GS Forum

GS Forum (http://www.gsforum.gr/index.php)
-   Ελλάδα (http://www.gsforum.gr/forumdisplay.php?f=54)
-   -   Είναι δυνατόν να υπογράψανε κάτι τέτοιο;;;;;;;;;;;;;;;; (http://www.gsforum.gr/showthread.php?t=16436)

ntinopoulos 31-12-2010 23:38

Απάντηση: Είναι δυνατόν να υπογράψανε κάτι τέτοιο;;;;;;;;;;;;;;;;

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από ckk ( 283279)

Και αφού επιστρέψουν αυτοί τα δισεκατομμύρια, που έφαγαν, τότε θα επιστρέψω και εγώ τα €175 μου. Δεν μου απάντησες όμως αν συμφωνείς να επιστρέψουν και αυτοί τα χρήματα ή μόνο εμείς?

αυτο ειναι το νοημα...:)
οχι και κεραταδες και δαρμενοι!:)

teo71 01-01-2011 03:29

Καλή Χρονιά

ntinopoulos 01-01-2011 09:58

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από teo71 ( 283538)
Καλή Χρονιά

πως και δε το γραφεις με πρασινα?:rolleyes:
:sm7::sm7::sm7:

χρονια πολλα θοδωρη,να σαι καλα!;)

teo71 01-01-2011 11:08

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από ntinopoulos ( 283595)
πως και δε το γραφεις με πρασινα?:rolleyes:

χρονια πολλα θοδωρη,να σαι καλα!;)

Με έχεις παρεξηγήσει...

Είμαι μνημονιακός όχι πασοκτσής...

Χρόνια Πολλά και σε σένα...

GeorgeP 01-01-2011 23:08

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από ortho ( 283175)
Ολοι η άλλοι με τι σκεφτόμαστε κατά την άποψή σου; Στον οίστρο σου πάνω δεν προσέχεις τι γράφεις!

Ολοι για τους εαυτούς μας πολεμάμε, όπου εαυτός, οικογένεια, φίλοι κι όλοι μαζί οι εαυτοί κάνουν τη χώρα μας. Σε παρακαλω μην το παρεις προσωπικα δεν το λεω εν ειδη προσβολης αλλα εν ειδη γενικης διαπιστωσης για ολους! Το χρησιμοποιείς συνέχεια σα δικαιολογία! Αν δεν το εννοείς προσωπικά να μην τα γράφεις έτσι!

επειδη αυτο ειναι προσβολη σου λεω οτι, το πως θα γραφω ειναι δικος μου λογαριασμος!!! Υπαρχουν αντμιν και μοντς για να με ''κοψουν'' αν χρειαστεί!!! Αν δεν σου αρεσει, ειτε ο τροπος που γραφω ειτε οτι δεν με ''κοβουν'' ειναι δικο σου προβλημα!!
Τελος γιατι κανεις τον δικηγορο του CKK????

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από ortho ( 283175)

Το έχουμε ξαναπεί, αν η ηττημένη Γερμανία το 1945 δε γειτνίαζε με τους Σοβιετικούς, ούτε εδώ ούτε πουθενά δε θα ήταν.
Δε θα είχε πει ποτέ ο JFK το περιβόητο "Ich bin ein Berliner!"

Για να μην πούμε τι εθνικότητα είχαν οι εργάτες για την ανοικοδόμηση...

Αν εννοεις την ανατολικη Γερμανια να σου υπενθυμισω οτι κι εμεις γειτνιαζαμε με την Βουλγαρια και Γιουγκοσλαυια, που ειμαστε λοιπον εμεις σημερα και που οι Γερμανοι??

gsmaniac 01-01-2011 23:28

καλη χρονια να εχουμε......μην αρχισετε απο σημερα τις δυσκολες κουβεντες και αυριο μερα ειναι:D

GeorgeP 01-01-2011 23:28

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από ckk ( 283279)
Δεν βλέπω παραλληλισμό με την εμπόλεμη κατάσταση. Δεν είπε κανείς ότι πάρθηκαν μαζικά ζωές. Αυτό που υποστηρίζω, είναι ότι επάρθηκαν μαζικά περιουσίες και standards ζωής. Και έφτιαξαν αυτοί, που δεν είχαν βρακί στον #### τους και δεν τους ήξεραν ούτε οι θυρωροί τους, τις δικές τους. Σε δικό μου κόστος. Έ, για αυτό θα πληρώσουν.

Και αφού επιστρέψουν αυτοί τα δισεκατομμύρια, που έφαγαν, τότε θα επιστρέψω και εγώ τα €175 μου. Δεν μου απάντησες όμως αν συμφωνείς να επιστρέψουν και αυτοί τα χρήματα ή μόνο εμείς?

