GS Forum

GS Forum (http://www.gsforum.gr/index.php)
-   Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) (http://www.gsforum.gr/forumdisplay.php?f=14)
-   -   Καφεδάκι στο Kitchen Bar την Τετάρτη 23/6/10 ! (http://www.gsforum.gr/showthread.php?t=12227)

Capitain 24-06-2010 22:06

Απάντηση: Καφεδάκι στο Kitchen Bar την Τετάρτη 23/6/10 !

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Lerian ( 178283)
Τι φωτογραφίες θέλετε να δείτε ρε παληκάρια, χειρότερο καφέ δεν έχω ξαναπιεί μαζί σας...:sm7: Κάθε φορά που έρχομαι και πιο χάλια γίνεται...:sm7:
Είναι απελπιστική η κατάσταση, κάθε φορά και καινούρια άτομα δεν σας προλαβαίνω με τίποτα...:sm7:

Να είστε όλοι καλά πέρασα υπέροχα, χάρηκα με τα καινούρια παιδιά που γνώρισα, αλλά ρε παιδί μου κάτι πρέπει να γίνει με αύτόν τον γκρινιάρη... που έρχεται συνήθως στους καφέδες, χαλάει την ατμόσφαιρα...:sm7:

Ξέρεις τι μου συμβαίνει μετά από ΚΑΘΕ καφέ? Γράφουν σχόλια οι συμφορουμίτες και μετα εγώ αναρωτιέμαι...Τον γνωρισα αυτόν?
:D:Απορία:
Και τελικά τι θα γίνει ρε Νικόλα με αυτήν τη φωτογραφία μου μπροστά στο μωρό μου?
Περιμένουν οι θαυμάστριες στο Facebook...(Σσσστ)

Capitain 24-06-2010 22:19

Α, παιδιά και κάτι που ξέχασα να αναφέρω,
έμεινα από τους τελευταίους και επειδή θα είμαστε συχνοί θαμώνες του καταστήματος during summer time ήθελα να το πω..
Ο σερβιτόρος παραλίγο να μου την πει επειδή κάποιοι ξέχασαν να πληρώσουν τα ποτά τους...
Επειδή είμαι σίγουρος ότι δεν έγινε επί τούτου λόγω της ποιότητας των στόμων που συναναστράφηκα και ούτως η άλλως θα διορθωθεί δεν τον άφησα να συνεχίσει να μου λέει κάτι, του λέω σε παρακαλώ μου φέρνεις τα ρέστα μου γιατί πρέπει να φύγω?
Και μου λέει 'κανονικά δεν έπρεπε..' και κάτι άλλα φεύγοντας να μου τα φέρει...
Απλά να έχουμε το νου μας την επόμενη φορά να μην τους αφήνουμε κι αυτούς έκθετους γιατί πιθανόν να τα πληρώσει κι από την τσέπη του το παλικάρι..
Αν μπορέσω να έρθω την επόμενη φορά καλό είναι να τον βρούμε και να τον ρωτήσουμε τι έγινε.Ενας αδύνατος ψηλός ειναι το παιδί, αυτός που μας σέρβιρε.
Πάντα καλοπροαίρετα, Κωνσταντίνος.

bill13 24-06-2010 22:44

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Capitain ( 178297)
έμεινα από τους τελευταίους και επειδή θα είμαστε συχνοί θαμώνες του καταστήματος during summer time ήθελα να το πω..
Ο σερβιτόρος παραλίγο να μου την πει επειδή κάποιοι ξέχασαν να πληρώσουν τα ποτά τους...
Επειδή είμαι σίγουρος ότι δεν έγινε επί τούτου λόγω της ποιότητας των στόμων που συναναστράφηκα και ούτως η άλλως θα διορθωθεί δεν τον άφησα να συνεχίσει να μου λέει κάτι, του λέω σε παρακαλώ μου φέρνεις τα ρέστα μου γιατί πρέπει να φύγω?
Απλά να έχουμε το νου μας την επόμενη φορά να μην τους αφήνουμε κι αυτούς έκθετους γιατί πιθανόν να τα πληρώσει κι από την τσέπη του το παλικάρι..
Αν μπορέσω να έρθω την επόμενη φορά καλό είναι να τον βρούμε και να τον ρωτήσουμε τι έγινε.Ενας αδύνατος ψηλός ειναι το παιδί, αυτός που μας σέρβιρε.

