GS Forum

GS Forum (http://www.gsforum.gr/index.php)
-   Άλλες εταιρίες (http://www.gsforum.gr/forumdisplay.php?f=32)
-   -   Που είναι τα KTM; (http://www.gsforum.gr/showthread.php?t=4223)

GeorgeP 27-07-2009 11:27

Απάντηση: Που είναι τα KTM;

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από killer ( 51576)
Ευτυχως που δεν επειδυκνειεις τις ικανοτητες σου!!!:Απορία::Απορία::Απορία:
Τελος παντων ... απο τα γραφομενα και απο το υφος σου καταλαβαινω οτι εχεις μια προκαταληψη για τις ''υπερεκτιμημενες'' GS1200...;)
.................................................................................................................................................................................................

Ο πατερας μου (Γιωργος και αυτος, σαν εσενα) ακομα κατοχος μιας υπεραριστης διατηρημενης V2 Honda CX500Ε του '82, οταν κατεβηκα για πρωτη φορα στο χωριο με το 1200GS και το φιλαρακι μου με την καινουρια του Varadero, τις κοιταγε παραξενα (λογω ογκου, ηλεκτρονικων κλπ) και στην μονη που ανεβηκε ... ηταν αυτη του φιλου μου... (παλιοκολλημενοι Hondaκηδες)!!!!:D:D:D

Ειπαμε η ημιμαθεια ειναι χειρότερη της αμάθειας!!!!!!!!!! Αυτο απορρέει απο τα γραφόμενα σου (κατ' έξακολουθηση μάλιστα) οσον αφορα το συντακτικό, το λεξιλόγιο και γενικά την ελληνικη γραμματικη της Δημοτικης γλώσσας αφου ειναι πασιφανές ότι δεν καταλαβαινεις το πνευμα γραφής μου!!!! Μηπως δεν βαζω σωστα τα σημεια στιξεως??? Που να εγραφα με συντακτικο αρχαίζουσας καθαρευουσας!!!!!

Οσο τα ''περι χαζών καταναλωτών κατόχων BMW'' που αναφέρεις.......''σύ είπας'', εγω δεν το ανεφερα πουθενά!! Ουτε μπορεις να κατηγορείς κάποιον οτι ''το εννοησε'' αφου τίποτε δεν παραπέμπει σε κατι τέτοιο (συντακτικό, γραμματικη κ.λ.π. των γραφομενων μου) !!! εξάλλου θα ημουν τουλαχιστον ηλιθιος αν χαρακτηριζα κάποιους (κατόχους BMW) αφου την ιδια στιγμή θα εθετα εαυτόν στον ιδιο χαρακτηρισμό σαν πρωην κατοχος BMW GS και νυν θαυμαζων των τεχνολογικων καινοτομιων που φέρει (και που εχω αναφερθεί στο παρελθόν) αλλα και κατακρινων αυτάς αφου πολλάκις υποπίπτουν σε βλαβες!!

Και το ξαναλεω σε όλους,

α) αν
  1. οι αληθειες ¨η ψεματα περι προβληματων που γραφονται σε ολα τα περιοδικά του κοσμου και
  2. οι αληθειες ¨η ψεματα περι προβληματων που αναφερονται σε αυτο εδω (και σε άλλα) το φορουμ απο τους ιδιους τους ιδιοκτητες τους
ΠΛΗΓΩΝΟΥΝ ¨η ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ να λεγονται απο μη κατόχους BMW μοτοσυκλετών διότι τα εκλαμβανετε ως debate, ως κατηγόρια, ως ''"κρούστα" αλλά από πίσω είναι πάντα αυτό'', εγω δεν μπορω να κανω τίποτε επι τουτου παρά μονον να σταματησω να γράφω!!! Κανενα πρόβλημα!!! Αρκει να μου το πείτε!!!! Τόσο απλά!!!
Εσεις δε απο την άλλη σε καθε πρόβλημα που παρουσιάζεται σε BMW να αρκεστητε σε φιλοφρονησεις προς τον παθών....''ας ειναι το τελευταίο βρε φίλε GeorgeP....'' κι άλλα συναφή!!

