καλο ειναι να παρετε και ενα τηλ μην αρκεστειτε στο Fax μονο...
Ωρες για την Γρηγοριου 11,00 εως 13,00 και στην Διονυσιου απο της 17,00 με 17,30 και μετα :ye33: |
Καλησπέρα και απο ΄μενα....
Θα ειμαι και εγώ μαζί σας στην εκδρομή. Παρακαλώ βαλτε με στην ομαδα του Κώστα (EPSIME), έχω μιλήσει μαζί του Ευχαριστώ. :re25: :re25: :re25: |
Απόσπασμα:
|
Αντε να οργανωθουμε οι απο κατω....:ye33: http://1.bp.blogspot.com/-6ku-MgZVw8...E%BF%CF%82.jpg http://3.bp.blogspot.com/-ZyaGAHuC4h...MountAthos.PNG |
Η ομάδα του EPSIME για Σίμωνος πέτρας είσοδος 10/05/13 και Αγίας Αννης 11/05/13 έχει ως εξής
1)EPSIME 2)antfly 353 3)boxer alias 57 4)Spiros HN 5)BMW 1150 RT Το fax εστάλη http://img.tapatalk.com/d/13/01/08/a3ysa9u4.jpg |
Απόσπασμα:
:re25::ye36::ye02::wo19::re25::ye36::wo19: |
Υστερα απο πυρετο διαβουλευσεων,αποφασισαμε να υλοποιησουμε το plan b.....:D
Tα πραγματα πλεον εχουν ως εξης: Dream Team: -Akis -Sensei -Egefalikos -Black Shadow [μπρρρρρ...:D] -DHMHTRHS Εξασφαλιστηκε διαμονη στην Μεγιστης Λαυρας και τις επομενες ημερες ξεκαθαριζουμε και το Βατοπεδι.Εισοδος 10/05 στο Βατοπεδι και εξοδος 12/05 απο Μεγιστης Λαυρας. Κυριε συντονιστα,να γραφτει στα πρακτικα....;) |
:ha16::wh13: |
Απόσπασμα:
:ye02: |
Απόσπασμα:
:ye30: |
Απόσπασμα:
Ωραια θα ειναι με το καλο θα δουμε καθοδων για την Μεγιστης Λαυρας και αλλες μονες,Ποσες ορες ειναι με τα ποδια...:confused::p:D |
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
:lo19::sm3::lo19: |
Απόσπασμα:
:wo20: |
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
50xlm ..... Παρε διαμονητηριο και για το 14 :sm3::sm3::sm3: |
Επειδή μερικοί φίλοι με ρωτάνε το εξής, τι θα γίνει με τις μηχανές.:confused: Οπως έχουμε πει, στο ξενοδοχείο που θα μείνουμε το Φιλοξένια, θα αφήσουμε τις μηχανές εκεί για τις ημέρες οπου θα είμαστε μέσα. Δεν θέλει έξτρα λεφτά, δεν έχει ζητήσει ποτέ, για αυτό το θέμα, απλώς όποιος θέλει, βάζουμε ρεφενέ μερικά ευρό π.χ 5€ και τις τα δίνουμε έτσι που μας φυλάει τις μηχανές και τα μπαγάζια μας, μέσα σε ένα δωμάτιο... Δύο χρονιές έχουμε αφήσει τις μηχανές μας, και δεν έγινε το παραμικρό...:ha16: Εγώ προσωπικά της έχω απόλυτη εμπιστοσύνη!:ye02: :ye33::ye33::ye33: |
Απόσπασμα:
|
οι Βόρειοι
1. Προορισμός Βατοπέδι (10/05) και Μεγίστης Λαύρας (11/05) (ΟΚ διαμονή) α. ARGI β. Sid1967... (Κυριακή 12/5/2013 Μ. Ιβήρων - αναμένουμε απάντηση) γ. MARK δ. TARKAS ε. Bily-bo στ. napgeo ... είσοδος 10/5/2013 Σταυρονικήτα (αναμένουμε απάντηση) και 11/5/2013 Μεγίστη Λαύρας (όλοι μαζί) 2. Προορισμός Βατοπέδι (10/05) και Μεγίστης Λαύρας (11/05) α. Akis β. SenseiG γ. Black Shadow δ. -DHMHTRHS- ε. egefalikos ____________________________________________________________________________________________________________________________ οι Νότιοι 1. Προορισμός Σιμωνόπετρα (10/05) Σκήτη Αγίας Άννης (11/05) α. Epsime β. antfly353 γ. boxerakias57 δ. BMW 1150 RT ε. Lepanto ii στ. sotiris HN 2. Προορισμός Σιμωνόπετρα (10/05), Σκήτη Αγίας Άννης (11/05) α. N.GS β. vagg γ. Roumel δ. kostas850gs 3. Προορισμός Γρηγορίου (09/05), Διονυσίου (10/05), Μεγίστης Λαύρας (11/05) α. Astakos82 β. Alex Kol γ. ........... - Fuji ............................................ είσοδος 10/05. Προορισμός, Σιμωνόπετρα (εναλλακτικά Καυσοκαλύβια), και Γρηγορίου - mario ......................................... είσοδος _____. Προορισμός Ιβήρων, Κουτλουμουσίου, Αγίου Ανδρέα _________________________________________________________________________________________________________________ - BMW R 1100 GS ........................... είσοδος __. Προορισμός ελεύθερος - KOSTIS-GS - kokovatanen (+) . . |
Απόσπασμα:
O Lepanto ii ; |
Επειδή όπως ανέφερα θα ήθελα να είμαι με την περσινή παρέα και λόγω ότι μερικά απο τα παιδιά δεν μας δίνεται η δυνατότητα να συναντηθούμε εύκολα παρά μόνο σε κάποιες εκδηλώσεις του Φορουμ έτσι λοιπόν υπάρχει αλλαγή πλανου και έχει ως εξής:10/5 είσοδος βατοπεδι 11/5 μέγιστης λαυρας.
Στης μόνες μας δέχθηκαν μόνο Διαμονητηρια έμειναν.:ye35: |
Απόσπασμα:
Εκεί που είμασταν μειοψηφικό πακέτο, τώρα βγήκαμε κυβέρνηση!!:D:D :wh13::wh13::wh13: :ye30::ye30: |
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
|
Αγαπητοί Group Leader των ομάδων! Μίλησα με την Ιερά Επιστασία (Διαμονητήρια) όπου μου είπαν ότι δεν δέχονται από τώρα εκδόση διαμονητηρίων, αλλά για εμάς τους Ελληνες 3 μήνες πρίν από την είσοδο μας στο Α.Ο! Αρα, "οπλαρχηγοί", το νου σας για μετά τις 10/2/2013 να δηλώσετε τα άτομα σας. Επίσης να γνωρίζετε ότι δεν δέχονται group πάνω από 5 άτομα... Τυχόν παραπάνω άτομα, θα δηλωθούν σε άλλη επικοινωνία μαζί τους... Οσοι έχουν "παιδικές απορίες" (:D:D), ευχαρίστως να βοηθήσω είτε με pm, είτε μέσα στο thread μας είτε και τηλεφωνικός (προφίλ). Την καλημέρα μου σε όλους σας... :ye33::ye33::ye33: |
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
http://cdn.content.sweetim.com/sim/c...s/000203F2.gif http://cdn.content.sweetim.com/sim/c...s/000203F2.gif..... http://cdn.content.sweetim.com/sim/c...s/00020468.gif Κάτσε έχω και άλλες όμορφες φωτογραφίες σαν και αυτή που σήκωσα τις προάλες!!! :sm3::sm3: |
Απόσπασμα:
|
οι Βόρειοι
