![]() |
Απάντηση: ΠΕΡΙ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑΣ 1200GS O ΛΟΓΟΣ
Απόσπασμα:
|
:p :p :p :p :p
|
Να δώσει του '06 πχ. 6-7 χιλιάρικα κ να πάρει του '12 με 18 χιλιάρικα με τα εξτρά του ? Δηλ. 11.000 ευρώ παραπάνω ? Τι μπορεί να του προσφέρει παραπάνω που να αξίζει 11.000 ευρώ - ερώτηση κάνω :confused:
Θα μπορούσε ας πούμε να ρίξει 1-2 χιλιάρικα κ να βάλει τα εξτρα που επιθυμεί κανα επώνυμο αμορτισερ καλύτερα φρένα κλπ. Ή να πάρει άλλο ένα του 06 για ανταλλακτικά ξενοιάζοντας μια για πάντα σε βλάβες κ αξιοπιστία, θα του στοίχιζε κ πολύ λιγότερα. :) Ή θα είχε νόημα αν πήγαινε σε τελείως διαφορετικό μοντέλο όπως παράδειγμα το υδρόψυκτο 1200 που βγάζει ή θα βγάλει η BMW. |
Απόσπασμα:
Εντυπωσιακά διαφορετικό αυτό από το δικό μου συμπέρασμα (το οποίο και έχω ξαναβγάλει 3-4 φορές όταν δόθηκε ευκαιρία). Το δικό μου είναι του 2007 και είχα για μια μέρα ένα του 2012. "στο δρόμο καμία σχέση"; Σε ποιο όνειρο; Το τρίτο δεξιά; :sm7: (αν θες ανάλυση σε υποσυστήματα ευχαρίστως) |
Καλα λετε εσεις!!!
Εγω ξερω ατομα που αλλαξαν το bmw μονο και μονο να παρουν το νεο μοντελο. :cool: Τωρα το γιατι??? Γιατι ετσι.. λεφτα υπηρχαν!!!!!! |
Αυτο που λες πολλοι το εκαναν ή και θα το κανουν. Οχι ομως γιατι υπαρχει διαφορα, αλλα γιατι γουσταρουν το νεο μοδελο;)
Send by Forester via iPhone using Tapatalk |
Απόσπασμα:
Μάλλον για τον Θοδωρή μιλάτε... :rolleyes: αυτός είχε σοβαρό λόγο.... |
Γενικά το λέω. Δεν ξέρω καν για ποιο Θοδωρή λες:D
Με την ευκαιρία, ένα προβληματάκι κι εγώ σήμερα, μόλις πριν 10'... Καμμένη λάμπα:D:D:D:D Τστστστσ.... πέταμα θένε τα μπουρδέλ@:p:p:p:p |
Απόσπασμα:
|
στα 83000 χλμ ακουσα το αριστερο τεντωτηρα καδενας
προληπτικα αλλαξα και τους δυο κοστος με εργασια 120 ευρω |
| Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 17:21. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!