![]() |
Απάντηση: Οι κερδοσκόποι συνεχίζουν τις πιέσεις στα ελληνικά ομόλ
Απόσπασμα:
Αν εχεις να μου πεις κατι με στοιχεια πες το μου, ξερεις οτι ΠΑΝΤΑ ακουω τους συνομιλητες μου.....αυτο που δεν αντεχω ειναι ποσταρισματα σαν το παραπανω...χωρις στοιχεια εννοω.;):) Και για να επιστρεψουμε στο θεμα του νηματος οι κερδοσκοποι εφαγαν την πρωτη μπουφλα.......κοιτα το παρακατω Ελπιδοφόρα αναβάθμιση της ελληνικής οικονομίας — ΣΚΑΪ (www.skai.gr) και μαλιστα κατα 6 βαθμιδες, απο RD (restricted default-περιορισμενη χρεωκοπια) σε Β-..............αν ξερεις(-τε) ¨η αν καταλαβαινεις(-τε) τι σημαινει αυτο κανε(-τε) σχολιο ειδαλλως η σιωπη ειναι χρυσος. Λυπαμαι μονον που ειναι απο το ΣΚΑΙ....μαλλον ειναι ψεμματα, αδικα η χαρα......αντε καλη χρεωκοπια:p |
Καλημέρα Γιώργο! Οντως ο FITCH προχώρησε σε αναβάθμιση. Αλλά όπως γράφεις και στο άλλο νήμα, εξακολουθεί να θεωρεί ότι ο κίνδυνος χρεοκωπίας εξακολουθεί να είναι πολύ μεγάλος.
Για να μην παρεξηγούμαστε, όλοι θελουμε να σωθεί η χώρα, αλλά δεν έχουμε περάσει τον κάβο. Αυτό που είναι σημαντικό, μετά από τις θυσίες που έχουμε κάνει, οι πολιτικοί να μην κάνουν τα ίδια "λάθη". Ακόμη εξακολουθούν να μας βομβαρδίζουν με αντικρουόμενες και συνήθως κακές ειδήσεις. Μόλις χθες ο Κουτρουμάνης είπε ότι δε θα μειωθούν άλλο οι συντάξεις. Μακάρι. Μας λένε όμως ότι χρειάζονται νέα μέτρα 11 δις μέχρι το 2014 και πρέπει να εξειδικευτούν ως τον Ιούνιο. Να σημειώσω και κάτι, που δείχνει κατά τη γνώμη μου πόσο δε μπορούμε να τους εμπιστευόμαστε. Ο Σπυρόπουλος είπε ότι το ΙΚΑ έχει χρήματα για συντάξεις ως τον Οκτώβριο. Θυμόμαστε τι μας έλεγαν από το Σεπτέμβριο; Κάθε μήνα τα χρήματα έφταναν ως τον επόμενο. Πως τώρα ξαφνικά έχουμε για άλλους 6 μήνες, δεδομένων της ανεργίας και της επακόλουθης μείωσης των ασφαλιστικών εισφορών, όπως και του κουρέματος των ομολόγων που είχε το ταμείο; Κάτι δε μας λένε καλά ρε φίλε. Πως να τους πιστέψουμε; Θα δείξει γρήγορα το πράγμα, θα δούμε αν το κράτος θα εξοφλήσει τις οφειλές του....Αν το κάνει όπως με αυτούς που τους είχε δώσει ομόλογα... κι εκ των υστέρων σκέφτομαι ότι το έκανε διότι ήξεραν ότι θα τα κουρέψουν, άρα πάλι μπαγαμποντιά..... |
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Ή έχεις η δεν έχεις εμπιστοσύνη, δεν είναι δυνατό να αποφασίζουμε πάντα σε νιρβάνα, θα ψηφίσουμε με βάση αυτό που βιώνουμε στην καθημερινότητά μας και με βάση το παρελθόν, ΠΟΤΕ με το "ΘΑ" και αυτό αξίωμα είναι....μιας και από "ΘΑ" έχουμε φλομώσει..... Αν δηλαδή στο τέλος της τετραετίας έχουμε τα ίδια ή και χειρότερα χάλια τι θα πεις, ας μην γίνουν εκλογές γιατί μπορεί η Αριστερά να πάρει ψηλά ποσοστά..... έλεος. Και στα λεέι ένας "δεξιός" αυτά...... Έσυ ο ίδιος έχεις γράψει ότι είσαι κατά της αυτοδυναμίας εκτός και αν θέλεις αποκλειστικά κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ-ΝΔ. Τέλος Πάντων, εκλογές θα γίνουν εκτός και αν γίνει κανένα πραξικόπημα...:cool: Ο οίκος αξιολόγησης πάντως επισημαίνει ότι εξακολουθεί να θεωρεί πολύ μεγάλο τον κίνδυνο χρεοκοπίας της Ελλάδας εξαιτίας του σταθερά υψηλού χρέους, έστω και μετά το PSI, και των τεράστιων προκλήσεων που αντιμετωπίζει η ελληνική οικονομία. Από την τελευταία παράγραφο του νήματος που παραθέτεις.... Να ξέρεις υπέρ της χρεωκοπίας δεν είμαι, αλλά δεν μπορεώ να υπερασπίζομαι τους απατεώνες που μας έφεραν εδώ και τώρα το παίζουν σωτήρες, πρέπει να πάνε σπίτι τους, έχουμε βάλει το Λύκο να φυλάει τα Πρόβατα.... Εγώ π.