GS Forum

GS Forum (http://www.gsforum.gr/index.php)
-   Εκδρομές εντός Ελλάδος (http://www.gsforum.gr/forumdisplay.php?f=13)
-   -   Άγιο Όρος - επίσκεψη του GSforum την άνοιξη! (http://www.gsforum.gr/showthread.php?t=26706)

jimmis varda 28-03-2012 09:59

Απάντηση: Άγιο Όρος - επίσκεψη του GSforum την άνοιξη!

21 και σημερα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:ye32::ye32::ye32::sm2::sm2::sm2:

Fuji 28-03-2012 10:08

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από jimmis varda ( 640611)
21 και σημερα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:ye32::ye32::ye32::sm2::sm2::sm2:

Έτσι !!!

CPretenteriS 28-03-2012 10:27

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από CPretenteriS ( 582156)
Εμένα δυστυχώς δεν ήταν γραφτό μου να είμαι σ´ αυτή την επίσκεψη...:( για επαγγελματικούς λόγους...

Πριν λίγο ενημερωθήκαμε γραπτώς από δημόσιο οργανισμό στα Βαλκάνια ότι θα προχωρήσουν σε διγωνισμό στις αρχές Απριλίου με κατάθεση στις αρχές Μαίου... πράγμα που σημαίνει οτι θα πνιγόμαστε εκείνες τις ημέρες... :hmmm::hmmm:

Νίκο, το σίγουρο είναι οτι θα πρέπει να με βγάλεις από ομαδαρχη... Αυτό που σκέφτομαι είναι να κρατήσω το Διαμονητήριο μέχρι λίγες ημέρες πριν την επίσκεψη και αν τα καταφερω κ´ εχει προχωρησει η δουλειά, ψαχνω για διαμονη και αν βρω έχει καλώς... Ή μηπως πρεπει να ακυρώσω την επίσκεψή μου ώστε να μην τη στερήσω από κάποιον άλλο...;;;

Σε κάθε περίπτωση, αν τελικώς δεν τα καταφερω αυτή τη φορά, θα κάνω την επίσκεψή μου αυτόνομα (μέσα στο καλοκαιρι) με κάποιον άλλο που πιθανώς να μην τα καταφέρει τωρα...

Νίκο πες μου τι να κανω με το Διαμονητήριο...

CPS

Sent from my iPhone 4 using Tapatalk

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Fuji ( 582603)
Κωστή, το κρατάς, και τη Μεγάλη Εβδομάδα που θα ξέρεις τι γίνεται ακριβώς με τη δουλειά σου, παίρνεις ξανά στο γραφείο προσκυνητών, κι ακυρώνεις. Η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία. :)

Νικόλα, τελικά η ελπίδα πέθανε... Ο διαγωνισμός βγήκε χθες και είναι ακόμη χειρότερα από ότι προβλέπαμε, καθώς η κατάθεσή του είναι για τις 20/4. Οπότε... δεδομένου ότι είναι και το Πάσχα στη μέση, "τρεχάτε ποδαράκια μου να μη σας χ---ι ο κ---ς... :hmmm::hmmm:

Θα κοιτάξω να το κανονίσω μέσα στο καλοκαίρι με κάποιους ακόμα που δεν τα κατάφεραν... :)

Ακυρώνω το διαμονητήριο αλλά θέλω να μου πεις τι πρέπει να κάνω με τις μονές και το ξενοδοχείο στην Ουρανούπολη...

Ακιs 28-03-2012 10:36

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από CPretenteriS ( 640631)
Νικόλα, τελικά η ελπίδα πέθανε... Ο διαγωνισμός βγήκε χθες και είναι ακόμη χειρότερα από ότι προβλέπαμε, καθώς η κατάθεσή του είναι για τις 20/4. Οπότε... δεδομένου ότι είναι και το Πάσχα στη μέση, "τρεχάτε ποδαράκια μου να μη σας χ---ι ο κ---ς... :hmmm::hmmm:

Θα κοιτάξω να το κανονίσω μέσα στο καλοκαίρι με κάποιους ακόμα που δεν τα κατάφεραν... :)

Ακυρώνω το διαμονητήριο αλλά θέλω να μου πεις τι πρέπει να κάνω με τις μονές και το ξενοδοχείο στην Ουρανούπολη...

Εγω παντως εαν μου αρεσει,λεω να παραμεινω εκει....οποτε το καλοκαιρακι,ελα να με βρεις...:D:D:D

Περα απο την πλακα,κριμα που δεν θα σε εχουμε μαζι....:(:(

CPretenteriS 28-03-2012 10:41

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Ακιs ( 640639)
Εγω παντως εαν μου αρεσει,λεω να παραμεινω εκει....οποτε το καλοκαιρακι,ελα να με βρεις...:D:D:D

Κι εγώ στεναχωριέμαι γιατί το ήθελα πολύ φιλαράκι... :(:(

CPretenteriS 28-03-2012 10:44

Διαμονητήριο ακυρώθηκε...

TARKAS 28-03-2012 10:48

Οποτε μενουμε 29 απο τους οποιους οι 6 μπορουν να βγουν και 12.30
Αρα για 09.30 εξοδο μενουν 23.
Γιαννη-Νικο αν τελικα μπορειτε να κλεισετε 20 ατομα για 09.30 μονο καντε το (αν οχι για 23).
Με ομοφωνια απο δυο Tarkas και Vasorfa αν ειναι να εξυπηρετησουμε την παρεα προσφερομαστε και εμεις για των 12.30 οποτε να μεινουν 20 ατομα
Η ολη ιδεα ηταν να βγουμε ολοι μαζι για τον χαβαλε αλλα μιας και θα διανυκτερευσουμε Θεσσαλονικη θα βρουμε τροπο να ξεδωσουμε:u58:

jimmis varda 28-03-2012 10:49

:ye32::ye32::ye32:
Απόσπασμα:

:ye32::ye32::ye32:

ARGI 28-03-2012 10:56

Απόσπασμα:

Mέσα, για παρέα, μέχρι να έρθει ο Κώστας το καλοκαίρι....:D:D
:sm3::sm3:

CPretenteriS 28-03-2012 10:58

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από ARGI ( 640657)
Mέσα, για παρέα, μέχρι να έρθει ο Κώστας το καλοκαίρι....:D:D
:sm3::sm3:

:ye35::ye35::D

Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 12:31.

vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!