Επειδή ένα από αυτά που είπε ο σερβιτόρος ότι δεν πληρώθηκαν το κέρασα εγώ άρα σίγουρα το πλήρωσα πέραν του δικού μου οπωσδήποτε δεν τίθεται τέτοιο θέμα. Σίγουρα όμως τίθεται θέμα στο ότι ο σερβιτόρος ή κάποιος άλλος εκ του καταστήματος δεν ξέρει τι του γίνετε. Εγώ προσωπικά θα πληρώνω μόλις φέρνει την παραγγελία και προτείνω να το κάνουμε όλοι. Έτσι και δεν θα περιμένω άσκοπα μέχρι ναρθει να πληρωθεί (γιατί είναι γεγονός ότι τον ψάχνουμε) και δεν θα μεταφέρουν την ελαφρότητα τους σε μας, προσβάλλοντας την ακεραιότητα μας.

Capitain 24-06-2010 22:46

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από bill13 ( 178308)
Επειδή ένα από αυτά που είπε ο σερβιτόρος ότι δεν πληρώθηκαν το κέρασα εγώ άρα σίγουρα το πλήρωσα πέραν του δικού μου οπωσδήποτε δεν τίθεται τέτοιο θέμα. Σίγουρα όμως τίθεται θέμα στο ότι ο σερβιτόρος ή κάποιος άλλος εκ του καταστήματος δεν ξέρει τι του γίνετε. Εγώ προσωπικά θα πληρώνω μόλις φέρνει την παραγγελία και προτείνω να το κάνουμε όλοι. Έτσι και δεν θα περιμένω άσκοπα μέχρι ναρθει να πληρωθεί (γιατί είναι γεγονός ότι τον ψάχνουμε) και δεν θα μεταφέρουν την ελαφρότητα τους σε μας, προσβάλλοντας την ακεραιότητα μας.

Πάρα πολύ σωστά το είπες κι εσυ...

Lerian 24-06-2010 22:56

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από kostas_366 ( 178285)
Tι μάρκα είναι ο ....καφές?? Πορτιόλη? :p

Μμμμμμ...!!! Μου ξέρεις και τον Πορτιόλη....:sm7::sm7::sm7:;;;
Που ήσουνα εχθές και δεν ήρθες στον καφέ ;;; Μόνο να γράφεις ξέρεις...:p :p :p :p :p

syan 24-06-2010 23:11

Απόσπασμα:

:sm8::sm8:

vasorfa 25-06-2010 08:27

Απόσπασμα:

Το θέμα αναφερθηκε και στο<<after >> του καφε......(στο σουβλατζιδικο)....:D:D:D

προσωπικη μου αποψη .....ο παπ@ρας απο το καφε δεν εσβυνε αμενσως οσους πληρωναν........μπροστα μου καποιος πληρωσε και εφυγε και λιγο πριν φυγουμε οι τελευταιοι,ουτε λιγο ουτε πολυ μας ειπε ο φιλος οτι ΔΕΝ πληρωσαν.....

Νομιζω οτι ο Μαστορας μπλεχτηκε.---γιατι κατι μπυρες π.χ. που ειχε εκκρεμοτητες (2 τον αριθμο) και οι 2 ηταν πληρωμενες---

Τεσπα εγω του ειπα να τιο αναφερει στο αφεντικο του και θα τα βρουμε την αλλη τεταρτη...αλλα σας λεω πιστευω οτι το παλικαρι απλα μπερδευτικε----βεβεια δεν φταιει και αυτος---δεν ημασταν και λιγοι---ζωη να εχουμε:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

vasorfa 25-06-2010 08:28

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Lerian ( 178283)
Τι φωτογραφίες θέλετε να δείτε ρε παληκάρια, χειρότερο καφέ δεν έχω ξαναπιεί μαζί σας...:sm7: Κάθε φορά που έρχομαι και πιο χάλια γίνεται...:sm7:
Είναι απελπιστική η κατάσταση, κάθε φορά και καινούρια άτομα δεν σας προλαβαίνω με τίποτα...:sm7:

Να είστε όλοι καλά πέρασα υπέροχα, χάρηκα με τα καινούρια παιδιά που γνώρισα, αλλά ρε παιδί μου κάτι πρέπει να γίνει με αύτόν τον γκρινιάρη... που έρχεται συνήθως στους καφέδες, χαλάει την ατμόσφαιρα...:sm7:

Ποιος ποιος ποιος??:hmmm::hmmm::sm7::sm7::sm7::p:p:p:p

Εγω φταιω---που αγορασα μπουφαν....στα μετρα σου!!!!:D:D:D:D:sm7::sm7::sm7:

ntinopoulos 25-06-2010 09:07

Απόσπασμα:

σωστος
Απόσπασμα:

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Capitain ( 178309)
Πάρα πολύ σωστά το είπες κι εσυ...

