GS Forum

GS Forum (http://www.gsforum.gr/index.php)
-   Τεχνικά θέματα διάφορα (http://www.gsforum.gr/forumdisplay.php?f=25)
-   -   στο club των πονεμενων (http://www.gsforum.gr/showthread.php?t=19412)

NLS 15-04-2011 14:01

Απάντηση: στο club των πονεμενων

νομίζω ότι έχετε βγει εκτός θέματος αφού το θέμα είναι τι έπαθε το μοτέρ

για το θέμα που μιλάτε μπορούσατε να συνεχίσετε το thread που υπάρχει
(γιατί... ο ιστορικός του μέλλοντος, βλέπε ο νέος που θα μπει, εκεί θα ψάξει)

...λέω εγώ τώρα...

πάντως πέρα από τις (υπερ)αναλύσεις, μου φαίνεται απόλυτα λογικό την πρώτη (ή τις πρώτες 2-3) "κυλινδριές" στην εκκίνηση το λάδι να μην είναι στη θέση του και να έχει σημασία - πάντως γνωστός (σας) μηχανικός μου έχει πει ότι όποιος βάζει τη μηχανή μπρος "όρθια" καίει λιγότερο λάδι

τέσπα

εγώ θέλω να μάθω τι έγινε με το μοτέρ

gemara 15-04-2011 14:03

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από DoctorAbo ( 361153)
Αυτήν που πολύ σωστά επισήμανες και συ πιο πάνω. Ότι στην παρατεταμένη και υπό κλίση ο κινητήρας δεν το αντιλαμβάνεται καν.

Στο πλαϊνό σταντ πως δημιουργείται το πρόβλημα; Επειδή γέρνει η μηχανή και ο "πάνω" δεξιός κύλινδρος αδειάζει :confused: από λάδια; Η επιτάχυνση της βαρύτητας, 1 g δεν είναι; Στην παρατεταμένη στροφή, η επιτάχυνση της βαρύτητας είναι μεγαλύτερη ή μικρότερη; Τα λάδια πάνε "πάνω" ή "κάτω";

Θα μας τρελάνετε μεσημεριάτικο!!! :Απορία:

:D

gsmaniac 15-04-2011 14:06

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από gemara ( 361156)
Στο πλαϊνό σταντ πως δημιουργείται το πρόβλημα; Επειδή γέρνει η μηχανή και ο "πάνω" δεξιός κύλινδρος αδειάζει :confused: από λάδια; Η επιτάχυνση της βαρύτητας, 1 g δεν είναι; Στην παρατεταμένη στροφή, η επιτάχυνση της βαρύτητας είναι μεγαλύτερη ή μικρότερη; Τα λάδια πάνε "πάνω" ή "κάτω";

:sm7::sm7:

NLS 15-04-2011 14:08

πέρα από το ότι πράγματι ΕΧΕΙ διαφορά αν η μηχανή είναι εν κινήσει σε στροφή ή ακίνητη στο stand (με συζητήσιμο το τι διαφορά υπάρχει και που πάνε τα λάδια), η σίγουρη διαφορά είναι ότι (τουλάχιστον εγώ) μιλάμε για την ΕΚΚΙΝΗΣΗ... ίσως αφού πάρει μπρος το θέμα να είναι αμελητέο (άλλη συζήτηση ίσως), αλλά για μένα ΣΤΗΝ ΕΚΚΙΝΗΣΗ έχει διαφορά - και εννοώ έχει διαφορά αν καθημερινά γίνεται έτσι επί χρόνια, όχι αν τύχει μια φορά στις τόσες

DoctorAbo 15-04-2011 14:17

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από gemara ( 361156)

Λοιπόν, θα πάρω το σοβαρό μου ύφος τώρα και θα απαντήσω.
Όταν το συγκεκριμένο μοτεράκικάτσει όλη τη νύχτα στο πλαϊνό σταντ, όντως υπάρχει η μαμημένη η βαρύτητα και στεγνώνει κάποια σημεία στη δεξιά πλευρά.
Στις πρώτες κινήσεις που κάνει ο κινητήρας, τα στεγνά τμήματα τρίβονται λίγο παραπάνω μέχρι να πάει ξανά το λάδι.

REK 15-04-2011 14:22

φίλε Γιάννη έχουμε νέα?πως πάει?

ΙoannisPanagiotidis 15-04-2011 14:26

..."τιδέν κι παθέν" ...που λεγαν και οι παππουδες μου!:D

...

...στο θεμα μας τωρα ...που ειναι ο συνπονεμενος φιλος μας, να μας πει αν ηταν "ξινισμένη" βενζινη ή υπαρχει οντως θεμα με τον κινητηρα!:cool:

taksidiotis 15-04-2011 14:53

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από ΙoannisPanagiotidis ( 361171)
..."τιδέν κι παθέν" ...που λεγαν και οι παππουδες μου!:D

...

...στο θεμα μας τωρα ...που ειναι ο συνπονεμενος φιλος μας, να μας πει αν ηταν "ξινισμένη" βενζινη ή υπαρχει οντως θεμα με τον κινητηρα!:cool:

θεμα κινητηρα ειναι φιλε μου.εχω βγαλει και φωτογραφιες.
περιμενουμε απαντηση απο την <<μαμα>>.
δε νομιζω παντως οτι δε θα το καλυψουν.

CPretenteriS 15-04-2011 14:56

SPAM ON

Κεντρικό Στάντ πάντα τη νύχτα και μεγάλα διαστήματα... πλαϊνό στα σύντομα σταμάτα-ξεκίνα....

Εκκίνηση πάντα σε ευθυγραμμισμένη θέση... είτε στο κεντρικό είτε καθισμένος με τα κύλινδρα παράλληλα στο έδαφος...

Έτσι κάνω εγώ τουλάχιστον...

SPAM OFF

Τελικά η βενζίνη ήταν το πρόβλημα?? Και τι ζημιά ακριβώς προξένησε?

taksidiotis 15-04-2011 15:02

δεν ηταν απο το καυσιμο τελικα.
και η ζημια που εχει προξενηθει ειναι σπασιμο στο πιστονι.θα ανεβασω φωτογραφιες να δειτε.

Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 17:26.

vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!