β) ακομη
  1. δεν μπήκα σε αυτο εδω το φόρουμ να κατηγορησω καμιά εταιρεία!! Πόσο μάλλον την BMW
  2. δεν μπηκα σε αυτο εδω το φορουμ δια να αρχισω ''εσκεμμενα'' ¨η ''κατα λάθος'' κανενα debate και καμια αντιπαράθεση
  3. Δεν εχω σκοπό να σταματησω να γράφω και να αναδημοσιευω οτιδηποτε (καλό ¨η κακό) υποπέπτει στην αντιληψη μου απο ξενα και ελληνικα σαιτς σχετικα με τα BMW!! Εκτος κι αν ''εξ αναγκασθω''!!
  4. Δεν εχω σκοπό να σταματησω να γράφω τεχνολογικα αρθρα που σκοπό εχουν την ενημερωση (βλέπε duolever) κι οχι το ''ξεκαθάρισμα'' του καλυτερου απο το χειρότερο. Διότι παντα πιστευα οτι το ''σερβιρισμα'' ειναι το πρωτο touch αλλα το τελικο πακετο ειναι η ουσία!!!! Και καλυτερα να το ξερω πρωτος αυτο το ''πακετο'' για να μπορω να συζητησω με τον πωλητη κατα το ''σερβιρισμα''!!
  5. εισαστε ευπροσδεκτοι να κανετε το ιδιο εδω www.varaderomania.gr παντα με ωραίο τρόπο όπως ηδη γινεται με καποιους απο εσας στο εν λογω σαιτ!!
  6. ...δεν εχει!!!!!!!!

killer 28-07-2009 19:43

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από GeorgeP ( 52190)
Ειπαμε η ημιμαθεια ειναι χειρότερη της αμάθειας!!!!!!!!!! Αυτο απορρέει απο τα γραφόμενα σου (κατ' έξακολουθηση μάλιστα) οσον αφορα το συντακτικό, το λεξιλόγιο και γενικά την ελληνικη γραμματικη της Δημοτικης γλώσσας αφου ειναι πασιφανές ότι δεν καταλαβαινεις το πνευμα γραφής μου!!!! Μηπως δεν βαζω σωστα τα σημεια στιξεως??? Που να εγραφα με συντακτικο αρχαίζουσας καθαρευουσας!!!!!

Οσο τα ''περι χαζών καταναλωτών κατόχων BMW'' που αναφέρεις.......''σύ είπας'', εγω δεν το ανεφερα πουθενά!! Ουτε μπορεις να κατηγορείς κάποιον οτι ''το εννοησε'' αφου τίποτε δεν παραπέμπει σε κατι τέτοιο (συντακτικό, γραμματικη κ.λ.π. των γραφομενων μου) !!! εξάλλου θα ημουν τουλαχιστον ηλιθιος αν χαρακτηριζα κάποιους (κατόχους BMW) αφου την ιδια στιγμή θα εθετα εαυτόν στον ιδιο χαρακτηρισμό σαν πρωην κατοχος BMW GS και νυν θαυμαζων των τεχνολογικων καινοτομιων που φέρει (και που εχω αναφερθεί στο παρελθόν) αλλα και κατακρινων αυτάς αφου πολλάκις υποπίπτουν σε βλαβες!!

