GS Forum

GS Forum (http://www.gsforum.gr/index.php)
-   Τεχνικά θέματα διάφορα (http://www.gsforum.gr/forumdisplay.php?f=25)
-   -   Δύο ερωτήσεις ? (http://www.gsforum.gr/showthread.php?t=4870)

georgekostas 27-08-2009 14:25

Απάντηση: Δύο ερωτήσεις ?

Μηπως να κανουμε μια δημοσκοπηση ποσοι τα κοιτανε κρυα
και ποσοι ζεστα μετα απο 5-10 λεπτα;:Απορία:

eolos 28-08-2009 12:47

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από eolos ( 59963)
Κι άλλο τεχνικό πρόβλημα παιδιά, ςος.
Έβγαλα την πίσω θέση με το κλειδί κανονικά και προσπαθώ να βγάλω την μπροστά και δεν βρίσκω άκρη.(Για να αλλάξω λάδια με μαμά κάγκελα)
Κάπου είναι πιασμένη αλλά δεν βρίσκω πού.
Βοήθεια παιδιά. :yz

Τελικά το θρίλερ με το ξεκούμπωμα της σέλας τακτοποιήθηκε επιτυχώς, με μία απλή ερώτηση σε έναν απλό μάστορα.

ΓΥΡΙΖΕΙΣ ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΒΓΑΙΝΕΙ Η ΠΙΣΩ ΣΕΛΑ.
ΤΟ ΚΡΑΤΑΣ ΓΥΡΙΣΜΕΝΟ ΔΕΞΙΑ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΕΣ ΤΗΝ ΠΙΣΩ ΣΕΛΑ ΚΑΙ ΒΓΑΖΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΠΡΟΣΤΑ.

Χωρίς να θέλω να θίξω κανέναν, ρε παιδιά, τι συμβουλεύετε χωρίς να ξέρετε ?

Μπορεί ο άλλος να κάνει ζημιά, μ' αυτές τις συμβουλές.

syan 28-08-2009 13:31

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από eolos ( 62001)
Τελικά το θρίλερ με το ξεκούμπωμα της σέλας τακτοποιήθηκε επιτυχώς, με μία απλή ερώτηση σε έναν απλό μάστορα.

ΤΟ ΚΡΑΤΑΣ ΓΥΡΙΣΜΕΝΟ ΔΕΞΙΑ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΕΣ ΤΗΝ ΠΙΣΩ ΣΕΛΑ ΚΑΙ ΒΓΑΖΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΠΡΟΣΤΑ.

Τίς συμβουλές αγαπητέ μου (πιθανές λύσεις), τις δίνουν κάποιοι όταν ερωτηθούν με σκοπό να βοηθήσουν στην προσπάθεια..Αυτές τις συμβουλές λοιπόν καλό είναι πάντα να τις επεξεργαζόμαστε όταν τις δοκιμάζουμε. Δέν πλακώνουμε το κλειδί βούρ αριστερά ούτε βαράμε τίς σέλες μέχρι να πετύχει η συμβουλή...σκεφτόμαστε ή ρωτάμε και κάποιον άλλον για πιθανή λύση ή τηλεφωνούμε σε κάποιο εξουσιοδοτημένο να μας πεί..Ο καθένας είναι υπεύθυνος για ότι κάνει έστω και για ότι του λένε να κάνει.!

Φιλικά

Στράτος

georgekostas 28-08-2009 13:36

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από syan ( 62014)
Τίς συμβουλές αγαπητέ μου (πιθανές λύσεις), τις δίνουν κάποιοι όταν ερωτηθούν με σκοπό να βοηθήσουν στην προσπάθεια..Αυτές τις συμβουλές λοιπόν καλό είναι πάντα να τις επεξεργαζόμαστε όταν τις δοκιμάζουμε. Δέν πλακώνουμε το κλειδί βούρ αριστερά ούτε βαράμε τίς σέλες μέχρι να πετύχει η συμβουλή...σκεφτόμαστε ή ρωτάμε και κάποιον άλλον για πιθανή λύση ή τηλεφωνούμε σε κάποιο εξουσιοδοτημένο να μας πεί..Ο καθένας είναι υπεύθυνος για ότι κάνει έστω και για ότι του λένε να κάνει.!

Φιλικά

Στράτος

:sm8:

GeorgeP 28-08-2009 14:09

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από TEOSS ( 61404)
1) Δεν υπάρχει πρόβλημα με λίπανση ψύξη στο πλάγιο σταντ.;

Αυτο το ξερετε καλλυτερα εσεις οι κατοχοι GS, πάντως στην δικια μου 1150 πριν 10 χρόνια δεν συνιστουσαν τίποτε απο οσα γραφονται εδω!!

Απόσπασμα:

2) Καλό είναι τα λαδιά να είναι για μότο

Δεν ειναι απαραιτητο (τσαμπα χρηματα), διότι η GS εχει ξηρό καρτερ αρα οι εξτρα ιδιοτητες των μοτοσυκλετιστικων λαδιων που σκοπο εχουν την σωστη λειτουργια ΚΑΙ του συμπλέκτη δεν βρισκουν εφαρμογη σε αυτην την μοτοσυκλέτα!!! Ο κινητηρας της GS ειναι σαν του αυτοκινητου, καρτερ και μπλοκ κινητηρα ξεχωριστά!!!

