![]() |
Απάντηση: Άγιο Όρος - επίσκεψη του GSforum την άνοιξη!
Γνώμη είναι πως καλό θα είναι να κλείσουμε το καραβάκι των 7:30. Ίσως να είναι λίγο άγριο το ξύπνημα για πολλούς που λατρεύουν την πρωινή σιέστα (συμπεριλαμβανομένου και του ευατού μου :)) αλλά με αυτόν τον τρόπο θα έχουμε την ευκαιρία να πιούμε και ένα καφεδάκι όλοι μαζί στην Ουρανούπολη ή κάπου αλλού. + Ότι οι μακρινοί όπως είπε και ο Ευτύχης και ο Νίκος θα έχουν όλη την ημέρα μπροστά τους για το ταξίδι της επιστροφής.
Πρώτη μου φορά στο Άγιο Όρος και το περιμένω πως και πως....πόσες και σήμερα? Κόλλησαν οι μέρες? |
To δίλημμα είναι αρκετό μεγαλό, σύμφωνα με αυτά που λέει ο Νικολάκης... Το πιο σωστό ώστε να μην αδικηθεί κανείς αλλά και για χάρη του συνόλου, νομίζω το πιο σωστό είναι να αγκαζάρουμε 7.30.. Ετσι θα έχουμε ευκαιρία να ανταλλάξουμε απόψεις μέσα στο σκάφος, και να συνβρεθούμε όλοι μαζί, και στο καπάκι για ένα βαρβάτο καφεδοτυροπιτάκι(!!:D:D) στην Ουρανούπολη, θα ΗΤΑΝ ΙΔΑΝΙΚΟ... Οσο για την τιμή, ίσως λίγο με παζάρι να την φτιάχναμε...ίσως... Αλλά γενικά ακριβά δεν είναι.... Εγώ κρίνω ότι έτσι θα πρέπει να τσουλήσουμε σαν ομάδα, ΟΜΑΔΙΚΗ ΕΞΟΔΟ... :hi45::hi45: |
Και εγώ συμφωνώ με την ομαδική έξοδο αλλά σε περίπτωση που δε γίνεται δεν έχω πρόβλημα να το κανονίσετε όπως κρίνετε.
Έχετε τρέξει πολύ για την συγκεκριμένη επίσκεψη οπότε να μην σας αγχώνουμε περισσότερο.:ye33: |
Μμμ μάλιστα. Μας βλέπω για αγκαζέ με των 07:30 πμ ....
Θα τηλεφωνήσω στην Αγίου Παύλου, να μάθω τι ώρα συνήθως τελειώνει η Κυριακάτικη Θεία Λειτουργία. |
Απόσπασμα:
:ye02::ye02::ye02: και.... :th11::th11::th11::th11::th11: ...for all :);):) |
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
(Και από εμένα ξανά ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε όλους σας για το τρέξιμο) |
Συμφωνω και εγω για ομαδικη εξοδο.
Νικο αυτο σημαινει οτι το καραβακι θα περασει και απο τις 2-3 μονες που θα βρισκομαστε (μιας και δεν διανυκτερευουμε ολοι στην ιδια) η θα πρεπει να μαζευτουμε ολοι σε μια την Κυριακη πρωι. Επισης νομιζω αν καποιος διαφωνει για τισ 07.30 να στειλει π.μ. στον Ομαδαρχη του για να μην επιβαρυντθει για ολα ο Νικολας. Στην συνεχεια οι ομαδαρχες θα επικοινωνησουν με τον Νικολα και θα κανονισει το ομαδικο η οχι. Νομιζω οτι αυτο πρεπει να γινει ως την ερχομενη Παρασκευη??η οποτε νομιζει ο Νικολας Οσοι διαβαζουν το νημα ασ στειλουν πμ η παρουν τηλεφωνο στον ομαδαρχη |
Απόσπασμα:
Κύριε συντονιστά, καλό θα ήτο, να ενημερώσεις το ποίμνιο σου, γενικά πως περνάει η καθημερινότητα των επισκευτών στο Ορος, δλδ, ώρες Ορθου, Τράπεζας κ.α Το μόνο να σας μεταφέρω εγώ μια εμπειρία μου, ΜΗΝ πάρετε καμιά τσάντα/βαλίτσα χειρός, η καλύτερη φάση είναι τσάντα πλάτης... Πέρισυ πήγα με το τανκ-bang, το οποίο με δυσκόλευεσε πολύ στις ανηφόρες... Στο τσακ ήταν να το πετούσα στην θάλασσα...:mad: :);) ή τουλάχιστον... και άνετα παπούτσια συν παντόφλες... :ye33::ye33: |
Και τυχών άλλες απορίες, ευχαρίστως να βοηθήσω, όπου μπορώ... :ye33::ye33: |
Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 03:33. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!