GS Forum

GS Forum (http://www.gsforum.gr/index.php)
-   Ομαδικές Αγορές (http://www.gsforum.gr/forumdisplay.php?f=94)
-   -   BALL JOINT S.O.S. (http://www.gsforum.gr/showthread.php?t=20322)

eytyxios 12-10-2013 11:58

Απάντηση: BALL JOINT S.O.S.

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από n.l ( 954382)
Θελω δύο. Υπάρχουν;

Ναι υπάρχουν όσες θέλεις!!!

n.l 15-10-2013 22:31

Παρακολουθώντας σήμερα την συγκεκριμένη εργασία έχω να προτείνω ο εμπρόσθιος τροχός να δένεται με κάποιον ιμάντα με το διπλό σταντ στο οποίο είναι σηκωμενη η μηχανή, διότι οταν αφαιρείται η βίδα,που συγκρατεί το σύστημα του ball joint,ο τροχός μαζί με όλο το εμπροσθιο συστημα φεύγει μπροστά, δεν συγκρατειται απο πουθενά, παρά μόνο από το σωληνάκι των φρένων το όποιο μποεει να υποστεί ζημιά.

tazman 16-10-2013 03:06

Ενα και για μενα εχω στειλει π.μ :ye33:

DoctorAbo 16-10-2013 10:30

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από n.l ( 959357)
Παρακολουθώντας σήμερα την συγκεκριμένη εργασία έχω να προτείνω ο εμπρόσθιος τροχός να δένεται με κάποιον ιμάντα με το διπλό σταντ στο οποίο είναι σηκωμενη η μηχανή, διότι οταν αφαιρείται η βίδα,που συγκρατεί το σύστημα του ball joint,ο τροχός μαζί με όλο το εμπροσθιο συστημα φεύγει μπροστά, δεν συγκρατειται απο πουθενά, παρά μόνο από το σωληνάκι των φρένων το όποιο μποεει να υποστεί ζημιά.

To κόλπο είναι να δένεται το μηχανάκι στο δάπεδο από πίσω ώστε να πατάει πίσω τροχός & σταντ.

kwstas 16-10-2013 11:06

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από DoctorAbo ( 959530)
To κόλπο είναι να δένεται το μηχανάκι στο δάπεδο από πίσω ώστε να πατάει πίσω τροχός & σταντ.

:ye02:

Kαι αν αφαιρεθουν οι 2 ασφαλειες (πανω-κατω) της φουσκας δεν θα ξαναεχετε προβλημα!!!

DoctorAbo 16-10-2013 11:13

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από faker ( 959561)
:ye02:

Kαι αν αφαιρεθουν οι 2 ασφαλειες (πανω-κατω) της φουσκας δεν θα ξαναεχετε προβλημα!!!

εννοείς να μοντάρετε το φουσκάκι σκέτο χωρίς ασφάλεια ε ?
Έτσι το είχα βάλει και άντεξε 2 χρόνια (μέχρι που άλλαξα όλο το balljoint λόγω του τρακαρίσματος το καλοκαίρι). Βέβαια, είχε αρχίσει να κάνει ρωγμές αλλά θα άντεχε σίγουρα κανα χρόνο ακόμα.

kwstas 16-10-2013 11:24

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από DoctorAbo ( 959566)
εννοείς να μοντάρετε το φουσκάκι σκέτο χωρίς ασφάλεια ε ?
Έτσι το είχα βάλει και άντεξε 2 χρόνια (μέχρι που άλλαξα όλο το balljoint λόγω του τρακαρίσματος το καλοκαίρι). Βέβαια, είχε αρχίσει να κάνει ρωγμές αλλά θα άντεχε σίγουρα κανα χρόνο ακόμα.

Αν εχει γρασσο μεσα δεν προχωραει η φθορα, οι ρωγμες ισως να ηταν απο το προηγουμενο που εσκασε!

DoctorAbo 16-10-2013 11:31

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από faker ( 959576)
Αν εχει γρασσο μεσα δεν προχωραει η φθορα, οι ρωγμες ισως να ηταν απο το προηγουμενο που εσκασε!

Μάλλον δεν το εξήγησα καλά. Λοιπόν, αντικατέστησα το φουσκάκη με ένα του Ευτχύχη. Το τοποθέτησα χωρίς ασφάλειες, και βεβαίως με γράσο εσωτερικά. Αυτό το φουσκάκι λοιπόν, μετά από 2 χρόνια ήταν εντάξει και μ΄πολις είχαν αρχίσει να φαίνονται ρωγμές εξωτερικά (στο φουσκάκι).

Δηλαδή, καλό το φουσκάκι του Ευτύχη και πιστεύω ότι αντέχει 3 χρόνια αν καθαρίζεται εξωτερικά και δε μαζεύει χώμα και σκόνη.

Capice ? :)

kwstas 16-10-2013 12:39

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από DoctorAbo ( 959580)
Μάλλον δεν το εξήγησα καλά. Λοιπόν, αντικατέστησα το φουσκάκη με ένα του Ευτχύχη. Το τοποθέτησα χωρίς ασφάλειες, και βεβαίως με γράσο εσωτερικά. Αυτό το φουσκάκι λοιπόν, μετά από 2 χρόνια ήταν εντάξει και μ΄πολις είχαν αρχίσει να φαίνονται ρωγμές εξωτερικά (στο φουσκάκι).

Δηλαδή, καλό το φουσκάκι του Ευτύχη και πιστεύω ότι αντέχει 3 χρόνια αν καθαρίζεται εξωτερικά και δε μαζεύει χώμα και σκόνη.

Capice ? :)

Εγω καταλαβα...τα χρονια ειναι σχετικα τα χλμ μετρανε!

Γρασσο τι εβαλες, κανονικα θελει γραφιτουχο.

DoctorAbo 16-10-2013 12:45

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από faker ( 959645)
Εγω καταλαβα...τα χρονια ειναι σχετικα τα χλμ μετρανε!

Γρασσο τι εβαλες, κανονικα θελει γραφιτουχο.

Γραφιτούχο ΕΙΧΑ βάλει. Αλλά όπως έγραψα πιο πάνω, πλέον έχω καινούργιο balljoint οπότε :ye33:

Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 00:45.

vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!