![]() |
Απάντηση: Το GS Forum κόβει την πίτα του - Κυριακή 15-2-09
Απόσπασμα:
ολα ανωτερα των προσδοκιων!;) |
Απάντηση: 113 ΔΩΡΑ για την πίτα 2009 !!!
Tα δώρα μου :
Αλλά και τον φίλο Βλάσση(adv1200) ο οποίος μου χάρισε το ένα από τα δώρα του. Κέρδισε δύο φορές :p:p:D το ίδιο δώρο(δωρεάν πλύσιμο από το Bike Shower)!!! |
Απάντηση: 113 ΔΩΡΑ για την πίτα 2009 !!!
:sm5::sm8::sm2:ευχαριστούμε...ήταν όλα άψογα!!!
|
Απόσπασμα:
:sm7: :sm7: ΥΓ. Χαρηκα που σε γνωρισα κι απο κοντα.Ετοιμασου για χωματα και συ απο Μαρτιο. |
Απόσπασμα:
SORRY αλλα νομιζα οτι έχετε το ίδιο προβλημα με εμενα!!!!http://www.orgs.ttu.edu/thenavigator...lasses%202.jpg |
Eνα μεγάλο μπράβο στους διοργανωτές της εκδήλωσης όλα ήταν υπέροχα. Περάσαμε πάρα πολύ ωραία.Ευχαριστούμε και όλους τους φίλους που πρόσφεραν όλα αυτά τα δώρα!ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ!!!:sm5::sm8:
|
Έτυχε...να έχω παρευρεθεί και σε άλλες ανάλογες εκδηλώσεις...παλαιότερα!
Η συγκέντρωση όμως, που πήρε "σάρκα και οστά" με το GSForum...ξεπέρασε κάθε προσδοκία μου!!!:) Εύχομαι ότι κάλο...και εις ανώτερα, αφού η πορεία είναι προδιαγεγραμμένη...!!!:sm5: Πολλά συγχαρητήρια εκ βάθους καρδίας σε αυτούς τους φίλους μου, που αφιλοκερδώς, με πολύ μεράκι και με ακόμη περισσότερη αγάπη, πρόσφεραν -στην ουσία- την ψυχή τους και όχι μόνο...! Ακόμα ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ και στα αγαπημένα πρόσωπα των οικογενειών τους, που "μπολιασμένοι" από τους "αρχηγούς"..., βοήθησαν τα μέγιστα! Προσωπικά δεν με ενδιέφεραν τα όποια δώρα (πολλά και πολύ καλά...), αλλά το γεγονός ότι όλα, προήλθαν από "κατάθεση ψυχής", με σκοπό να εμφρανθεί η καρδούλα των μελών της παρέας μας!!! Πιστεύω ότι όλοι έμειναν ικανοποιημένοι και φαντάζομαι περισσότερο οι διοργανωτές, αφού θεωρώ ότι επετεύχθει ο σκοπός τους, ο οποίος δεν ήταν άλλος από το να βλέπουν φίλους χαρούμενους και μία "γεμάτη", ζεστή, εγκάρδια παρέα!!! Εμείς πάντως (η Κων/να δηλαδή...) φτιάχνουμε την προίκα μας...!Μάθαμε την πηγή...της πετσέτας!!!Περιμένουμε την επόμενη...:sm8: :sm2: Να είστε καλά...και σας ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ πάρα πολύ για όλα!!!;) Ο γυρισμός μας ζόρισε λίγο (την Κων/να δηλαδή...) αφού η "ζοηρή" αποκριάτικη βροχούλα και το τσουχτερό αποκριάτικο "κρύο", φρόντισαν να μας μασκαρέψουν εν το μέσω της Εθνικής Οδού, σε παπάκια και μετέπειτα σε στρουμφάκια...:hmmm: Φανταστείτε ότι ακόμα η Κων/να λέει το γνωστό...-"Λα λα λα λα "μπρρρρ" λα λα λα..."...:sm6: Και πάλι θερμά...ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ! :sm4: Υ.Γ.:Περιμένω να βάλετε φωτό την "...τα πάντα όλα ΚΟΚΚΙΝΑ..." μπέμπα μου, αφού εγώ είμαι "επιστήμων" στην φωτογραφία και δεν μπορώ να ασχολούμαι με τόσο "απλές" καταστάσεις...Είμαι για πιο δύσκολα... Να σας κάνω σεμινάριο, ας πούμε, πώς να τραβάτε φωτό κάποιους φίλους, να μην καταλαβαίνετε τι κάνετε, να το "παίζεται δήθεν "ειδήμων", να κοιτάτε από το "ματάκι" σε ψηφιακή μηχανή και όχι την οθόνη...αλλά παρόλα αυτά, να βγαίνει η φωτό πολύ καλή...! Αυτά είναι...Το παίζετε και "μούρη"... |
Ένα μεγάλο Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου και από εμένα στους διοργανωτές !!! Νιώθω υποχρεωμένος απέναντι σ'αυτούς τους ανθρώπους και πρέπει να το πω.Ευχαριστώ επίσης όλα τα παιδιά για την όμορφη παρέα.Και του χρόνου να είμαστε όλοι καλά και πάντα με υγεία!!!