χ. βρίσκω αδιανόητο να υπάρχει άνθρωπος που θα ψηφίσει το Παπακωσταντίνου ή τον Βενιζέλο ή τον Σαμαρά, παιδιά μου να ήταν δεν θα τους ψηφίζα....είναι θέμα αξιοπρέπειας.... Με γ@μ@ν@ και θα τους λέω και ευχαριστώ.... |
Απόσπασμα:
Η βουληση του καθενος σε συνθηκες πιεσης δεν εχει καμια σχεση με την βουληση σε συνθηκες ηρεμιας.........διαφορετικο το ενα απο το άλλο. Απόσπασμα:
Στο τελος της 4ετιας η αριστερα θα εχει το γνωστο 15% οπως και καθε 4ετια. Οι λογοι πολλοι........... Αλλα μην παμε μακρια, αν γινουν εκλογες τον Ιουνιο η αριστερα επισης θα εχει το γνωστο 15%.......παλι οι λογοι πολλοι με κυριαρχο τις συσπειρωσεις καθε μερα που πλησιαζει προς τις εκλογες. Μην νομιζεις δηλαδη οτι ο Κουβελης θα εχει 15% τον Ιουνιο.............. αυτα στα λεει ενα δημοκρατης, ουτε δεξιος, ουτε σοσιαλιστης ουτε φυσικα αριστερος...... Απόσπασμα:
Διαχρονικα ομως ειμαι υπερ της αυτοδυναμιας καποιου κομματικου μηχανισμου διοτι στην ελλαδα λειπει η πολιτικη ωριμοτητα για να εχουμε κυβερνησεις συνασπισμων π.χ Γερμανια. διοτι ολοι ψηφιζουμε για το προσωπικο μας συμφερον......κι εγω μεχρι το 2009. Αν αποκτησουμε αυτην την ωριμοτητα τοτε θα ειμαι ΚΑΙ διαχρονικα υπερ των Κυβερνητικων πολυκοματικων συνασπισμων. Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Από την δευτερη παράγραφο του νήματος που παραθέτω....οτι σε συμφερει κρατας?:p:) κι εσυ τι περιμενες να σου γραψουν οτι ολα εγιναν ροδινα μεσα σε μια νυκτα? Απόσπασμα:
Διοτι δεν νομιζω να θεωρεις την αριστερα θεουσα!!! Διοτι ο Αλαβανος ειναι ο πλουσιοτερος πολιτικος, ο τσιπρας αστα να μην πω και η Παπατετοια........ Αν λοιπον ολοι αυτοι που ειναι σημερα στην βουλη ειναι απατεωνες πες μου ποιος απο εξω δεν ειναι, θα βαλει υποψηφιοτητα, για να παω να τον ψηφισω.............. Αν μου πεις τιποτα για Καμμενους, Αρματα Πολιτων και το καινουριο τωρα της Κατσελη θα εχω να σου λεω για μηνες............. Απόσπασμα:
τα ιδια λενε πολλοι αλαλ για κατσε να δουμε ποσοι θα πανε να ψηφισουν τον Βενιζελο την Κυριακη και ταμ ξαναλεμε. Ταμαμ?:p:) |
συμφωνω με τον γιωργο,οτι ο ελληνας ειναι ανωριμος και θα παει να ψηφισει αυτον που τον μ@μαει......;) ειναι θεμα μαζοχισμου...... ασε που το καινουργιο των πολιτικων ειναι.......ψηφισε με,για να μην χασεις την δουλεια σου καποτε τους εβαζαν στις δουλειες και ξεμπερδευαν και τωρα που δεν εχουν δυναμη για διορισμους,το γυρισαν το παραμυθι σε ομηρια......:cool: αυτο που με δαιμονιζει ειναι....τι φταιω εγω και τα παιδια μου,επειδη ενα πολυ μεγαλο ποσοστο του λαου ειναι μαζοχες και ανωμαλοι??????:u59: θα ηθελα να μου εξηγησεις φιλε γιωργο.....αφου δεν εισαι δεξιος-κεντρωος-αριστερος,τι μπορει να εισαι???? |
Απόσπασμα:
Δηλωσα καθαρα το πολιτικο μου ποιόν........δημοκρατης!! Η αριστερα και τα κοματα των άκρων (π.χ. Λαος) δεν ειανι δημοκρατικα......προσποιουνται οτι ειναι........ Παρακατω το γιατι. |
Υπεκφυγές και αοριστιες.....
