![]() |
Απάντηση: Διακοπές τον Αύγουστο στα πανέμορφα Χανιά !!!
Απόσπασμα:
Και εννοείται ότι σας περιμένω Κρήτη... θα το βουλιάξομεν το νησί φέτος...:):):) |
Πάντως στην Κρήτη αυτές τις μέρες γυναίκα βρίσκεις εύκολα... Βενζίνη δεν υπάρχει !!!
|
Απόσπασμα:
Anyway...... βουουουρρρ στα Χανιά (και Ηράκλειο και Ηράκλειο Saitman & Pirate) :) :) και ότι ήθελε προκύψει... |
Λοιπόν... επειδή οι μέρες περνάνε... και η ημ/νία αφίξεως μου στο νησί πλησιάζει... μήπως να κάναμε ένα control να δούμε που βρισκόμαστε...?? :D:D
Τι λένε οι Χανιώτες? Τι οι Ηρακλειώτες (εδώ παίζεται το παιχνίδι)?? Και τι ο Ρεθυμνιώτης?? :):) Πως, που πότε θα βρεθούμε....?? Κατευθείαν στο "πιλάφι"...?? :D:D |
Απόσπασμα:
you never know what's going to happen....:D:D:D |
Απόσπασμα:
Πρόσεχε μόνο γιατί λόγω μικρής διαθεσιμότητας θέσεων στο γκαράζ, έχουν κρατήσει μόνο λίγες θέσεις για BMW-άκηδες... :D:D Μου λειψες ρε Κ-Λ-Α-Π-Α-Ν-Α-Ρ-Α.... Σ/Κ θα είμαι εδώ.... Να κανονίσουμε να τα πούμε... :cool::cool: |
Απόσπασμα:
5/8 ρε κλαπαναρα ειναι Πέμπτη....δεν μπορώ να φύγω....αν είναι θα φύγω Παρασκευή...θα δουμε όμως .....;) Αυτό το ΣΚ δεν θα ειμαι εδω ....θα τα πουμε απο 'βδομαδα...:) Εγω θα βρω γιατί όπως ξέρεις είμαι και AUDakias....:D:D:D |
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
Το μυαλό σου στο πιλάφι,α ρε καημένε ####πίλαφο θά'ναι δεν φεύγεις μόνος από Κρήτη πάρτο απόφαση.... .........:sm7: |
Απόσπασμα:
:sm7: |
Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 15:41. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!