|
παιδιά να το πώ και σ αυτό το thread... συγχαρητήρια !!! πάντα τέτοια και κάθε χρόνο και καλύτερα ! συγχαρητήρια !
|
Ολα τέλεια! Άξιοι όλοι για την προσέλευση και ακόμα πιο άξιοι, όσοι εργάστηκαν με κόπο και θυσία
προσωπικού χρόνου για να προσφέρουν μάλιστα αφιλοκερδώς στην διοργάνωση.:sm7::sm7:πολύ και ευχαριστώ όλη την παρέα για αυτό! |
Μπραβο παιδια παντα τετοια..και σορυ που δεν καταφερα να ερθω για το καλαμπουρισουμε ακομα περισσοτερο..:(:(
|
Και εγώ από τη μεριά μου να πω συγχαρητήρια για την διοργάνωση και σε όσους πρόσφεραν σε αυτή την άψογη συνάντηση και κοπή πίτας του Forum. Να έχουμε όλοι υγεία και να ξαναζήσουμε τόσο όμορφες στιγμές . Επίσης είμαι πολύ χαρούμενος που μέσα από αυτή τη συνάντηση γνώρισα αρκετά παιδιά από κοντά . Πάντα τέτοια και όλοι αγαπημένοι . :Χαμόγελο::Χαμόγελο: |
Πολλά μπράβο στους διοργανωτές ήταν όλα τέλεια …..άντε και του χρόνου φιλαράκια πάντα στο ίδιο κλίμα……:sm5::sm5:
|
αααα αν ήξερα ότι θα έχει δώρα θα ερχόμουνα
... ...μπα όχι δεν γινόταν με τίποτα μπράβο παιδιά και του χρόνου |
Απόσπασμα:
Αυτός ήταν κ ο λόγος που δεν είχαν γραφτεί τα δώρα ..... Για να μην υπάρξει κάποιος ΚΑΚΟΠΡΟΑΙΡΕΤΟΣ, που θα ισχυριστεί ότι, με τα πλούσια δώρα προσελκύσαμε ΤΟΣΟ κόσμο στην πρώτη μας πίτα !!!!;) ΟΛΟΙ όσοι ήρθαν ήταν για την αγάπη του προς το GS forum, και για να συναντήσουν παλιούς κ νέους φίλους !!!!:) . |
Απόσπασμα:
Σωστός...;) Να ευχαρηστήσω και εγώ το GS Forum(διοργανωτές και οικογένειές τους) για την άψογη διοργάνωση και τις εκπλήξεις, τα μέλη που παρευρέθησαν μαζί με τους φίλους τους για την πολύ καλή παρέα που κάναμε, τους ανθρώπους που μας φιλοξένησαν στους χώρους τους(καφετέρια και εστιατόριο), και τους χορηγούς, φίλους και εταιρίες για την προσφορά των δώρων τους!!!:):):) |
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Κ εμείς σ' ευχαριστούμε Βασίλη, για την βοήθειά σου στην διανομή των δώρων .... Αν δεν βοηθούσες τον Δημήτρη, ακόμα εκεί θα ήταν, να μοιράζει δώρα ....:D . |
μα τι λέτε... αλίμονο.......
