![]() |
Απάντηση: Κατασκευή Μεταλλικών Βαλιτσών
Kι απο μενα καλοταξιδες φιλε Θαναση.
Γεμισε τες ...θεματα να βρεθουμε να τα εξετασουμε!:) |
Βρέ τι είστε εσείς ; Ολο και καλύτερα τις φτιάχνετε. Μπράβο Φώτη και Βαγγέλη. Καλοφόρετες και με πολλά και όμορφα χιλιόμετρα για τους νέους κατόχους :ye02: |
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Ευχαριστώ, όλους τους φίλους για τις ευχές! Δεν θα αναφερθώ σε έναν έναν χωριστά.. Αναφέρομαι σε όλους κι εύχομαι, καλή και γρήγορη αντάμωση, φιλαράκια! |
Απόσπασμα:
:re25::re26::re25:Κραταω αυτο το σχεδιο βαλιτσας και περιμενω υπομονετικα να πεσουν τα φραγκα να μπορω να....παω τη Σουζι σε κανα Χοτελ "Δε μαρβελους Εφ800ΤζιΕς τριπ":ye32: Ολοι μας τελικα περιμενουμε μια...Σουζι!!!ΜΠΡΑΒΟ παιδια για την Ε=Ξ=Α=Ι=Ρ=Ε=Τ=Ι=Κ=Η ΔΟΥΛΕΙΑ!!!:re25: |
Κύριοι,
αφού υποβάλλω τα σέβη:re26: μου κ το θαυμασμό μου:re25: :re27: για το έργο τέχνης που συλλάβατε κ υλοποιήσατε ερωτώ. Έχω το R 1150 GS κ σκέφτομαι το τριβάλιτσο από τα Τρίκαλα (αχ... ωραίες αναμνήσεις!!!), δεν έχω κάγκελα αλλά υπάρχουν τα πλαστικά "μαμά" όπου "κουμπώνουν" οι γνήσιες πλαστικές της BMW βαλίτσες. Υπάρχει η δυνατότητα να φορεθούν οι δικές σας αξιοζήλευτες κατασκευές ή χρειάζεται να τοποθετηθούν κ κάγκελα από εσάς; Αναμένω την απάντησή σας όποτε μπορείτε. Αμήν. |
Απόσπασμα:
|
Επίσης κάποιοι περιμένουν project για το κουτάκι εσωτερικά από τα κάγκελα.
Υπάρχει χρονικός ορίζοντας ή δεν είναι στα σχέδιά σας? |
Απόσπασμα:
Αυτό είναι στα σχέδια μας αλλά αργότερα ! τώρα πάμε για top case ! έρχεται |
Απόσπασμα:
Να ετοιμάσω.... http://apeleytheros.files.wordpress.com/2011/04/29.jpg :D:D:D:D :sm7::sm7::sm7::sm7: |
Απόσπασμα:
Όταν έρθει η ώρα σου για βαλίτσες αυτές που θα φτιάξουμε για σένα θα χωράνε από ένα ολόκληρο αρνί δεκαοχτώ κιλών το καθένα ετοιμάσου :sm7::sm7::sm7::sm7: |
Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 04:13. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!