![]() |
Απάντηση: Τα παίζουμε τα φώτα ή όχι???
Απόσπασμα:
|
Πέρσι του Αγ. Πνεύματος έκανα ένα ταξίδι από Λάρισα Βελιγράδι, από Βελιγράδι Σόφια και από Σόφια Λάρισα. Εκτός των συνόρων δεν συνάντησα μοτό που να μην χαιρετηθήκαμε, μάλιστα τις περισσότερες φορές αυτοί πρώτοι. Μπαίνω Ελλάδα Κυριακή απόγευμα από προμαχώνα. Όποιον συναντούσα τον χαιρετούσα. Ζήτημα να χαιρέτησαν 2-3. Το μεγάλο πανηγύρι όμως έγινε στα τέμπη. Συνατησα δεν ξέρω και εγώ πόσες μηχανές. Τους χαιρετησα όλους, άλλους με το χέρι άλλους με τα φώτα. Μόνο ένας ανταπέδωσε χαιρετισμό. Μου την έδωσε απίστευτα. Χαιρέτα ρε φίλε δεν είναι κακο, δεν θα πάθεις τίποτα ....
|
εγω παντοτε χαιρετω
κανω αυτο που μου επιτασει η κουλτουρα μου να χαιρετω |
επειδή την εχω πάθει και με γράψανε,χαιρετώ με το χέρι
|
Παλιά χαιρετούσαν όλοι! Αλλά τότε καβαλούσαν μηχανή από άποψη....
Τώρα χαιρετάνε οι παλιοί κι όσοι από τους νεότερους είναι υποψιασμένοι, με μοτοσυκλετιστική κουλτούρα και μυημένοι από παλιότερους! Το αν χαιρετά κανείς με τα φώτα, ή με το χέρι δεν παίζει ρόλο. Πάντως οι μόνοι που δε χαιρετούσαν με φώτα (παλιά λέμε....) αλλά μόνο με χέρι , ήταν οι αναβάτες BMW:p ;Oταν πρωτοκαβάλησα GS, κατάλαβα γιατί..... Σιγά μη βρεις το διακόπτη:sm7::sm7::sm7: |
Απόσπασμα:
:ye36:200 |
[QUOTE=forester;639312]Παλιά χαιρετούσαν όλοι! Αλλά τότε καβαλούσαν μηχανή από άποψη....
Τώρα χαιρετάνε οι παλιοί κι όσοι από τους νεότερους είναι υποψιασμένοι, με μοτοσυκλετιστική κουλτούρα και μυημένοι από παλιότερους! Το αν χαιρετά κανείς με τα φώτα, ή με το χέρι δεν παίζει ρόλο. Πάντως οι μόνοι που δε χαιρετούσαν με φώτα (παλιά λέμε....) αλλά μόνο με χέρι , ήταν οι αναβάτες BMW:p ;Oταν πρωτοκαβάλησα GS, κατάλαβα γιατί..... Σιγά μη βρεις το διακόπτη :ye02::re25::ye02: |
χαιρετατε ρε σεις...τσαμπα ειναι...
κι ας μην χαιρεταει κανεις...εσεις να χαιρετατε.. ενταξει στα ταξιδια ειπαμε... οχι στην...Κηφισιας :ye33: |
Απόσπασμα:
ΣΩΣΤΟΣ!!!! :lo05::lo05::di25::di25: |
Στα πρώτα χρόνια της μοτσυκλετιστικής ζωής μου έβλεπα να μου ανάβουν τα φώτα κυρίως ξένοι και το πήρα γραμμή. Χαιρετώ ακόμα και τους αγρότες που βγαίνουν απο τα χωράφια τους στο δρόμο και παραξενέυονται. :ha16:
|
Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 11:18. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!