Απόσπασμα:

3) Έλεγχος λαδιών όπως γράφει georgeP ,στο κεντρικό είναι εύκολο και συνίσταται από μαμά αλλά εάν ακουμπά έδαφος μπροστά δείχνει λίγο περισσότερο εάν πίσω λίγο λιγότερο εάν τραμπαλιζει στον αέρα … Ο.Κ. η διάφορα είναι ελάχιστη και πρακτικά δεν παίζει ρόλο (βασικό : το έδαφος να μην έχει κλίση) .Τα 10 λεπτά είναι ο ελάχιστος χρόνος ηρεμίας για να πάρουμε ένδειξη (όχι ακρίβειας )

Αν η ''μαμα'' συνιστα ελεγχος λαδιου στο κεντρικο σταντ τοτε ετσι πρέπει να κανετε διότι εχει προβλεφθει η οποια κλιση της μοτο που οφειλεται στο σταντ!!! (εγω γιατι δεν θυμαμαι να ελεγε το βιβλιαρακι της 1150 μου τετοιο πράγμα?)

kostas_366 28-08-2009 14:30

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από georgekostas ( 59970)
Υπαρχει διαφορα για μενα Νικο.Και θα σου εξηγησω τι εννοω.Ενα πρωι πριν παρω τη μηχανη κοιταξα τα λαδια κρυα οπως ηταν
και στο τζαμακι δεν φαινοταν τιποτα.Πηγα μια μικρη βολτα για να ζεσταθει και μετα τα κοιταξα με
τον πρωτο τροπο οπως ειπα παραπανω.Τα λαδια ηταν στα 3/4 στο τζαμακι.
Σ'αυτη την περιπτωση ποια ηταν η σωστη ενδειξη;Εγω πιστευω η δευτερη.

Είχες κάνει λίγα κλμ και την είχες αφήσει στην ουσία κρύα.

georgekostas 28-08-2009 14:38

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από kostas_366 ( 62037)
Είχες κάνει λίγα κλμ και την είχες αφήσει στην ουσία κρύα.

Δηλαδη αν ειχε ζεσταθει καλα θα εξακολουθουσε να μη δειχνει τιποτα στο τζαμακι;

syan 28-08-2009 15:22

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από syan ( 60004)
Γιώργο θα σου πω τι συνέβη. Το προηγούμενο βράδυ οταν πάρκαρες η μηχανή θα ήταν σχετικά κρύα (μετά απο μικρη βόλτα) κι έτσι τα λάδια δεν είχαν καθίσει και το ψυγείο λαδιου γεμάτο..οπότε και το βράδυ να τά βλεπες πάλι αδειο θάταν το τζαμάκι..και σε μένα εχει συμβεί!

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από georgekostas ( 62040)
Δηλαδη αν ειχε ζεσταθει καλα θα εξακολουθουσε να μη δειχνει τιποτα στο τζαμακι;

Γιώργη κάτι δεν κατάλαβες... αν την μηχανή δεν την ζεστάνεις καλά καί πάς μόνον μέχρι τον φούρνο θα την παρκάρεις κρύα...(το λάδι έχει κινηθεί αλλά η μηχανή κρύα)..Το τζαμάκι τότε μπορει να δείχνει άδειο και όταν πάρκαρες αλλά και το πρωί!

eolos 28-08-2009 17:06

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από syan ( 62014)

Φιλικά

Στράτος

Δεν συμφωνώ μαζί σου Στράτο.
Επίσης, μία καλοπροαίρετη παρατήρηση, βοηθάει και μόνον στην υγειή επικοινωνία μεταξύ των ανθρώπων, νομίζω.

Παναγιώτης.

syan 28-08-2009 17:54

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από eolos ( 62001)

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από eolos ( 62098)
Δεν συμφωνώ μαζί σου Στράτο.
Επίσης, μία καλοπροαίρετη παρατήρηση, βοηθάει και μόνον στην υγειή επικοινωνία μεταξύ των ανθρώπων, νομίζω.

Παναγιώτης.

Παναγιώτη, έχεις όλο το δικαίωμα να μην συμφωνείς μαζί μου, αλλά..., ο τρόπος που απευθύνεσαι δεν δείχνει μία καλοπροαίρετη παρατήρηση αλλά ένα αίσθημα αγανάκτησης ίσως και θυμού. Πάντα προσέχουμε την υγιή επικοινωνία μεταξύ των μελών, οπότε άν η γραφή σου δεν συμφωνεί με τα εννοούμενά σου ζητώ συγγνώμη για την "καλοπροαίρετη" δική μου παρατήρηση.
Πάντως σίγουρα να θυμάσαι πάντα οτι
"Ο καθένας είναι υπεύθυνος για ότι κάνει έστω και για ότι του λένε να κάνει.!"

Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 21:49.

vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!