GS Forum

GS Forum (http://www.gsforum.gr/index.php)
-   Γενικά - Μοτοσυκλέτα (http://www.gsforum.gr/forumdisplay.php?f=24)
-   -   KLOPH SOS - BMW R 1200 GS ADVENTURE (http://www.gsforum.gr/showthread.php?t=31796)

ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ 26-05-2012 14:19

Απάντηση: KLOPH SOS - BMW R 1200 GS ADVENTURE

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Marmav ( 690941)
ευχαριστώ. αυτό ήθελα και εγώ. κάποιος να γνωρίζει κάτι για το συγκεκριμένο. φυσικά και δεν υπονοώ πως δεν είναι καλό παιδί αλλά εγώ έπρεπε να το ψάξω…

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ ( 690944)
Και πολύ καλά έκανες Μάριε ... ποτέ δεν ξέρεις από πού μπορεί να βρεθεί μια άκρη ... ;)

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από george81 ( 691005)
η παραπανω απαντηση μου νομιζω οτι σε καλυπτει. καλα που με ενημερωσε και συμφορουμιτης δηλαδη για το θεμα γιατι δε μπαινω συχνα σε αυτη την ενοτητα.

Και ξαναλέω ... πολύ καλά έκανες ...

Το θέμα διελευκάνθηκε, κι έτσι σου έφυγε η αμφιβολία για την συγκεκριμένη αγγελία ...

george81 26-05-2012 14:30

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Marmav ( 691020)
φιλε μου δεν ηθελα να σε προσβάλω και ούτε να σε κατηγορήσω. φαντάζομαι πως δεν είχες καμία ενόχληση από την ασφάλεια που σημαίνει πως δεν θα έκανα κάτι δίχως εγώ να είμαι σίγουρος και εν θερμώ. δεν θεωρώ πως σε στοχοποιησα καθόλου, ισα ίσα ήμουν ο πρώτος που είπα πως δεν μπορώ να κατηγορώ κάποιον για κλοπή και να παω στην αστυνομία. Αν λοιπόν θεωρείς πως σε προσέβαλα συγγνώμη και σε κερναω και καφέ

οχι φιλε μου δεν ειναι για μενα ενοχληση η ασφαλεια για τον απλο λογο οτι καθαρος ουρανος αστραπες δε φοβαται. ειναι δικαιωμα σου να ενημερωσεις την ασφαλεια για οτι εσυ πιστευεις οτι μπορει να βοηθησει στην ευρεση της μηχανης σου. δεκτη η απαντηση σου και απο εμενα εληξε το θεμα. ευχομαι πραγματικα να βρεις τη μηχανη σου ακεραιη και το κερασμα καφε το δεχομαι ευχαριστως.

nyo_gs 26-05-2012 14:50

Μην χάνεις τις ελπίδες σου.Μακάρι να βρεθεί γρήγορα.

xolva 26-05-2012 16:20

Να τους κοπεί το χέρι στους κ@ργι@λιδες:u55::u59:Νεύρα:u60:

ath.sakellariou 26-05-2012 16:33

τα ματια μας 14 οπου κυκλοφορουμε φιλοι μου....διοτι ολοι τον ιδιο φοβο εχουμε...ελπιζω να σου φανουμε χρησιμοι φιλε marmav:(

stelth1 27-05-2012 15:15

[QUOTE=Giof;690738]Ρε παιδιά μην κολάζουμε ανθρώπους , αυτοί που κλέβουν έχουν τις κατάλληλες άκρες για να τα σπρώξουν. Σιγά μη ρισκάρουν να τα βάλουν αγγελία σε κοινή θέα . Εγώ κάποια στιγμή που έψαχνα για εξατμιση μέσω κάποιου γνωστού μου είχαν πει οτι μπορώ να δώσω παραγγελία τι θέλω και μετά απο μερικές μέρες να το έχω . Βέβαια είπα ευχαριστώ δεν θα πάρω.
Νομίζω οτι ο μοναδικός τρόπος για να βρεθεί η μηχανή αν δεν έχει φύγει εξωτερικό είναι μόνο μέσω ανθρώπων του κυκλώματος.
Όπως και να έχει φίλε μου σου εύχομαι να βρεθεί γρήγορα ανέγγιχτη η κούκλα σου.
Ετσι ειναι,πιεσε τους ασφαλιτες κ τους Ζηταδες στην περιοχη σου ,να σου δωσουν πληροφοριες κ αρχισε σιγα σιγα να ξετυλίγεις το νημα,ΥΠΟΜΟΝΗ κ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ!

Apirathos 27-05-2012 15:25

Μακάρι να βρεθεί η μηχανή σου και να τελειώσει ο εφιάλτης σύντομα... Υγεία πρωτίστως.

spido 31-05-2012 21:17

Ειλικρινα επλιζω να βρεθει.
Ειχα πεσει και εγω θυμα κλοπης πριν 1.5 χρονο. Μου κλεψανε το μισο Tiger 1050. :hmmm:. Ειναι φρικη...

Και μια απορροια: Ειχα ακουσει οτι τα BMW ειδικα τα μεγαλα δεν τα κλεβουν τοσο. Οσο π.χ. τα TDM και τα Tiger. Ισχυει κατι τετοιο απο την δικη σας εμπειρεια?

Marmav 02-06-2012 15:18

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από spido ( 694839)
Ειλικρινα επλιζω να βρεθει.
Ειχα πεσει και εγω θυμα κλοπης πριν 1.5 χρονο. Μου κλεψανε το μισο Tiger 1050. :hmmm:. Ειναι φρικη...

Και μια απορροια: Ειχα ακουσει οτι τα BMW ειδικα τα μεγαλα δεν τα κλεβουν τοσο. Οσο π.χ. τα TDM και τα Tiger. Ισχυει κατι τετοιο απο την δικη σας εμπειρεια?

εμενα παντος το πήραν. και αυτο το καιρο που ρωταω ακουσα και για αλλα. οχι πολλα αλλα....
θα μου πείτε, δε γαμ£$%&/... εδω το παλικαρι το εφαγαν στη Καισαριανη για ενα ####αυτοκινητο.

ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ 02-06-2012 16:45

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Marmav ( 696053)
εμενα παντος το πήραν. και αυτο το καιρο που ρωταω ακουσα και για αλλα. οχι πολλα αλλα....
θα μου πείτε, δε γαμ£$%&/... εδω το παλικαρι το εφαγαν στη Καισαριανη για ενα ####αυτοκινητο.

.

... και τον άλλον για μια κάμερα ... :(:mad::mad::mad:

.

Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 15:18.

vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!