GS Forum

GS Forum (http://www.gsforum.gr/index.php)
-   Γενικά - Μοτοσυκλέτα (http://www.gsforum.gr/forumdisplay.php?f=24)
-   -   εκανε φτερα η εξατμιση!!!! (http://www.gsforum.gr/showthread.php?t=2025)

DERTILAS 26-04-2009 20:27

Απάντηση: εκανε φτερα η εξατμιση!!!!

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από ntinopoulos ( 26731)
τι εννοεις ψαρεμα?:rolleyes:
δε θα την βρεις που δεν θα τη βρεις δεν πας για ψαρεμα?:p

Ναι, ναι για ψαρεμα......!:sm7:

NLS 27-04-2009 00:57

πάρτο κι έτσι :)

wet & dirty 27-04-2009 01:36

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από xenos ( 26706)
μα εγω δεν ειπα οτι θα κανω τιποτα στο παλικαρι!!!...δεν μου φταίειει σε τίποτα επειδη θελει να βαλει εξατμιση με αυτον τον τροπο...-το εχω γραψει κ σε προηγουμενο ποστ μου- οτι τα αλανια που κανουν αυτη την δουλεια θελω στα χερια μου!!!!.....:D:D:D:D:D

φιλαράκι κανένας δεν πάει να κλέψει εξάτμιση και μετά να ψάξει αγοραστή...απλά ήταν παραγγελιά από κάποιον με 1200 και σε έβαλαν στο μάτι και σου την πήραν...οπότε καλά θα κάνεις αν βρεις με το καλό την εξάτμιση να τσακώσεις από το σβέρκο το παλικάρι σαν κουτάβι και να τα ξεράσει όλα..και δεν θες μόνο τα αλάνια αλλά και τον ΤΣΟΓΛΑΝΙ που έκανε την παραγγελία..η λύση σε αυτές της περιπτώσεις είναι το ρόπαλο του baseball και το λέω εκ πείρας μέσα σε δυο μέρες βρήκα όλη την παλιά μηχανή μου tdm 900 στο είχα πει αν θυμασε ...:cool::cool::cool::cool::cool:

ntinopoulos 27-04-2009 09:50

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από wet & dirty ( 26774)
φιλαράκι κανένας δεν πάει να κλέψει εξάτμιση και μετά να ψάξει αγοραστή...απλά ήταν παραγγελιά από κάποιον με 1200 και σε έβαλαν στο μάτι και σου την πήραν...οπότε καλά θα κάνεις αν βρεις με το καλό την εξάτμιση να τσακώσεις από το σβέρκο το παλικάρι σαν κουτάβι και να τα ξεράσει όλα..και δεν θες μόνο τα αλάνια αλλά και τον ΤΣΟΓΛΑΝΙ που έκανε την παραγγελία..η λύση σε αυτές της περιπτώσεις είναι το ρόπαλο του baseball και το λέω εκ πείρας μέσα σε δυο μέρες βρήκα όλη την παλιά μηχανή μου tdm 900 στο είχα πει αν θυμασε ...:cool::cool::cool::cool::cool:

ελα ρε τακη,σοβαρα?απο που μπορω να παραγγειλω?:p:p:p

wet & dirty 27-04-2009 12:21

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από ntinopoulos ( 26789)
ελα ρε τακη,σοβαρα?απο που μπορω να παραγγειλω?:p:p:p

απο το κλεφτρονι.gr:p:p:p

ntinopoulos 27-04-2009 13:34

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από wet & dirty ( 26810)
απο το κλεφτρονι.gr:p:p:p

:sm7::sm7::sm7:

gemara 27-04-2009 17:19

Ποιος ξεφτίλας ρε παιδιά, μπορεί να χαίρεται μια κλεμμένη εξάτμιση πάνω στη μηχανή του; Και να έχει δώσει 15.000+, (άντε 10.000 για μεταχειρισμένη) για να την αποκτήσει κι αυτή;;;;

Τόσο πολύ αρρώστια υπάρχει ανάμεσά μας;;;:confused:

xenos 27-04-2009 23:45

φτιάξε με τακη φτιάξε με!!......τωρα που το λες δεν εχεις κ αδικο!!!!!!...ρε κατι γλέντια που θα κανουμε τοτε....γιατι θα παρω τηλ.εσενα κ κατι αλλα μελοι μας κ θα τους κανονιζουμε μεσα στο κλειστό παρκιν μου τωρα πια...γιατι ολοι εχουν ενα απωθημένο...τέρμα οι ευγένειες!!:cool::cool::cool::cool::cool:

killer 28-04-2009 13:33

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από NLS ( 26170)
καλά πιστεύεις ότι όποιος την πήρε ξέρει ότι είναι κλεμμένη;
και τι εμποδίζει τον "έμπορο" να πει ότι απλά είναι μτχ φίλου ή δικιά του που για κάποιο λόγο δεν θέλει πια (με τον πιο εύκολο λόγο που μπορώ να σκεφτώ... ότι δεν έχει καν 1200 πια και την πούλησε με την μαμίσια... πράγμα που κολλάει και "κουτί" μια και αποκλείεται το κλεφτρόνι να έχει 1200)

Η απαντηση μου ηταν προς συμπαρασταση στην ''αδικοχαμενη'' ακραπα του φιλου μας... ;)
Οπως λες τον ''εμπορο'' μιας μεταχειρησμενης -προς πωληση- εξατμισης δεν τον εμποδιζει να ισχυριστει το οτιδηποτε. Εξαλλου καποιο λογο θα ειχε για να τη πουλησει.
;)
Εγω συγκεκριμενα πριν δωσω το fazer πουλησα τα δυο τελικα akrapovic ξεχωριστα απο τη μηχανη για ευνοητους λογους!!! :)
Το κλεφτρονι δεν αποκλεειετε να εχει GS!!! Εχω γνωρισει ''παιδακια'' που κυκλοφορουν με ακριβοτερη μηχανη απο τη δικη σου... ή που θα πληρωναν λιγοτερα χρηματα για μια εξατμιση σαν αυτη του φιλου μας!!!:mad:
Με ολη τη καλη διαθεση, Νικος:cool:

xenos 28-04-2009 18:13

παιδια ειπαμε η εξατμιση μου ειναι σημαδεμένη απο εμενα τον ιδιο.κ μπορώ να την αναγνωρίσω...κ ειναι σημάδι που δεν παιζει να το εχει κανει κανενας αλλος η¨ να εγινε καταλαθος....οποτε αυτος ας λεει οτι θέλει!!!!....κ μπορώ να του πω το σημάδι πριν καν κοιτάξω την εξάτμιση -τι σημάδι ειναι κ που ειναι- κ μετα ας λεει οτι θελει..............απλα αν θελεις να εισαι προνοητικός την σημαδεύεις..αν θελεις να εισαι 2 φορες προνοητικός τις πονταρης...εγω εκανα μονο το 1..................οποτε μην επαναλαμβανομαστε γιατο πως.......απλα το ποτε !!!!!!!!!!!!!!!!!!!..:D:D:D:D

Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 08:19.

vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!