GS Forum

GS Forum (http://www.gsforum.gr/index.php)
-   "Το ... κοπή τη πίττα" (http://www.gsforum.gr/forumdisplay.php?f=114)
-   -   To GS Forum κόβει την πίτα του το Σαββατοκύριακο 12 - 13 Φεβρουαρίου 2011 ! (http://www.gsforum.gr/showthread.php?t=16993)

pirate 11-02-2011 23:33

Απάντηση: To GS Forum κόβει την πίτα του το Σαββατοκύριακο 12 - 13 Φεβρουαρίου 2011 !

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από MARK ( 314419)
Τελικά για άλλη μία φορά(γαμώ την γκαντεμιά μου γαμώ :mad:Νεύρα:mad:)αρρώστησε ο γιός μου και δεν θα καταφέρω να έρθω από Σάββατο.Θα έρθω μόνο Κυριακή για την πίτα...Έχω στενοχωρηθει πολύ γιατί περίμενα αυτό το διήμερο πως και πως αλλά τι να κάνουμε.:(Όπως και να έχει εύχομαι να περάσετε όμορφα και θα τα πούμε την Κυριάκη...Αν αλλάξει κάτι(που το βλέπω χλωμό,θα ενημερώσω)....

περαστικά στον Αντωνάκη φιλαράκι, σε περιμένουμε την Κυριακή ;)

evan400f 11-02-2011 23:36

Απάντηση: To GS Forum κόβει την πίτα του το Σαββατοκύριακο 12 - 13 Φεβρουαρίου 2011 !

Αν υπάρχει κάποιος που θα φύγει το Σάββατο το μεσημεράκι, να ξέρει ο Σταύρος (Staga1200) και εγώ θα ήμαστε 16:30 στα διόδια της Ελευσίνας.:)

TARKAS 11-02-2011 23:45

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από pirate ( 314399)
Στάθη οκ έκλεισε το laptop ;)

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΤΑΥΡΟ ΚΑΙ ΑΝΑΡΩΤΙΟΜΟΥΝ ΑΝ ΘΑ ΠΑΡΩ Η ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΩ ΚΑΙ ΑΦΗΣΩ ΚΑΝΑ ΚΑΛΥΝΤΙΚΟ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΑΠΟΞΩ

GEO_K 11-02-2011 23:50

Απόσπασμα:

Τελικά για άλλη μία φορά(γαμώ την γκαντεμιά μου γαμώ :mad:Νεύρα:mad:)αρρώστησε ο γιός μου και δεν θα καταφέρω να έρθω από Σάββατο.Θα έρθω μόνο Κυριακή για την πίτα...Έχω στενοχωρηθει πολύ γιατί περίμενα αυτό το διήμερο πως και πως αλλά τι να κάνουμε.:(Όπως και να έχει εύχομαι να περάσετε όμορφα και θα τα πούμε την Κυριάκη...Αν αλλάξει κάτι(που το βλέπω χλωμό,θα ενημερώσω)....

περαστικα στο μικρο Γιαννη!!!
Θα τα πουμε την κυριακη...

staga1200 12-02-2011 00:17

Απόσπασμα:

Περαστικά στον μικρό Αντωνάκη σου Γιάννη !!! Ολα καλά θα πάνε φίλε !!:)

Ακιs 12-02-2011 00:21

Απόσπασμα:

Γιαννη,μην στεναχωριεσαι φιλε,το παιδι να γινει καλα μονο και τιποτε αλλο...περαστικα του να ειναι και ραντεβου την κυριακη.....;):)

Ακιs 12-02-2011 00:24

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από teo71 ( 314446)
Για όσους δεν έρθουν με το πρωινό group...

Αμέσως μετά τον ισθμό βγαίνουμε από την εθνική με προορισμό την Επίδαυρο

Μετά από 25 χλμ συναντάμε ένα βενζινάδικο AEGEAN

800 μέτρα μετά το βενζινάδικο στρίβουμε δεξιά με κατεύθυνση το Σοφικό

Κρατάμε το δρόμο όλο δεξιά και σε 3,5 χλμ είμαστε στο ράντσο...

Καλή αντάμωση..

Λογικα θα ειμαι κι εγω στις 08:00 στα διοδια,αν οχι,ευχαριστουμε για τις οδηγιες...:)

''ενσωματομενο zumo εχεις???:D:D''

MARK 12-02-2011 00:26

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από gsmaniac ( 314426)
περαστικα φιλαρακι.....μην τρελαινεσαι,θα παμε θεσσαλονικη και κρητη;):)

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από pirate ( 314462)
περαστικά στον Αντωνάκη φιλαράκι, σε περιμένουμε την Κυριακή ;)

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από GEO_K ( 314475)
περαστικα στο μικρο Γιαννη!!!
Θα τα πουμε την κυριακη...

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από staga1200 ( 314505)
Περαστικά στον μικρό Αντωνάκη σου Γιάννη !!! Ολα καλά θα πάνε φίλε !!:)

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από varaderistas ( 314509)
Γιαννη,μην στεναχωριεσαι φιλε,το παιδι να γινει καλα μονο και τιποτε αλλο...περαστικα του να ειναι και ραντεβου την κυριακη.....;):)

Σας ευχαριστώ πολύ παιδιά...

skippybi 12-02-2011 00:31

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από gemara ( 314452)
Επειδή θα συγκεντρωθούν πολλές μοτοσυκλέττες και το θέαμα από φωτογραφικής άποψης θα παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον, θα πρότεινα να παρκάρουμε όμορφα όλες τις μοτοσυκλέττες. Ο πρώτος πχ που θα φτάνει κάπου, θα παρκάρει στη μία άκρη του πάρκινγκ και οι υπόλοιποι με την ίδια κατεύθυνση και απόσταση θα παρκάρουμε δίπλα του. Όπου βρίσκομαι, ευχαρίστως αναλαμβάνω την "στοίχιση - ζύγιση", :)

:sm4::);)

καλή επιτυχία και καλή ανταπόκριση!!!!!:):)

CPretenteriS 12-02-2011 00:51

Καλή αντάμωση στο Σοφικό φίλοι μου... :)

Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 15:21.

vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!