GS Forum

GS Forum (http://www.gsforum.gr/index.php)
-   Ιδέες και σχόλια. (http://www.gsforum.gr/forumdisplay.php?f=20)
-   -   Να γιατί GS Forum !!! (http://www.gsforum.gr/showthread.php?t=12064)

Jefe 15-02-2011 23:33

Απάντηση: Να γιατί GS Forum !!!

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από ortho ( 317111)
Ποιό συννεφάκι Θανάση;!

Δεν είναι βέβαια δυνατόν όλοι να αντιλαμβανόμαστε το χιούμορ όλων, αλλά έγραψα ότι έκανα πλάκα! Είμαστε σε διαφορετικό μήκος κύματος, αλλά δεν τρέχει τίποτα.

Συμφωνούμε ότι το φόρουμ είναι μιά μεγάλη, όμορφη παρέα! Που σημαίνει ότι είμαστε φίλοι, ακόμη κι αν δεν καταλαβαίνει ο ένας τον άλλον!

Γιάννη έχω άποψη του χιούμορ κ θεωρώ ότι ο άνθρωπος που έχει χιούμορ είναι κ έξυπνος. Το θέμα είναι πώς χειριζόμαστε το χιούμορ. Νομίζω ότι το συγκεκριμένο σχόλιο, απλώς δεν ταίριαζε στο θέμα. :)

Jefe

ortho 15-02-2011 23:39

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Jefe ( 317118)
Γιάννη έχω άποψη του χιούμορ κ θεωρώ ότι ο άνθρωπος που έχει χιούμορ είναι κ έξυπνος. Το θέμα είναι πώς χειριζόμαστε το χιούμορ. Νομίζω ότι το συγκεκριμένο σχόλιο, απλώς δεν ταίριαζε στο θέμα. :)

Jefe

Εντάξει Θανάση, λόγω του θέματος, δε σχολιάζω άλλο. :)

Jefe 15-02-2011 23:42

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από ortho ( 317133)
Εντάξει Θανάση, λόγω του θέματος, δε σχολιάζω άλλο. :)

Έχεις την αγάπη μου! :)

Jefe

ortho 15-02-2011 23:44

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Jefe ( 317144)
Έχεις την αγάπη μου! :)

Jefe

Ετσι είναι η αγάπη! Πονάει!:sm7::sm7::sm7:

mario 15-02-2011 23:46

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από vpentza ( 317112)
οι λίγοι πιο προσεκτικοί έχουν πραγματάκια να πουν (σαφώς και όχι για τη καλή διάθεση και προαίρεση των οργανωτών) , αλλά επειδή έχουμε πολύ πιο σοβαρά πράγματα να αντιμετωπίσουμε στη καθημερινότητά μας, παραμένουμε στο ότι :

Π Ε Ρ Α Σ Α Μ Ε
Υ Π Ε Ρ Ο Χ Α

Thnx GSForum

:sm8:

Jefe 15-02-2011 23:55

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από ortho ( 317149)
Ετσι είναι η αγάπη! Πονάει!:sm7::sm7::sm7:

:sm7::sm7::sm7:

Jefe

adventure 16-02-2011 00:10

pkar 16-02-2011 11:04

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από vpentza ( 317112)
οι λίγοι πιο προσεκτικοί έχουν πραγματάκια να πουν (σαφώς και όχι για τη καλή διάθεση και προαίρεση των οργανωτών) , αλλά επειδή έχουμε πολύ πιο σοβαρά πράγματα να αντιμετωπίσουμε στη καθημερινότητά μας, παραμένουμε στο ότι :

Π Ε Ρ Α Σ Α Μ Ε
Υ Π Ε Ρ Ο Χ Α

Thnx GSForum

Συμφωνώ με τον φίλο μου Βασίλη ...

pkar 16-02-2011 13:14

Σε μία τέτοια εκδήλωση με τόσα άτομα (600!!!) θα υπάρχουν πολλές απόψεις - γκρίνιες...
όπως άλλωστε και σε κοινωνικές εκδηλώσεις (Γάμους - Βαφτίσεις... Η νύφη στραβοπόδα !, Ο γαμπρός την άφησε !, ο Παπάς μπερδεύτηκε, Το φαί ήταν κρύο ...)...
Το κεντρικό και κοινό σημείο όλων μας πάντως είναι το οτι όλοι μας περάσαμε ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΑ !!!

evanslam 22-02-2011 21:07

Αισθάνομαι την ανάγκη σήμερα να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τους διαχειριστές του πολυαγαπημένου και πολυπληθούς πλέον forum μας για την προσπάθεια και επιμονή τους να καταφέρουν να βελτιώσουν την εμφάνιση και την καθημερινή χρήση του απο τους περισσότερους χρήστες!

1ον για την δυνατότητα συμβατότητας με tapatalk (για τα smartphones) και 2ον για την σωστή κατα την γνώμη μου χρήση των εισαγωγικών κυλιώμενων φωτο! ( Εμφάνιση μόνο στην κεντρική σελίδα)

Ευγε & μπράβο πάλι!

Να γιατι GS Forum

:sm5::sm8::sm5:

Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 01:59.

vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!