GS Forum

GS Forum (http://www.gsforum.gr/index.php)
-   Ομαδικές Αγορές (http://www.gsforum.gr/forumdisplay.php?f=94)
-   -   Ομαδική αγορά ελαστικών στην Αθήνα !!! (http://www.gsforum.gr/showthread.php?t=6464)

gsmaniac 30-04-2011 15:29

Απάντηση: Ομαδική αγορά ελαστικών στην Αθήνα !!!

[QUOTE=italos;370579]O Nίκος φανταστικό παιδ τα έχουμε ξαναπείί!!!

Τα είπαμε συζητήσαμε κάναμε τη πλακίτσα μας!!!Ευχαριστώ το GSforum για αυτά που κατα καιρούς δίνει στα μέλη του !!!! Και τον Νίκο Περιστερά για την πολύ καλή προσφορά!!!

Καινούργια Bridgestone για μένα έτοιμα να γυρίσουνε τον πλανήτη!![/QUOTE]

ωχχχχχ......:D:D:D
καλοταξιδος....και εσυ και ο κολλητος σου;)

pit 02-05-2011 13:53

Νίκο καλησπέρα και καλό μήνα. Πέρασε ένας χρόνος από τότε που άλλαξα τα λάστιχα στη beba μου μέσω του GSforum στον Περιστερά και ήρθε η ώρα και πάλι, για νέα αλλαγή, εν'όψη μακρινού ταξιδιού. Ενδιαφέρομαι και πάλι για τα METZELER TOURANCE EXP όπως θα δείς και στο pm που σου στέλνω. Ένα μεγάλο ευχαριστώ και μπράβο και πάλι, για την προσπάθεια που κάνετε, σε όλη την ομάδα εκεί.

ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ 03-05-2011 01:53

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από pit ( 371857)
Νίκο καλησπέρα και καλό μήνα. Πέρασε ένας χρόνος από τότε που άλλαξα τα λάστιχα στη beba μου μέσω του GSforum στον Περιστερά και ήρθε η ώρα και πάλι, για νέα αλλαγή, εν'όψη μακρινού ταξιδιού. Ενδιαφέρομαι και πάλι για τα METZELER TOURANCE EXP όπως θα δείς και στο pm που σου στέλνω. Ένα μεγάλο ευχαριστώ και μπράβο και πάλι, για την προσπάθεια που κάνετε, σε όλη την ομάδα εκεί.

Eίσαι οκ ... τηλεφώνησε στον έμπορο για ραντεβού ... ;)

siraxanz 03-05-2011 06:50

ολα οκ!
Ευχαριστω ! :)

batman 04-05-2011 08:15

καλημέρα Νικο.Ηρθε η ώρα μου και μένα.Μάλλον έχει έρθει καιρό,αλλά τώρα έφτασε στο απροχώρητο.Λοιπόν,για ζευγαράκι metzeler tourance exp για bmw r 1150 gs adv.
Ευχαριστώ

batman 04-05-2011 19:58

Νικόλα ευχαριστώ πολύ.Ο Νικόλας,(Περιστέρας),στο νέο του μαγαζί πλέον,ακριβώς απέναντι απο το παλιό,σε απίστευτο χώρο,με φοβερή εξυπηρέτηση και ταχύτητα όπως πάντα,καθώς και τα παιδιά που δουλεύουν κει.Ολα άψογα και με τις τιμές φορουμ,ακόμη πιο πολύ.:D:D:D:D:D

ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ 06-05-2011 01:45

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από pit ( 371857)

Είσαι οκ ... ;)

STAVROS 10-05-2011 15:46

Νικο καλησπερα. Οπως ολοι θελω και εγω να αλλαξω τα λαστιχα της BMW μου. Σου εχω στειλει και pm. Ευχαριστω προκαταβολικα!!!!

ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ 11-05-2011 01:18

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από STAVROS ( 377443)
Νικο καλησπερα. Οπως ολοι θελω και εγω να αλλαξω τα λαστιχα της BMW μου. Σου εχω στειλει και pm. Ευχαριστω προκαταβολικα!!!!

Eίσαι έτοιμος ... τηλεφώνησε στον έμπορο για ραντεβού ... ;)

spirositea 11-05-2011 14:43

κυριε νικο εφτασε κι ωρα μου για λαστιχακια!!! σας στελνω και π.μ

Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 04:43.

vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!