Και το ξαναλεω σε όλους,

α) αν
  1. οι αληθειες ¨η ψεματα περι προβληματων που γραφονται σε ολα τα περιοδικά του κοσμου και
  2. οι αληθειες ¨η ψεματα περι προβληματων που αναφερονται σε αυτο εδω (και σε άλλα) το φορουμ απο τους ιδιους τους ιδιοκτητες τους
ΠΛΗΓΩΝΟΥΝ ¨η ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ να λεγονται απο μη κατόχους BMW μοτοσυκλετών διότι τα εκλαμβανετε ως debate, ως κατηγόρια, ως ''"κρούστα" αλλά από πίσω είναι πάντα αυτό'', εγω δεν μπορω να κανω τίποτε επι τουτου παρά μονον να σταματησω να γράφω!!! Κανενα πρόβλημα!!! Αρκει να μου το πείτε!!!! Τόσο απλά!!!
Εσεις δε απο την άλλη σε καθε πρόβλημα που παρουσιάζεται σε BMW να αρκεστητε σε φιλοφρονησεις προς τον παθών....''ας ειναι το τελευταίο βρε φίλε GeorgeP....'' κι άλλα συναφή!!

β) ακομη
  1. δεν μπήκα σε αυτο εδω το φόρουμ να κατηγορησω καμιά εταιρεία!! Πόσο μάλλον την BMW
  2. δεν μπηκα σε αυτο εδω το φορουμ δια να αρχισω ''εσκεμμενα'' ¨η ''κατα λάθος'' κανενα debate και καμια αντιπαράθεση
  3. Δεν εχω σκοπό να σταματησω να γράφω και να αναδημοσιευω οτιδηποτε (καλό ¨η κακό) υποπέπτει στην αντιληψη μου απο ξενα και ελληνικα σαιτς σχετικα με τα BMW!! Εκτος κι αν ''εξ αναγκασθω''!!
  4. Δεν εχω σκοπό να σταματησω να γράφω τεχνολογικα αρθρα που σκοπό εχουν την ενημερωση (βλέπε duolever) κι οχι το ''ξεκαθάρισμα'' του καλυτερου απο το χειρότερο. Διότι παντα πιστευα οτι το ''σερβιρισμα'' ειναι το πρωτο touch αλλα το τελικο πακετο ειναι η ουσία!!!! Και καλυτερα να το ξερω πρωτος αυτο το ''πακετο'' για να μπορω να συζητησω με τον πωλητη κατα το ''σερβιρισμα''!!
  5. εισαστε ευπροσδεκτοι να κανετε το ιδιο εδω www.varaderomania.gr παντα με ωραίο τρόπο όπως ηδη γινεται με καποιους απο εσας στο εν λογω σαιτ!!
  6. ...δεν εχει!!!!!!!!

Βλεπω οτι χαθηκαν τα :D;):):cool::p:confused::o:rolleyes::mad:...

Τι εγινε κ. Γιωργο (πρωην αγωνιζομενε σε
6000κμ βουνισιο αγωνιστικο enduro, 56 φορες συμετοχη (ιδιωτης) σε αγωνες μοτοκρος, η μια στο παλαι ποτε Ελληνοβουλγαρικό ΜΧ, Πανω απο 1500κμ αγωνιστικό enduro σε αμμο, Touquet (τι ειναι αυτό?),Ραλλυ ακροπολις (2 φορές);)) και αριστο γνωστη της Δημοτικης και της Αρχαίζουσας καθαρευουσας μηπως προσβληθηκες απο κατι?:confused::confused::confused:

Αν ειπαμε κατι που πληγωσε τον εγωϊσμο ή ηταν προσβλητικο, ας παρεμβει ο κος Διαχειριστης του εν λογω φορουμ για να αποκαταστησει την ταξη και να προστατεψει τους "ξενους" (εσυ εκανες αυτον τον διαχωρισμο σε προηγουμενο post) συμφορουμητες μας...:Απορία:

Συζητηση (γραπτη) αντιπαραθεσης κανουμε με εντελως φιλικο τροπο απο μερους μου ;), δε χαϊδεψα κανενος τα αυτια.
Οσο για το περι "χαζων καταναλωτων κατοχων BMW" εχεις δικιο εγω το εγραψα...;) δεν σε κατηγορησα για κατι που δεν εκανες!!! Νομιζω ομως οτι το επανελαβες?:rolleyes: (μηπως για να μου το υπενθυμισεις...).
Δεν χρειαζεται να μπω σε κανενα varaderomania για να κανω συζητηση...Στην παρεα των 6 φιλων μου οι τρεις εχουμε 1200
GS/Α και οι αλλοι τρεις varadero, επομενως τα λεμε καθημερινα!:D

