![]() |
Απάντηση: Έκπτωση στα Michelin !
Απόσπασμα:
κώστα,Δεν με απασχολει αν εχει παιχτει τιποτα αλλο,ειτε παρασκηνιακα,ειτε παλαιότερα....σαν μέλος,θα ηθελα να κρατάμε μια ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ.....στο κατω κατω.....οποιος ιελει καυγα,ας το κάνει μακρυα απο τα φωτα..μην μαζευόμαστε και οι υπολοιπες μύγες.......... αν μη τι αλλο μαγκες να θυμαστε....τα πληκτρολογια προκαλουν πολα....ναυάγια και.....πολλους μετανοιωμενους... ...:hmmm::hmmm: |
Απόσπασμα:
|
Όσοι κατάλαβαν κατάλαβαν... Όσοι απλώς δε γουστάρουν τη φάτσα μου και αφενός περιγράφουν ανακρίβειες, ψέματα και π@π@ριές... αλλά και εκείνους που περίμεναν την ευκαιρία να βγάλουν χολή... τους έχω γειώσει... Κανονικά όμως... Όσο για τους διαχειριστές που - σε αντίθεση με άλλα θέματα - δεν επεμβαίνουν να κλειδώσουν/σχολιάσουν/κατεβάσουν/κλπ... το θέμα, ενώ το παρακολουθούν στενά, είναι απλώς για να δείξουν την ελευθερία του forum φαντάζομαι... Τους ευχαριστώ λοιπόν που μου επέτρεψαν να την εκμεταλλευτώ -με κακό τρόπο- κι εγώ μια φορά στα 19.000 μηνύματα... ίσως να έφτασε το πλήρωμα του χρόνου... |
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
η σταση σου σε τιμα,φιλε, θα ηθελα κάποτε να τα τσουγκρίσουμε! (και δεν εννοω τα λογια μας:cool:) |
Aποσυρω το ενδιαφερον μου...ευχαριστω πολυ τον φιλο που προσφερει το δωρο και το αφηνω στην ευχερεια του να δοθουν όπου αυτος επιθυμει...:ye30:
|
Απόσπασμα:
|
:di27: |
Συγχαρητηρια στο κυριο που επιθυμει να μεινει ανωνυμος!Ειναι πολυ ευγενικο εκ μερους του να προσφερει αυτο το δωρο και θα ηθελα και εγω με τη σειρα μου να δηλωσω το ενδιαφερον μου μιας και ειναι η ωρα να αντικαταστησω τα ελαστικα μου.Χαλεποι καιροι για ολους μας και ιδιαιτερα για αυτους που δεν εχουν εργασια...
|
| Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 01:41. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!