![]() |
Απάντηση: Κατασκευή Μεταλλικών Βαλιτσών
Απόσπασμα:
Άντε ρε παιδιά και μας έχουν φάει τα σακίδια. Θέλω 42-46 lt, να χωράει και τίποτα, μην το κάνετε σαν την μαμα BMW. Έχω γενέθλια 13 Φεβρουαρίου - πιστεύω να είναι έτοιμη :ye33: |
Απόσπασμα:
Μέχρι 13 Φεβρουαρίου θα έχεις και χρόνο για να μαζέψεις τα χρήματα για ένα μίνι (χειμερινό) ταξιδάκι με το νέο σου top-case Made in Greece Όσο για το μέγεθος να είσαι σίγουρος πως θα χωράει και μισή προβατίνα + τα παρελκόμενα. :ha16::ha16: |
Απόσπασμα:
Που ξέρεις, μπορεί να υπάρχουν κι άλλοι ενδιαφερόμενοι με παρόμοιες απαιτήσεις.:ye33: |
Απόσπασμα:
Αν πάρω φωτογραφία δεν έχω κάποιο πρόβλημα να δώσω εδώ την απάντηση ! φωτογραφία δεν πήρα ακόμα ίδωμεν ! |
Στις 12 Οκτωβριου ανηφορισα προς τη Ρουμανια.
Ηταν ευκαιρια ιδανικη να δοκιμασω τις βαλιτσες των παιδιων:) Περιπου 3000χλμ,φορτωμενες οσο δεν παιρνει,ειδικα στο ανεβασμα.:D Οι διαδρομες στη Ρουμανια μονο απο επαρχιακους και αρκετα χιλιομετρα σε λακουβοδρομους :D Δεν προβληματιστηκα καθολου ,σε οτι αφορα την ανεση σε σχεση με το βαρος:) Οσο για τη στεγανοτητα,μετα απο πολυωρη βροχη στη Ρουμανια την Κυριακη 14 Οκτωβριου ,οσο και στην Ελλαδα την Τριτη το βραδυ ,το αποτελεσμα ηταν το αναμενομενο. Δεν περναει σταγονα:) ΑΠΟΛΥΤΑ ευχαριστημενος:ye02::ye02::ye02: |
Απόσπασμα:
griv-gs & Lupo θα βγει και το tool-box απλά έχουμε επικεντρωθεί στο top-case. Θα είναι κάτι αντίστοιχο με αυτό που δίνει η γνωστή εταιρεία για τα GS μόνο που θα είναι πιο οικονομικό και φυσικά by Atlas ;). |
Απόσπασμα:
Το γεγονός πως έμεινες απόλυτα ικανοποιημένος από τις βαλίτσες (ξέροντας που πας και με τι συνθήκες ταξιδεύεις) για εμάς σημαίνει ΠΟΛΛΑ. Καμιά φωτογραφία θα δούμε? :wha05: |
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
Φαινονται καθαρα οι δικες μου βαλιτσες και η μια βαλιτσα του Αλεξ.Και η αλλη του βαλιτσα ιδια ειναι... http://imageshack.us/a/img835/4783/imgp2957o.jpg Uploaded with ImageShack.us |
2 Συνημμένο(α)
Απόσπασμα:
Εν Χριστώ αδέλφια αναμένω.:) |
Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 04:35. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!