χαχαχα!!!! απλά ήθελα να τελειώσει γρήγορα για να πάρω και εγώ με τη σειρά μου τα δικά μου δώρα!!!!!!! Μία πετσέτα με λογότυπο μαμάς από τον φίλο μας Λεοντόκαρδο:sm8: και ένα σούπερ γκατζετάκι για αλκοτέστ από τον φίλο μας tecklink:sm8: Ευχαριστώ και τους δύο!!!!!!:):) Επίσης και τον firered Νικολή:) που στην επιστροφή μας για Πάτρα με συνόδευε υπομονετικά, παρά το πρόβλημα που μου παρουσίασε η μπέμπα στη τροφοδοσία και πήγαινα για 70 χλμ με 40-90 χαω, χωρίς σταθερή ταχύτητα για πάνω απο 1 λεπτό, και τις σχέσεις στο κιβώτιο να τις ανεβοκατεβάζα με τέτοια συχνότητα από 1η μέχρι 4η, λες και ήμουν σε πίστα... Με πέθανε η πλάτη από τις διακοπές και τα κλοτσήματα μπρος πίσω..ΝεύραΝεύρα Τέλος πάντων... τέλος καλό, όλα καλά!!!;):):):) |
Απόσπασμα:
Πάνω απ'όλα Νικόλα έρχονται οι ανθρώπινες σχέσεις και μετά όλα τα υπόλοιπα... Αν δεν είσαστε αυτοί που είσαστε και αναφέρομαι σε όλους εσας (που έχετε αφιερώσει πολύ προσωπικό χρόνο απο τις δουλειές σας και τις οικογένειες σας) να είσαι σίγουρος ότι δεν θα είχε αυτή την επιτυχία ! Μπράβο και πάλι , σε όλα όσα πραγματοποιήσατε τόσο σύντομα και καταφέρατε σε τόσο λίγο χρονικό διάστημα να μας δέσετε και να γίνουμε όλοι μια μεγάλη οικογένεια - η οικογένεια του GSFORUM !!! Χαίρομαι ιδιαίτερα που είμαι μέλος σ'αυτό το forum ασχέτως αν δεν έχω ακόμα και 'γω μια BMW . Κάποια στιγμή πιστεύω ότι θα την αποκτήσω... |
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
:sm8: |
Θα ήθελα να ενημερώσω τους εκτός Ελλάδος φίλους μας,
ότι στην κοπή της πίτας συμπεριλάβαμε και τα δικά τους ονόματα .... Κόψαμε δηλαδή κομμάτι στους(αλφαβητικώς) Αχιλέα - achilleas Γιάννη - ΙoannisPanagiotidis Γιώργο -gemara Γιώργο - gzpainter Δωροθέα - doro Νίκο - PESTO1 Ένα κομμάτι κόψαμε επίσης στα 11 παιδιά απ' την Κεφαλονιά που λόγω κακοκαιρίας, δεν μπόρεσαν να παρευρεθούν, παρόλο που είχαν προμηθευτεί εισητήρια με το καράβι. Tο φλουρί όμως κέρδισε η μικρή Μαρία, ΕΔΩ :sm5: Το κομμάτι σας, το φάγαμε στην υγειά σας .....;) Φίλοι μας, σας ευχόμαστε και απ' αυτή τη σελίδα, καλή χρονιά κ καλή διαμονή στο GS forum !!!!! . |
Τελικά, τα σκεφτήκατε όλα.. και τα παιδιά στο εξωτερικό.
|
Καλημέρα σε όλους και όλες!