Καλα και ασφαλη ταξιδια με την ομολογουμενως αριστη κατασκευαστικα Varadero σου!!!;)

Παιδια πωλειται ή ανταλλασεται... μαυρο 1200 GS σε αριστη κατασταση, με 10000km....ουπς λαθος κατηγορια, στις αγγελιες πρεπει να παω:sm7:

killer 28-07-2009 19:54

1 Συνημμένο(α)
Λοιπον ανακαλυψα που ειναι τα ΚΤΜ...:Απορία::Απορία:
Στα βουνα οντως και κοβουν ξυλα!!!!:sm7:

doukas tasos 28-07-2009 20:10

;).....................................;)

NLS 28-07-2009 21:56

έχω ακριβώς την ίδια φωτό με 1200GS και βράχο

σκηνοθεσία άσε

ούτε το 1200 ούτε το 9Χ0 είναι trial...

loulou1100gs 29-07-2009 00:41

Το χειμώνα που θα χρειαστώ αλυσσοπρίονο θα τα έχω κατά νου. Να μαζευτούμε να πάρετε και Κ.Τ.Μ. και Husaberg και ό,τι άλλο τραβά η ψυχή σας. Μόνο όταν παρακαλάτε να τα πουλήσετε και δεν τα παίρνει κανένας μη μας σεκλετίζετε. Ξέρετε τι κατάλαβα μετά από χρόνια και χωσίματα;Καλή μηχανή είναι αυτή που αντέχει στο χρόνο και εξακολουθεί αγόγγιστα να υπηρετεί τον κύριό της χωρίς βίτσια-ιδιοτροπίες και "χαρακτήρα".
Και για την ιστορία: όταν κάποιοι ρομαντικοί στήνανε τα πρώτα Dakar με γιαπωνέζικα και με τούτη τη ρημαδοεταιρία τρέχανε.Φυσικά τότε η Κ.Τ.Μ. έφτιαχνε κάτι δίχρονα roller και συναγωνίζονταν στην κάπνα τα απίστευτα S.W.M. (για τους πάλιουρες που ενδεχομένως τα πρόφτασαν και τα θυμούνται).Καημό έχω να δώ ή να διαβάσω ένα-έστω ένα- μεγάλο ταξιδιωτικό με Κ.Τ.Μ. (που να βρίσκεις τώρα στη μέση του πουθενά εξουσιοδοτημένο...)

Arkas 29-07-2009 20:54

Μια που το συζητάμε, σήμερα πέρασε ένα δικάβαλο έξω από τη δουλειά.

edmark 30-07-2009 03:15

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από aeriko ( 50660)
Καλά, όλη μέρα στα βουνά....άσφαλτο δεν πατάνε;

Ελα απο Πατησια,Κυψελη και Γαλατσι να τα δεις να παρελαζουν??? εγω δεν βλεπω να μειωθηκαν ισα ισα αυξηθηκαν εδω στα "μπρονξ" που ζω εγω:D......και γιατι οχι αλλωστε και γ@μω τα εργαλεια ειναι και το 950 και το 990 και τα GS και τα ADV.....με οτι βολευετε ο καθενας και για ολα τα γουστα!!! μην Τσακωνωσαστε ...ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΘΕΙΤΕ ΤΑ !!!;)

kostas_366 30-07-2009 06:27

Ένα λευκό, έβαζε λάστιχα στην Μιχαλακοπούλου.. στον Νίκο :):)

gsmaniac 30-07-2009 15:43

Στον αγιο στεφανο,λευκο και πανεμορφο........αλλα πηγαινε αργα λογω αερα,φαινεται οτι το επηρεαζει πιο πολυ απο το GS :D:D:D:D

Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 14:28.

vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!