1. Προορισμός Βατοπέδι (10/05) και Μεγίστης Λαύρας (11/05) (ΟΚ διαμονή) α. ARGI β. Sid1967... (Κυριακή 12/5/2013 Μ. Ιβήρων) γ. MARK δ. TARKAS ε. Bily-bo στ. napgeo ... είσοδος 10/5/2013 Σταυρονικήτα (αναμένουμε απάντηση) και 11/5/2013 Μεγίστης Λαύρας 2. Προορισμός Βατοπέδι (10/05) και Μεγίστης Λαύρας (11/05) α. Akis β. SenseiG γ. Black Shadow δ. -DHMHTRHS- ε. egefalikos 3. Προορισμός Bατοπέδι (10/05), Μεγίστης Λαύρας (11/05) α. N.GS β. vagg γ. Roumel δ. kostas850gs ____________________________________________________________________________________________________________________________ οι Νότιοι 1. Προορισμός Σιμωνόπετρα (10/05) Σκήτη Αγίας Άννης (11/05) α. Epsime β. antfly353 γ. boxerakias57 δ. BMW 1150 RT ε. Lepanto ii στ. sotiris HN 2. Προορισμός Γρηγορίου (09/05), Διονυσίου (10/05), Μεγίστης Λαύρας (11/05) α. Astakos82 β. Alex Kol γ. ........... - Fuji ............................................ είσοδος 10/05. Προορισμός, Σιμωνόπετρα (εναλλακτικά Καυσοκαλύβια), και Γρηγορίου - mario ......................................... είσοδος _____. Προορισμός Ιβήρων, Κουτλουμουσίου, Αγίου Ανδρέα _________________________________________________________________________________________________________________ - BMW R 1100 GS ........................... είσοδος __. Προορισμός ελεύθερος - KOSTIS-GS - kokovatanen (+) . . . |
Απόσπασμα:
Δεν πιάνεσαι Ανάργυρε. Σωστός στις κινήσεις σου. Στο Γραφείο Προσκυνητών Αγίου Όρους (τηλ. 2310252575), απευθυνόμαστε 3 μήνες πριν την ημερομηνία εισόδου μας. Άρα, τα τηλέφωνα θα πέσουν από τους ομαδάρχες (αφού πρώτα έχουν συγκεντρώσει από τα μέλη της ομάδας τους: ον/μο, πατ/μο, αρ.ταυτότητας, και έτος γέννησης) στις 10 Φεβρουαρίου. :ye33: |
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Aφού αγορίνα μου, είσαι Δάσκαλος ! Γέροντας Νικόλαος ο Α' εκ Βόλου... http://www.elora.gr/portal/images/st...20GERONTES.jpg :D:D:D :ye02::ye02::ye02: |
ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ Πίνακας αποστάσεων/χρόνου, ανάμεσα στα κοινοβιακά Μοναστήρια Αγίου Όρους. :ye33::ye33::ye33: |
Καλό μας απόγευμα - Συνέχεια του προγράμματος ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ 13 δηλώνω ότι η Ομάδα EPSIME Μου έχει αναθέσει τις ενέργειες για την είσοδό μας στο ΟΡΟΣ και ευχαριστώ πολύ για την πρωτοβουλία στο πρόσωπό μου - Γιαυτό και εγώ στρώθηκα στο ψάξιμο και στα τηλεφωνήματα μέχρι να καταλάβω την σωστή σειρά του προγράμματος . Αυτά τα οποία πετύχαμε σαν ομάδα είναι τα εξής . Είσοδος 10/05/13 Ι.Μ.Γρηγορίου και 11/05/13 στην Σκήτη Αγ.Αννης εάν και εφ΄όσων εγκριθούν τα διαμονητήριά μας
η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ BMW 1150 RT BOXERAKIAS 57 ANTFLY 353 EPSIME LEPATTO II SOTIRIS HN |
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
|
| Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 02:52. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!