![]() |
Απάντηση: Λάδι 10W 40
Ας ξεκινήσουμε από το που το βρίσκεις στην Αττική...:)
Δεν μίλησα για αντιπαράθεση:confused::confused::confused: |
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
Όσο για την <<αίσθηση>> θερμότητας που έχει ο οδηγός …. Όποιος έχει οδηγήσει μεγάλο υδρόψυκτο καλοκαίρι στην Αθήνα γνωρίζει τι παθαίνει όταν σε φανάρι πάρουν μπροστά τα βεντιλατέρ ….απλά ψήνεται! Αλήθεια τι θερμοκρασία έχει το λαδί σε έναν υδρόψυκτο κινητήρα? Γιατί άραγε πολλοί υδρόψυκτοι έχουν και ψυγείο λαδιού? Οι αερόψυκτες και αεροελαιόψυκτες μοτοσυκλέτες, από τα GLX 50-90 μέχρι CBR900-1100 είχαν πρόβλημα? Τα GSXR750-1100 είχαν πρόβλημα? Επειδή η ανώτερη αξιοπιστία και αντοχή στον χρόνο δεν συνέφερε τις εταιρίες και προχώρησαν σε αντικατάσταση με υδρόψυκτα πρέπει να θεοποιούμε τις τακτικές τους? Να θυμίσω δυο <<σειρές>> της Honda στα μέσα της δεκαετίας του ’80 … αερόψυκτα CBκαι CBRvs. … υδρόψυκτα VT και VFR… ποια αποδείχτηκαν ποιο αξιόπιστα ,ποιο φτηνά σε συντήρηση και ποια με αντοχή στον χρόνο ??? Για τα λάδια τώρα … Χρησιμοποιώ Motorex και Castrol ημισυνθετικά 15/50 . |
Απόσπασμα:
β) Εγώ είπα "αντιπαράθεση" αντί "αντίλογος" που χρησιμοποίησες, λόγω του ότι έτσι αρχίζει πάντα ο "καυγάς". Εγώ ξέρω, όχι εγώ ξέρω καλύτερα κλπ κλπ κλπ :sm7::sm7: και ουδεμία διάθεση έχω να διαπληκτιστώ με κανέναν. α) Στην Αθήνα τα φέρνει ο Λαμπριανίδης (Trade Wind | Lubricants - Chemicals), αλλά εγώ αγοράζω από εδώ (MotoMaD - Εξοπλισμος αναβατη -Aνταλλακτικα μοτοσυκλετων) που είναι φιλαράκι. Θέλω τα λεφτά μου να πηγαίνουν (όσο αυτό είναι εφικτό) σε άτομα που γνωρίζω. Παρεμπιπτόντως οι τιμές του είναι super σε ότι έχω αγοράσει. Το λάδι που χρησιμοποιώ είναι το TORCO T4SR 10W40 |
Απόσπασμα:
Ελπίζω να βοήθησα. |
Πρε τον χειμώνα να βάλεις άλλη μάρκα.
Αλλιώς πάρε μια kodak να βάζεις το φιλμ :) Ωχ η κοιλιά μου :) |
Απόσπασμα:
Κάπου εκεί με το φίλμ και την κόντακτ το έχασα. |
Απόσπασμα:
Εξάλλου αν δεν υπηρχε προβλημα προς τι τα ψυγεια λαδιου σε μοτοσυκλετες οπως η GS? Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Σημ. Μην αρχισεις να φωναζεις τωρα!!!!:D |
Απόσπασμα:
|
| Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 08:26. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!