ετσι οπως κανεις τις παραθεσεις δυσκολα βγαζω ακρη, θα προσπαθησω ομως να απαντησω!

Εγω πολεμαω για την πατριδα μου!! Πως? μα με το να μην δημιουργω περαιτερω προβληματα σε αυτην π.χ. λαμβανοντας μερος σε απεργιες!! Με το να ζηταω αποδειξη ακομα και για 0,50ε στην λαικη και φυσικα να πληρωνω τους φορους μου κανονικα!!!
Πολεμαω για την πατριδα μου με το να μην κοιταω τι κανει αυτη για μενα αλλα τι κανω εγω γιαυτην!!!!
Οπως εκλεβαν τις δικες σου κοτες Χρηστο μου εκλεβαν και τις δικες μου, δεν ειμαι τυφλος ουτε χαζος. Αλλα μπανοντας στην λογικη του να να ''σε φαω'' πρωτον δεν θα φαω εγω αυτους αλλα αυτοι εμενα και δευτερον θα γινω ενας ακομα εμποδιο στην ελπιδα να φτιαξει κατι σε αυτην την χωρα! και ξερεις ΤΩΡΑ ειανι η ευκαιρια να γινει κατι τετοιο!!!

Οταν λεω ''πολεμο'' δεν εννοω τον πολεμο που εννοεις εσυ! Υπαρχουν δυο ειδων πόλεμοι χρηστο, αυτοι ππου γινονται με τα οπλα και αυτοι που γινονται με την οικονομια, οι οικονομικοι!! Οι δευτεροι ειναι χειροτεροι των πρωτων διοτι οι μεν πρωτοι εχουν αρχη και συντομα τελος με κοστος απωλειες ζωων και μετα αναγεννηση μεσα απο τις σταχτες αμε πρωτεργατες τους εναπομειναντες ζωντανους! Ενω οι δευτεροι εχουν αρχη με τελος απροσδιοριστο και οδηγουν στην εξαθλιωση κι την πεινα!!!!

Ειμαι οπαδος του ''οτι εγινε εγινε, ΤΩΡΑ τι θα κανουμε για να τα διορθωσουμε και ΜΕΤΑ να δουμε την αιτια και τα προσωπα''!! Και απεργιες θα κανω και θα βγω στις πλατειες να φωναξω και να απαιτησω την παραδειγματικη τιμωρια αυτων που μας οδηγησαν εκει!!

Οσο για το αλληθωρισμα που λες, το εχω ξαναδηλωσει, τα ιδια θα ελεγα και θα εκανα αν ηταν οποισδηποτε άλλος στην εξουσια και ειχε αυτην την κατευθυνση, ακομα και ο Βασιλιας να ερχοτανε που μετα βδελυγμιας απεχθανομαι, ακομα και αν μια δικτατορια (η οικογενεια μου υπεφερε κατα την 7ετια) καποιων μηνων επιβαλλόταν ουτως ωστε να να εβαζε τους παντες στην θεση τους και να μπαιναμε σε εναν ισιο δρομο!!!
Διοτι ως γνωστων Χρηστο μου οι Δημοκρατικοι αρχαιοι, οι Ελληνες Αρχαιοι απο τους οποιους γεννηθηκε η Δημοκρατια και σαν λεξη και σαν πολιτικη εφαρμοζαν την Δικτατορια οταν η δημοκρατια ηταν too much!!! εμεις γιατι οχι???

Αλλα το να ζητας απο τον κλεφτη τα κλοπιμαια ειναι τελειως ουτοπικο!! Κανεις ποτε δεν επεστρεψε τιποτα!! Φυλακη ναι πηγαν καποιοι αλαλ κλοπιμαιο δεν επιστραφηκε ποτε!

ckk 01-01-2011 23:50

Ένας άλλος Γιώργος ξημέρωσε μαζί με το 2011. Σε ευχαριστώ Χριστέ μου. Ήξερα ότι κάποιος με γνώσεις και τεκμηριώσεις σε ένα θέμα (τεχνολογία) δεν μπορεί να μην είναι έτσι παντού. Θέλει τον χρόνο του.

Στον σκελετό λοιπόν συμφωνείς. Χρονικά και προτεραιοτικά διαφωνούμε. Έ και λίγο στις σφαλιάρες…:sm7:

Χρόνια πολλά και καλά λοιπόν. Και η καινούργια χρονιά να σε βρει με ότι επιθυμείς περισσότερο. Που από ότι καταλαβαίνω είναι μια δουλειά. Για την οποία και στο εύχομαι ολόψυχα.