Και από την πλευρά μου ( και της οικογένειας που ήρθε μαζί μου), ένα μεγάλο ευχαριστώ, για την αγάπη σας, τον κόπο σας, την προσπάθειά σας! Όλα άψογα, η παρέα καλή, η πίτα νοστιμότατη, τα δώρα πολλά, καλά και απλόχερα, η ταβέρνα, τρομερή επιλογή! Οι καλοφαγάδες του φόρουμ τηνν είχαν καρατσεκάρει πολλαπλά από ότι κατάλαβα... Ακόμα και τα πιτσιρίκια κατ'ενθουσιασμένα με τα δικά τους δωράκια! Τα είχατε σκεφτεί ΟΛΑ!!! Μπράβο παιδιά, καλή χρονιά, καλή αρχή, καλά ταξίδια, καλές παρέες! Πάντα με υγεία!!! |
Απόσπασμα:
....δεν βρισκω λογια παιδες!...δεν βρισκω λογια !...ειλικρινά!... σας ευχαριστω ενα-εναν απ τα βαθυ της καρδιας μου!...αν σας εγραφα τι νιωθω ...οι περισσοτεροι μπορει και να βαζατε τα γελια ! ...υγεια ευχομαι σε ολους μας !...υγεια, αγαπη και λιγο παραπανω ελευθερο χρονο! .......:o |
Απόσπασμα:
Φίλε Γιάννη, τα αισθήματα είναι αμοιβαία κ τα συναισθήματα δυνατά σαν τα δικά σου !!!!!! Να έχεις κι εσύ κ η οικογένειά σου υγεία κ να ξέρετε ότι είσαστε στη σκέψη μας κ στις καρδιές μας. Άμα κ όταν με το καλό έρθετε Ελλάδα, να είσαι σίγουρος ότι θα συναντηθούμε. Όχι όπως πέρυσι που μας ...... την "κοπάνησες" .....;) |
όμορφη παρέα, όμορφα πράγματα, όμορφα λόγια...:)
|
Να στε καλά ρε παιδιά !!! Καλή χρονιά σε όλους , παντα με υγεία και με πολλά ταξίδια !!!!!
|
εγω λογο υποχρεώσεων με την ομαδα δεν μπορεσα να παραβρεθώ στην κοπή της πιτας...αλλα απο οτι συζήτησα με φιλους ηταν ""καταπληκτικα""...μπραβο σε ολους κ αυτους που το οργάνωσαν κ αυτους που βρεθήκανε εκει......παντα τέτοια κ καλύτερα!!!!!
|
Απόσπασμα:
Πολύ ευχαριστώ!!! Καλή Χρονιά και με υγεία σε όλους σας! |
:hmmm: Distichos, den tha eimai paron. Tha eimai stin Ollandia. Kai gia na erto mono gia tin pita mou paei poli. Tha sas skeftomai.
:sm7: Kala, me tin tsibla sto mati den prepei na grafei kaneis. Eidika otan den kseroun kala Ellinika. |
Αγαπητή Frieda,
σε ευχαριστούμε για τις ευχές σου! Μακάρι να παρευρισκόσουν στην προσεχή κοπή της πίτας μας του 2010, μιας που παλεύουμε να οργανώσουμε κάτι μοναδικό και για τη νέα χρονιά! Χρόνια σου Πολλά!!!! |
:sm2:
|
Μακάρι να παρευρισκόσουν στην προσεχή κοπή της πίτας μας του 2010,
μιας που παλεύουμε να οργανώσουμε κάτι μοναδικό και για τη νέα χρονιά! αληθεια για ποτε λεμε????????? |
Απόσπασμα:
|
Kala, ti nomizeis. http://www.33smiley.com/smiley5/baddies/13.gif
|
Μέσα πρώτα ο θεός και ο italos!
|
Παιδιά μιλάμε για κοπή πίτας του 2010?????!!!!!!:Απορία::Απορία::Απορία:
αν ναι, να αλλάξουμε χρονολογία:):):) |
Μαργαρίτα μόλις είναι όλα έτοιμα θα ανέβη το ανάλογο ποστ...οκ;)
|
Απόσπασμα:
.... όχι ..... Αυτό το νήμα είναι για την πίττα του 2009 !!!! Για την ημερομηνία της πίττας του 2010 (κ τις υπόλοιπες λεπτομέρειες), θα γίνει νέο νήμα σύντομα .... Το συγκεκριμένο νήμα "κλειδώνεται" προς αποφυγή λαθών ! . |
Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 01:31. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!