GS Forum

GS Forum (http://www.gsforum.gr/index.php)
-   Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες (http://www.gsforum.gr/forumdisplay.php?f=58)
-   -   Διακοπές τον Αύγουστο στα πανέμορφα Χανιά !!! (http://www.gsforum.gr/showthread.php?t=12827)

CPretenteriS 27-07-2010 10:53

Απάντηση: Διακοπές τον Αύγουστο στα πανέμορφα Χανιά !!!

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Black_Shadow ( 189684)
...και θα γίνουν τα ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΙΑΝΑ ...:sm7::sm7::sm7:

Εσύ αντί να κλαπαναρίζεις... κοίτα να φέρεις τίποτα TOBLERONE BITTER CHOCOLATE... γίγας που μ' αρέσουν... :D:D

Και εννοείται ότι σας περιμένω Κρήτη... θα το βουλιάξομεν το νησί φέτος...:):):)

stefas 27-07-2010 14:37

Πάντως στην Κρήτη αυτές τις μέρες γυναίκα βρίσκεις εύκολα... Βενζίνη δεν υπάρχει !!!

CPretenteriS 27-07-2010 14:54

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από stefas ( 189794)
Πάντως στην Κρήτη αυτές τις μέρες γυναίκα βρίσκεις εύκολα... Βενζίνη δεν υπάρχει !!!

Γυναίκες βρίσκεις παντού.... οι Σωστές Γυναίκες είναι που έχουν έλειψη.... :(

Anyway...... βουουουρρρ στα Χανιά (και Ηράκλειο και Ηράκλειο Saitman & Pirate) :) :) και ότι ήθελε προκύψει...

CPretenteriS 29-07-2010 21:43

Λοιπόν... επειδή οι μέρες περνάνε... και η ημ/νία αφίξεως μου στο νησί πλησιάζει... μήπως να κάναμε ένα control να δούμε που βρισκόμαστε...?? :D:D

Τι λένε οι Χανιώτες? Τι οι Ηρακλειώτες (εδώ παίζεται το παιχνίδι)?? Και τι ο Ρεθυμνιώτης?? :):)

Πως, που πότε θα βρεθούμε....?? Κατευθείαν στο "πιλάφι"...?? :D:D

Black_Shadow 30-07-2010 11:26

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από CPretenteriS ( 190891)
Λοιπόν... επειδή οι μέρες περνάνε... και η ημ/νία αφίξεως μου στο νησί πλησιάζει... μήπως να κάναμε ένα control να δούμε που βρισκόμαστε...?? :D:D

Τι λένε οι Χανιώτες? Τι οι Ηρακλειώτες (εδώ παίζεται το παιχνίδι)?? Και τι ο Ρεθυμνιώτης?? :):)

Πότε φεύγεις κλαπανάρα και με ποιο καράβι ??? :D

you never know what's going to happen....:D:D:D

CPretenteriS 30-07-2010 11:39

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Black_Shadow ( 191085)
Πότε φεύγεις κλαπανάρα και με ποιο καράβι ??? :D

you never know what's going to happen....:D:D:D

Θα ρθεις παρεούλα Μαυροσκιαδάκη μου??? :):):) Φεύγω 5/8 στις 14:45 από Πειραιά με το BLUE STAR HORIZON...

Πρόσεχε μόνο γιατί λόγω μικρής διαθεσιμότητας θέσεων στο γκαράζ, έχουν κρατήσει μόνο λίγες θέσεις για BMW-άκηδες... :D:D

Μου λειψες ρε Κ-Λ-Α-Π-Α-Ν-Α-Ρ-Α.... Σ/Κ θα είμαι εδώ.... Να κανονίσουμε να τα πούμε... :cool::cool:

Black_Shadow 30-07-2010 11:49

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από CPretenteriS ( 191089)
Θα ρθεις παρεούλα Μαυροσκιαδάκη μου??? :):):) Φεύγω 5/8 στις 14:45 από Πειραιά με το BLUE STAR HORIZON...

Πρόσεχε μόνο γιατί λόγω μικρής διαθεσιμότητας θέσεων στο γκαράζ, έχουν κρατήσει μόνο λίγες θέσεις για BMW-άκηδες... :D:D

Μου λειψες ρε Κ-Λ-Α-Π-Α-Ν-Α-Ρ-Α.... Σ/Κ θα είμαι εδώ.... Να κανονίσουμε να τα πούμε... :cool::cool:

5/8 ρε κλαπαναρα ειναι Πέμπτη....δεν μπορώ να φύγω....αν είναι θα φύγω Παρασκευή...θα δουμε όμως .....;)

Αυτό το ΣΚ δεν θα ειμαι εδω ....θα τα πουμε απο 'βδομαδα...:)

Εγω θα βρω γιατί όπως ξέρεις είμαι και AUDakias....:D:D:D

CPretenteriS 30-07-2010 11:56

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Black_Shadow ( 191093)
5/8 ρε κλαπαναρα ειναι Πέμπτη....δεν μπορώ να φύγω....αν είναι θα φύγω Παρασκευή...θα δουμε όμως .....;)
OK!! Έλα Παρασκευή!!! :cool:

Αυτό το ΣΚ δεν θα ειμαι εδω ....θα τα πουμε απο 'βδομαδα...:)
[COLOR="rgb(0, 191, 255)"]Τα λέμε από Δευτέρα τότε...[/COLOR] ;);)

Εγω θα βρω γιατί όπως ξέρεις είμαι και AUDakias....:D:D:D

Κοίτα καημένε μου γιατί θα ανοίξω το πορτμπαγκάζ του Volvo και θα το φορτώσω μέσα εκεί το Audi σου... τρομάρα σου... :D:D:D

MARK 30-07-2010 12:14

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από CPretenteriS ( 190891)

Το μυαλό σου στο πιλάφι,α ρε καημένε ####πίλαφο θά'ναι δεν φεύγεις μόνος από Κρήτη πάρτο απόφαση.... .........:sm7:

CPretenteriS 30-07-2010 12:16

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από MARK ( 191099)
Το μυαλό σου στο πιλάφι,α ρε καημένε ####πίλαφο θά'ναι δεν φεύγεις μόνος από Κρήτη πάρτο απόφαση.... .........:sm7:

Για να δούμε γιατί βλέπω... "Λάδι πολύ... και τηγανήτα τίποτα"... :D:D
:sm7:

Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 15:41.

vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!