GS Forum

GS Forum (http://www.gsforum.gr/index.php)
-   Γενικά - Αναβάτης (http://www.gsforum.gr/forumdisplay.php?f=16)
-   -   I NEVER wear a HELMET ! (http://www.gsforum.gr/showthread.php?t=33751)

alx_k 28-09-2012 18:37

Απάντηση: I NEVER wear a HELMET !

alx_k 22-10-2012 20:08

Τι και αν έπιασαν τα πρώτα κρύα...

Κανείς δε λέει να το βάλει καλά στο κεφάλι του...

Γι' αυτό και 'γω...

http://imageshack.us/a/img89/457/1in3ridersresizewp.jpg

Arkas 22-10-2012 21:55

:ye02::ye02::ye02:

Andreas_F800GS 22-10-2012 22:20

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από brasidas12 ( 740907)
Θείος της γυναίκας μου,τρελός με τις μηχανές,ειχε γυρίσει όλον τον κόσμο στην κυριολεξία σε 2ροδες.Παντα με κράνος κ εξωπλισμο ακόμα κ μεχρι την γωνία.μια φορά είπε να παει μια πολυ κοντινή απόσταση χωρίς το κράνος κ πως την έπαθε;;;σταματημενος στο φανάρι κηφισιας κ Αλεξάνδρας παει να περάσει ένας πιτσιρικάς ανάμεσα του φουριοζος,τον βρισκει κ όπως πέφτει χτυπά το κεφάλι του στο πεζοδρόμιο κ παει ο θείος

Sent from Me using Tapatalk

Γνωρίζω και εγώ περίπτωση που σταματημένος κάποιος με μηχανή, έχασε την ισορροπία του, έπεσε στο πλάι, χτύπησε κεφάλι (χωρίς κράνος) και... γεια σας :(

Όποιος θέλει ας μην φοράει κράνος. Είναι δικαίωμά του. Αν δεν τον νοιάζει ο εαυτός του, ας σκεφτεί τους γονείς του, την οικογένειά του, τα παιδιά του, τους φίλους του (κάτι από όλα αυτά τέλος πάντων) που θα μείνουν πίσω και θα γράφουν όπως εγώ τώρα. Κρίμα δεν είναι?

Προσωπικά εγώ είμαι πάντα με κράνος, μπουφάν, γάντια και παπούτσια (μπότες ή κοντό με προστασίες). Τώρα μάλιστα αγόρασα και παντελόνι και θα το φοράω κάθε μέρα, γιατί η Κατεχάκη που διασχίζω κάθε μέρα για να πάω στη δουλειά, δεν αστειεύεται!

NLS 22-10-2012 23:00

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Andreas_F800GS ( 782408)
Γνωρίζω και εγώ περίπτωση που σταματημένος κάποιος με μηχανή, έχασε την ισορροπία του, έπεσε στο πλάι, χτύπησε κεφάλι (χωρίς κράνος) και... γεια σας :(

Όποιος θέλει ας μην φοράει κράνος. Είναι δικαίωμά του. Αν δεν τον νοιάζει ο εαυτός του, ας σκεφτεί τους γονείς του, την οικογένειά του, τα παιδιά του, τους φίλους του (κάτι από όλα αυτά τέλος πάντων) που θα μείνουν πίσω και θα γράφουν όπως εγώ τώρα. Κρίμα δεν είναι?

Προσωπικά εγώ είμαι πάντα με κράνος, μπουφάν, γάντια και παπούτσια (μπότες ή κοντό με προστασίες). Τώρα μάλιστα αγόρασα και παντελόνι και θα το φοράω κάθε μέρα, γιατί η Κατεχάκη που διασχίζω κάθε μέρα για να πάω στη δουλειά, δεν αστειεύεται!

Η Κατεχάκη σίγουρα δεν αστειεύεται. Τώρα είναι καλύτερη, παλιότερα είχαμε νεκρούς μέρα παρά μέρα. Εγώ και ως τετράτροχος την έχω γευτεί με διάφορους όχι φυσιολογικούς τρόπους.

clear 23-10-2012 17:37

Είναι αστεία η δικαιολογία ότι κάνεις κακό μόνο στον εαυτό σου.

Όταν η κόρη μου (γιός μου) θα περάσει απο το σημείο που θα έχεις ανοίξει το κεφάλι σου, η εικόνα θα της μείνει καρφωμένη στο μυαλό της - δε κάνεις κακό μόνο στον εαυτό σου. Και αυτό είναι το μικρότερο κακό που μπορείς να κάνεις σε κάποιον.
Δεν συζητάω καθόλου για αυτόν που θα έρχεται από το αντίθετο ρεύμα ή πίσω σου και πιθανόν να τον εμπλέξεις στο ατύχημά σου, ή το ασθενοφόρο, που θα στερήσεις από κάποιον που το χρειάζεται εκείνη τη στιγμή ή τα δικαστήρια και τα έξοδα που θα βάλεις και οποιονδήποτε κτυπησες ή τράκαρες στη χαλαρή σου βόλτα, αλλά εσύ δεν κατάφερες να επιβιώσεις και άλλα πολλά...

alx_k 23-10-2012 18:43

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από clear ( 782958)

Όταν η κόρη μου (γιός μου) θα περάσει απο το σημείο που θα έχεις ανοίξει το κεφάλι σου, η εικόνα θα της μείνει καρφωμένη στο μυαλό της - δε κάνεις κακό μόνο στον εαυτό σου. Και αυτό είναι το μικρότερο κακό που μπορείς να κάνεις σε κάποιον.
Δεν συζητάω καθόλου για αυτόν που θα έρχεται από το αντίθετο ρεύμα ή πίσω σου και πιθανόν να τον εμπλέξεις στο ατύχημά σου, ή το ασθενοφόρο, που θα στερήσεις από κάποιον που το χρειάζεται εκείνη τη στιγμή ή τα δικαστήρια και τα έξοδα που θα βάλεις και οποιονδήποτε κτυπησες ή τράκαρες στη χαλαρή σου βόλτα, αλλά εσύ δεν κατάφερες να επιβιώσεις και άλλα πολλά...

πολλά λαικ ! :ye02:

staga1200 23-10-2012 18:44

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από clear ( 782958)

Πολύ σωστός ο Κλέαρχος !! :)

squad 24-10-2012 00:25

ΚΡΑΝΟΣ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ!!

phoenix 29-10-2012 11:11

:ye02::ye02::ye02::ye02::ye02::re25::re25::re25::re25::re25::re25:
και μπραβο!!!!!!!!!

Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 04:54.

vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!