GS Forum

GS Forum (http://www.gsforum.gr/index.php)
-   Ομαδικές Αγορές (http://www.gsforum.gr/forumdisplay.php?f=94)
-   -   Ειδική προσφορά/έκπτωση της "Motion n' Style AE" προς τα μέλη του GS Forum !!! (http://www.gsforum.gr/showthread.php?t=11966)

dmnds 24-11-2011 23:54

Απάντηση: Ειδική προσφορά/έκπτωση της "Motion n' Style AE" αποκλε

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από dmnds ( 524053)
Service και απο εμενα στα 50000 χλμ. Και με την ευκαιρια θα δουμε και το πρόβλημα με την διαρροή που εχω

Επέστρεψα αργά το απόγευμα από το service στην motion and style όπου έφυγα πλήρως ικανοποιημένος και εντυπωσιασμένος από την κατάρτιση του Θανάση και προπαντός από την διάθεση του να βοηθήσει . Έκανε την μηχανή φύλο και φτερό ,μέχρι που μου την έπλυνε , και το αποτέλεσμα για έμενα ήταν άκρως εντυπωσιακό σε σημείο που είχα την εντύπωση ότι έχω πλέον άλλη μηχανή. Η διαρροή οφειλόταν κυρίως σε ένα μέρος του κινητήρα που βρίσκεται η μίζα ( μπορεί να το λέω και λάθος) αλλά και σε μια πληθώρα αρπακοδουλειών του προηγούμενου λεβέντη-ιδιοκτήτη και του τεχνικού του επιτελείου-τρομάρα τους. Η αποθέωση της πατέντας που ένας θεός ξέρει γιατί. Οικονομία? Ασχετοσύνη?....
Θα ήθελα να ευχαριστήσω και μέσα από αυτήν την παρέα τον Θανάση και το GS Forum για την προσφορά

ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ 25-11-2011 15:24

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από CPretenteriS ( 526351)
Καλημέρα κι από εμένα...

Ήρθε η ώρα για το Service των 30.000km ! Στέλνω ΠΜ !

Ευχαριστώ...

Κωστή είσαι έτοιμος ... ;)

lempoi 01-12-2011 20:23

Ηρθε η ωρα για το service των 30000 χλμ.

ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ 02-12-2011 10:57

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από lempoi ( 532963)
Ηρθε η ωρα για το service των 30000 χλμ.

Η εταιρία ενημερώθηκε ... :)

dmnds 02-12-2011 11:10

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από dmnds ( 527105)
Επέστρεψα αργά το απόγευμα από το service στην motion and style όπου έφυγα πλήρως ικανοποιημένος και εντυπωσιασμένος από την κατάρτιση του Θανάση και προπαντός από την διάθεση του να βοηθήσει . Έκανε την μηχανή φύλο και φτερό ,μέχρι που μου την έπλυνε , και το αποτέλεσμα για έμενα ήταν άκρως εντυπωσιακό σε σημείο που είχα την εντύπωση ότι έχω πλέον άλλη μηχανή. Η διαρροή οφειλόταν κυρίως σε ένα μέρος του κινητήρα που βρίσκεται η μίζα ( μπορεί να το λέω και λάθος) αλλά και σε μια πληθώρα αρπακοδουλειών του προηγούμενου λεβέντη-ιδιοκτήτη και του τεχνικού του επιτελείου-τρομάρα τους. Η αποθέωση της πατέντας που ένας θεός ξέρει γιατί. Οικονομία? Ασχετοσύνη?....
Θα ήθελα να ευχαριστήσω και μέσα από αυτήν την παρέα τον Θανάση και το GS Forum για την προσφορά

Επειδή αισθάνομαι ότι έκανα μια σημαντική παράλειψη , θα ήθελα να αναφέρω και να ευχαριστήσω και το άλλο παιδί τον συνεργάτη του Θανάση τον Κώστα που και αυτός είναι απίστευτος επαγγελματίας. Με κυνηγαγε τρεις μέρες για να πάω πάλι να μου αλλάξει την ασφάλεια του πύρου στα τακάκια μπροστά γιατί (και αυτή) ήταν εκτός προδιαγραφών . Μπράβο και πάλι ...

afias 05-12-2011 12:24

Καλημερα Νικόλα. Ηρθε η ωρα για service 70.000χλμ. Στέλνω pm.

Ευχαριστω.

spyadve 08-12-2011 14:50

καλησπερα! επιθυμω να αγορασω καποια πραγματακια για το μοτο μου απο την M n S! στελνω ΠΜ Νικολα! ευχαριστω

ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ 09-12-2011 12:34

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από afias ( 535763)
Καλημερα Νικόλα. Ηρθε η ωρα για service 70.000χλμ. Στέλνω pm.

Ευχαριστω.

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από spyadve ( 538774)
καλησπερα! επιθυμω να αγορασω καποια πραγματακια για το μοτο μου απο την M n S! στελνω ΠΜ Νικολα! ευχαριστω

Η εταιρεία ενημερώθηκε ... ;)

CPretenteriS 09-12-2011 14:28

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ ( 527628)
Κωστή είσαι έτοιμος ... ;)

:);)

CPS

Sent from my iPhone 4 using Tapatalk

CPretenteriS 14-12-2011 00:32

Πήγε λοιπόν η μπουμπού στο γιατρό Θανάση, όπου την εξέτασε επιμελώς και την περιποιήθηκε δεόντως.

Συγκεκριμένα αλλάχθηκαν εντός εγγύησης τα 2 grips λόγω φθοράς αλλά και ενός καμμενου. Επίσης αλλάχθηκε η τσιμούχα μέσα από το καπακι του διαφορικου γιατί είχε μια μικρή υγρασία.

Οι βαλβίδες ελέγχθηκαν και παρόλο τα 30.000km δε χρειάστηκαν ρύθμιση!!! :);)

Λάδια Motul (δικά μου), φίλτρο λαδιού, βαλβολίνες διαφορικού, σφιξίματα, γενικός έλεγχος, όλα μαζί 105 € αφενός λόγω έκπτωσης GSFORUM αφετέρου δε λόγω καμπάνιας BMW έως 31/12.

Αααα ξέχασα... εννοείται ότι είχα μηχανή εξυπηρέτησης και την παρέλαβα και φρεσκοπλυμένη!!! :):)

Ευχαριστώ!! :);)

CPS

Sent from my iPhone 4 using Tapatalk

Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 21:12.

vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!