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από syan ( 178321)
:sm8::sm8:

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από vasorfa ( 178396)
Το θέμα αναφερθηκε και στο<<after >> του καφε......(στο σουβλατζιδικο)....:D:D:D

προσωπικη μου αποψη .....ο παπ@ρας απο το καφε δεν εσβυνε αμενσως οσους πληρωναν........μπροστα μου καποιος πληρωσε και εφυγε και λιγο πριν φυγουμε οι τελευταιοι,ουτε λιγο ουτε πολυ μας ειπε ο φιλος οτι ΔΕΝ πληρωσαν.....

Νομιζω οτι ο Μαστορας μπλεχτηκε.---γιατι κατι μπυρες π.χ. που ειχε εκκρεμοτητες (2 τον αριθμο) και οι 2 ηταν πληρωμενες---

Τεσπα εγω του ειπα να τιο αναφερει στο αφεντικο του και θα τα βρουμε την αλλη τεταρτη...αλλα σας λεω πιστευω οτι το παλικαρι απλα μπερδευτικε----βεβεια δεν φταιει και αυτος---δεν ημασταν και λιγοι---ζωη να εχουμε:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

ποσο σιγουροι ειστε οτι ολοι πληρωσαν?εγω οχι και τοσο!:rolleyes::)
παντως δεν πρεπει να ξεχναμε οτι οταν σε ενα τραπεζι εικοσι ατομων ο σερβιτορος ερχεται 20 φορες για παραγγελια,αλλες 20 για σερβιρισμα,συν αλλες τοσες για νερα,επαναληπτικες κτλπ,δε θελει και πολυ να γινει μπερδεμα...:hmmm:
ξερω...ξερω οτι ο πελατης εχει παντα δικιο αλλα ισως πρεπει να ερχομαστε στη θεση του απεναντι καποιες φορες πριν βγαλουμε συμπερασματα και χαρακτηρισουμε...:)
οντως παντως η καλυτερη λυση ειναι οτι ερχεται να πληρωνεται!;)

vasorfa 25-06-2010 09:20

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από ntinopoulos ( 178424)
σωστος

ποσο σιγουροι ειστε οτι ολοι πληρωσαν?εγω οχι και τοσο!:rolleyes::)
παντως δεν πρεπει να ξεχναμε οτι οταν σε ενα τραπεζι εικοσι ατομων ο σερβιτορος ερχεται 20 φορες για παραγγελια,αλλες 20 για σερβιρισμα,συν αλλες τοσες για νερα,επαναληπτικες κτλπ,δε θελει και πολυ να γινει μπερδεμα...:hmmm:
ξερω...ξερω οτι ο πελατης εχει παντα δικιο αλλα ισως πρεπει να ερχομαστε στη θεση του απεναντι καποιες φορες πριν βγαλουμε συμπερασματα και χαρακτηρισουμε...:)
οντως παντως η καλυτερη λυση ειναι οτι ερχεται να πληρωνεται!;)

Απο τι στιγμη το παλικαρι που σου λεει για ενα συγκεκριμενο ατομο οτι ΔΕΝ εχει πληρωσει και αυτο το ατομο,ΠΛΗΡΩΣΕ μπροστα στα ματια σου...ΣΥΓΓΝΩΜΗ κιολας αλλα τον ΑΜΦΙΣΒΗΤΩ....:cool::cool::cool:

μαλλον μεσα στον πανικο του εμπλεξε την βουρτσα με το πινελο.....συμφωνω και εγω με το που ερχοντια οι καφεδες να πληρονονται.....!!!!

Ρε παλιοπαιδο μπας και ξεχασες να πληρωσεις και μας ταλαιπωρεις ????:sm7::sm7::sm7::p:p:p:p:p

Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 10:29.

vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!