GeorgeP 01-01-2011 23:58

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από ckk ( 284060)
Ένας άλλος Γιώργος ξημέρωσε μαζί με το 2011. Σε ευχαριστώ Χριστέ μου. Ήξερα ότι κάποιος με γνώσεις και τεκμηριώσεις σε ένα θέμα (τεχνολογία) δεν μπορεί να μην είναι έτσι παντού. Θέλει τον χρόνο του.

Στον σκελετό λοιπόν συμφωνείς. Χρονικά και προτεραιοτικά διαφωνούμε. Έ και λίγο στις σφαλιάρες…:sm7:

Χρόνια πολλά και καλά λοιπόν. Και η καινούργια χρονιά να σε βρει με ότι επιθυμείς περισσότερο. Που από ότι καταλαβαίνω είναι μια δουλειά. Για την οποία και στο εύχομαι ολόψυχα.

ΠΑΝΤΑ φιλε μου Χρηστο συμφωνουσα στον σκελετο, δεν το εκρυψα ποτέ!!!!!! Διαφωνω με τον τροπο εκφρασης αυτης της συμφωνιας φιλε μου!Διαφωνω ακομα και στο οτι βγαζουμε τις δικες μας ουρες απέξω σε οσο μεριδιο ευθυνης μας αναλογει, διοτι μας αναλογει κατι τις!!
Διαφωνων ΚΑΙ στις σφαλιαρες, ριζικα και εκ βαθων!!!

Χρονια πολλα και σε εσενα με μια καλη χρονια για την επιχειρηση σου! αυτο επιθυμω οχι μονον για εσενα αλλα και για ολους τους συναδελφους επαγγελματιες εδω μεσα, ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ!!! Και οχι μονον ολοψυχα αλλα με ολο μου το ειναι!!

ναι, μια δουλεια ειναι οτι καλυτερο μετα την υγεια για εμενα!

ckk 02-01-2011 02:10

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από GeorgeP ( 284064)
ΠΑΝΤΑ φιλε μου Χρηστο συμφωνουσα στον σκελετο, δεν το εκρυψα ποτέ!!!!!! άλλα μας έλεγες, ή εμείς καταλαβαίναμε άλλα... http://cdn.content.sweetim.com/sim/c...s/000203FC.gif Διαφωνω με τον τροπο εκφρασης αυτης της συμφωνιας φιλε μου!Διαφωνω ακομα και στο οτι βγαζουμε τις δικες μας ουρες απέξω σε οσο μεριδιο ευθυνης μας αναλογει, διοτι μας αναλογει κατι τις!! Διαφωνων ΚΑΙ στις σφαλιαρες, ριζικα και εκ βαθων!!! μα είχες κολλήσει στο 1 τοις δισεκατομμυρίοις. ΟΚ, να τα γυρίσουμε και μεις, αλλά και οι άλλοι.

Χρονια πολλα και σε εσενα με μια καλη χρονια για την επιχειρηση σου den eko pleon kardia mou, Έμεινε κλάσμα αυτού που υπήρχε. Γιατί φωνάζω? Για την πάρτη μου μόνο? Έφυγαν 19 άτομα έτσι? Άνετα? Μαζί παίρναμε τις αποφάσεις των απολύσεων και όταν έφευγε ένας – κλαίγαμε όλοι. ΟΛΟΙ με πήραν για να μου ευχηθούν χρόνια πολλά. Και όχι για την ελπίδα της επαναπρόσληψης. Δεν υπάρχει ούτε στα όνειρά μου η επανασύσταση της επιχείρησης. Και το ξέρουν. Και συμπάσχουμε όλοι μαζί. Και εγώ ξέρω πώς πέρασα έως τα Χριστούγεννα. Και όλα αυτά, και άλλα πολλά, γιατί όλοι αυτοί οι πολιτικοί, αποφάσισαν να κάνουν τέτοια διαχείριση, για να μας οδηγήσουν εκεί. Για την μάσα τους αλλά και για άλλα σχέδια.

Για αυτό λέω βαράτε τους, τους πούσ.ηδες http://cdn.content.sweetim.com/sim/c...s/000203DB.gif
! αυτο επιθυμω οχι μονον για εσενα αλλα και για ολους τους συναδελφους επαγγελματιες εδω μεσα, ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ!!! Και οχι μονον ολοψυχα αλλα με ολο μου το ειναι!!

ναι, μια δουλεια ειναι οτι καλυτερο μετα την υγεια για εμενα!

Στο εύχομαι Γιώργο και πάλι, γιατί πονάω και εγώ.

Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 17:37.

vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!