![]() |
Απάντηση: Μέγιστη Άνετη Ταχύτητα GS Adventure
Λέμε για μηχανές που τις ξέρουν κι άλλοι (εκτός του κατασκευαστή :sm7: ) και μπορεί κάποιος να αγοράσει μια αν θέλει....:D Επίσης, αν την έχει να μπορεί και να την πουλήσει. Καλό το Capo, δε λέω κι είχε δύναμη και έστριβε!!! Από ποιότητα πλαστικών κλπ, ΤΟ ΧΑΛΙ!!! (ήταν και ακριβό σχετικά) και από αξιοπιστία, δεν ξέρω. Βόλτα το έχω κάνει, αλλά δε μου έκανε εντύπωση στο ταξίδεμά του , όπως μου κάνει εντύπωση το Vara. Πάνε και χρόνια βέβαια, γύρω στο 2004 ήτανε.
|
To μοναδικο αλλά ΤΕΡΑΣΤΙΟ μειονεκτημα του Capo ειναι η...Aprilia Hellas.Ειδαλλως στην Ελλαδα θα μιλουσαμε για την μοτοσυκλετα που θα αφηνε ιστορια...;)
|
Καλά αυτό ισχύει για όλα σχεδόν τα ευρωπαϊκά, πλην BMW & KTM.
|
Εδω(Aprilia)ισως να ειναι παγκοσμια πρωτια...πικρη ιστορια..αστα...μοτοσυκλετα που αξιζε για πολλα και πηγε απατη λογω "μαμας"...τεσπα...μην βγαινουμε και πολυ εκτος θεματος.Ελπιζω καποια στιγμη να τα πουμε απο κοντα σε καμμια συναντηση...:)
|
Απόσπασμα:
:sm7::sm7::sm7::sm7::sm7: αυτοι ειναι οι χειροτεροι ολων (τουλαχιστον πριν απο 5 χρονια, απο εμπειριες δικες μου και φιλων) αλλα σωστα μιλαει ο απο πανω, ειμαστε εκτος θεματος |
Απόσπασμα:
H γυναικα μου συμφωνει απολυτα μαζι σου. Κι εγω το ιδιο αν ειχαμε τωρα 2004:D απλα ο βασιλιας μετα απο 2 μερες ταξιδι θελει αλλαγη ζοαν εξατμισης στον πισω κυλινδρο. Που ειναι πολυ δυσκολοτερη κι ακριβοτερη δουλεια απο το να βαλεις 300 ml λαδι στο 1200 σου |
Απόσπασμα:
Sent from my Sexy iPad-2 using Tapatalk |
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
|
Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 09:20. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!