GS Forum

GS Forum (http://www.gsforum.gr/index.php)
-   Ταξίδια στο εξωτερικό (http://www.gsforum.gr/forumdisplay.php?f=9)
-   -   Πάσχα στο Σεράγεβο.... The reunion (http://www.gsforum.gr/showthread.php?t=27546)

Panos Lamb 17-01-2012 22:06

Απάντηση: Πάσχα στο Σεράγεβο.... The reunion

Καταρχάς μ'αρέσει σαν ιδέα.
Υπάρχουν κάποια εμπόδια αλλά δίνεται αρκετός χρόνος.

Θετική σκέψη λοιπόν. Θα το παλέψω..

Σύντομα θα έχετε και δικά μου νέα. (και φυσικά διπλός!)

τέϊκ κέαρ!
Πάνος

Grs1 17-01-2012 22:13

ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΜΕΣΑ ΑΠΛΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΝΑ ΔΩ ΑΝ ΘΑ ΕΡΘΩ ΜΟΝΟΣ Η ΔΙΠΛΟΣ ΟΤΑΝ ΟΡΙΣΤΙΚΟΠΟΙΗΣΩ ΘΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ . ΤΕΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙΣ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΕΡΗ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ !!!!!! ;)

lempoi 17-01-2012 23:01

φιλε θοδωρη..λοιπον κλεισαμε. μεσα διπλος!!!!!! τελος του μηνα θα πεσει και η προκαταβολη!!!!!

Arkas 17-01-2012 23:14

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από teo71 ( 575293)
Το λοιπόν...

Εγώ την εκδρομή θα την έκανα έτσι κι αλλιώς...

Επίσης, μια μικρή παρέα, με κάνα 2 τηλέφωνα, θα την έβρισκα...

Τέλος, τους περιορισμούς τους ήξερα από την αρχή, καθώς επίσης και την πιθανότητα πολύ μικρής προσέλευσης...

Γιατί λοιπόν η εκδρομή είναι ποσταρισμένη και μάλιστα 3 μήνες πριν, συνοδευόμενη από 1 βαρύγδουπο κείμενο????

Για 2 λόγους...

1. Διότι αγαπητοί φίλοι, έχω περάσει φανταστικά μαζί σας σε εκδρομές και γουστάρω τρελά να το ξανακάνω....
Έστω και ένας να ακολουθήσει, που θα ενημερωθεί από δω έγκαιρα και θα τα οργανώσει, το συγκεκριμένο thread, θα έχει επιτύχει το σκοπό του..

2. Έχω πάρει πάρα πολλά από το forum, (δηλαδή από όλους εσάς), και έχω αποφασίσει συνειδητά, να προσφέρω και γω, ότι μπορώ. Αν ακολουθήσει, έστω και 1 μέλος του forum, που ήθελε να δει αυτά τα μέρη, και για διάφορους λόγους δεν ήθελε να το κάνει μόνος του, επίσης το συγκεκριμένο thread έχει εκπληρώσει το σκοπό του...

Και μόνο η αγάπη που βάζεις σ' αυτό που ξεκινάς Θοδωρή,
θα σε ανταμείψει με μεγάλη επιτυχία και ικανοποίηση.

Hekima 18-01-2012 12:17

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Arkas ( 575424)
Και μόνο η αγάπη που βάζεις σ' αυτό που ξεκινάς Θοδωρή,
θα σε ανταμείψει με μεγάλη επιτυχία και ικανοποίηση.

Έτσι ακριβώς είναι Δημήτρη όπως το λες όταν ξεκινάς κάτι με πολύ αγάπη μόνο καλά θα καταλήξει :):)

kornlaz 18-01-2012 12:20

Ένα μεγάλο μπράβο στην νοοτροπία και το σκεπτικό του Θοδωρή:sm8:
Μπράβο ρε φιλαράκι;)

CPretenteriS 18-01-2012 13:02

Απόσπασμα:

Το λοιπόν...

Τέλος, τους περιορισμούς τους ήξερα από την αρχή, καθώς επίσης και την πιθανότητα πολύ μικρής προσέλευσης...

Γιατί λοιπόν η εκδρομή είναι ποσταρισμένη και μάλιστα 3 μήνες πριν, συνοδευόμενη από 1 βαρύγδουπο κείμενο????

Για 2 λόγους...

1. Διότι αγαπητοί φίλοι, έχω περάσει φανταστικά μαζί σας σε εκδρομές και γουστάρω τρελά να το ξανακάνω....
Έστω και ένας να ακολουθήσει, που θα ενημερωθεί από δω έγκαιρα και θα τα οργανώσει, το συγκεκριμένο thread, θα έχει επιτύχει το σκοπό του..

2. Έχω πάρει πάρα πολλά από το forum, (δηλαδή από όλους εσάς), και έχω αποφασίσει συνειδητά, να προσφέρω και γω, ότι μπορώ. Αν ακολουθήσει, έστω και 1 μέλος του forum, που ήθελε να δει αυτά τα μέρη, και για διάφορους λόγους δεν ήθελε να το κάνει μόνος του, επίσης το συγκεκριμένο thread έχει εκπληρώσει το σκοπό του...

Σωστός Τεό !!! :);)

siraxanz 18-01-2012 23:15

Μπράβο βρε Θοδωράκη δίνεις δείγματα ανώτερου πνέυματος κ χαρακτήρα...:)

paschalis 18-01-2012 23:36

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από siraxanz ( 576543)
Μπράβο βρε Θοδωράκη δίνεις δείγματα ανώτερου πνέυματος κ χαρακτήρα...:)

Kαι θα εχεις τη δυνατοτητα να βελτιωθεις ακομα περισσοτερο σε αυτον τον τομεα κυνηγωντας στα στροφιλικια των Βαλκανιων Μαγγελανο και Ελλη:D

Γεια σου Θοδωρη ψυχαρα!!

adventure 18-01-2012 23:50

Απόσπασμα:

Το λοιπόν...

Για 2 λόγους...

Είσαι αρχηγός Θοδωρή.

:) :sm8::sm8:

Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 04:11.

vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!