Με τους τυρκουαζ.....είσαι, μην ντρεπεσε Αυτο το χρώμα δεν βγαίνει, αν ενώσουμε μπλε και πράσινο;;;;;:p |
Απόσπασμα:
"Να σε κάψω Γιάννη μου, να σε αλείψω μέλι " μόνο που είναι ο καμμένος ή πάλι μπορεί να εμπίπτει στο "Σύνδρομο της Στοκχόλμης" :p Ο όρος «σύνδρομο της Στοκχόλμης» πρωτοχρησιμοποιήθηκε από τον σουηδό ψυχίατρο και εγκληματολόγο Nils Bejerot ο οποίος είχε αναλάβει να βοηθήσει την αστυνομία στο πιο πάνω περιστατικό. Απο τότε έχει μελετηθεί από πολλούς επιστήμονες από τον χώρο της ψυχιατρικής και της ψυχολογίας και έχουν βρεθεί πολλά ανάλογα περιστατικά. Τί ακριβώς είναι όμως το σύνδρομο αυτό; Είναι η ψυχολογική αντίδραση που παρατηρείται συνήθως σε θύματα απαγωγής (ή και σε αντίστοιχες περιπτώσεις που θα σχολιάσω πιο κάτω) κατά την οποία ο απαχθής αναπτύσσει και παρουσιάζει έντονα συναισθήματα πιστής υπακοής, θαυμασμού, ταύτισης ή ακόμη και «αγάπης» απέναντι στον απαγωγέα του. Καταλαβαίνετε ότι για να δημιουργηθεί μία τέτοια κατάσταση πρέπει να προϋπάρχουν κάποιες πολύ συγκεκριμένες συνθήκες οι οποίες ευνοούν την ανάπτυξή του. Οι συνθήκες αυτές έιναι οι ακόλουθες τέσσερις: Πρώτα, πρέπει να υπάρχει σαφής απειλή προς την σωματική ή ψυχολογική επιβίωση του εμπλεκόμενου ενώ επίσης και σοβαρή πεποίθηση - φόβος ότι ο απαγωγέας μπορεί να εκπληρώσει την απειλή. Στη συνέχεια πρέπει να υπάρξουν μικρά δείγματα «ευγενικής» συμπεριφοράς από τον απαγωγέα προς το θύμα. Φυσικά έχετε υπόψη σας ότι ακόμη και το να μην τον σκοτώσει ή το να τον αφήσει να φάει κάτι μπορεί υπό αυτές τις συνθήκες να εκληφθεί σαν ευγενική συμπεριφορά. Επίσης σημαντικό είναι να υπάρχει απομόνωση, με αποτέλεσμα το θύμα να έχει πρόσβαση μόνο στην «οπτική γωνία» του απαγωγέα (δηλ. να είναι απομονωμένος από άλλους ανθρώπους και χωρίς πρόσβαση π.χ. σε μέσα μαζικής ενημέρωσης). Τέλος πρέπει να υπάρχει ανικανότητα του θύματος να δραπετεύσει από τη δεδομένη κατάσταση. |
:sm7::sm7:
Και σεντονι και πρασινο και συνδρομο..... |
| Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 12:43. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!