GS Forum

GS Forum (http://www.gsforum.gr/index.php)
-   Άλλες εταιρίες (http://www.gsforum.gr/forumdisplay.php?f=32)
-   -   Ducati Multistrada 1200...φτάνει με ταχύτητα 150 αλόγων!!!! (http://www.gsforum.gr/showthread.php?t=6998)

NLS 15-05-2012 19:53

Απάντηση: Ducati Multistrada 1200...φτάνει με ταχύτητα 150 αλόγων

Johnny δεν είναι ακριβώς έτσι τα πράγματα.
Σου εύχομαι πάντως να το πάρεις (εύχομαι ακόμα και να είναι ότι πιστεύεις).

Gemat 15-05-2012 20:40

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από johnny walker ( 682734)
Θα πρεπει να κανουμε μια διευκρυνιση βρε παιδια σχετικα με το multi!Καταρχην ειναι το πρωτο με πληρως ρυθμιζομενες ηλεκτρονικα αναρτησεις.Που σημαινει οτι μπορει να υπαρξουν καποια προβληματα σχετικα με τη χρηση τους.Επισης παλι ειναι το μοναδικο με 4 χαρτογραφησεις κινητηρα,αλλα εδω ο desmo δεν δειχνει να εχει καποιο προβλημα και ας θελει καθε 24000χλμ service(πρωτοφανες για μηχανη)!Και τωρα ο καθενας ας αναρωτηθει αν εδινε 20,000e για μηχανη θα την πηγαινε μια βολτα στα βουνα?
Το μηχανακι αυτο πιστευω πως δημιουργηθηκε για να σε πηγαινει παντου!Μπορει στο χωμα να μην τα καταφερνει τοσο καλα αλλα δεν θα σταματησει εκει που θα τελειωσει η ασφαλτος!Σκεφτητε τον Κεντερη να τρεχει 200αρι ανομαλο σε βουνο με παπουτσια για ταρταν.Καπως ετσι ειναι και το DUCATI.
ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΚΤΗΣΩ ΚΑΠΟΙΑ ΜΕΡΑ!

...οταν ερθει η μερα που δινει ο θεος .....pm μου....:re26:

johnny walker 16-05-2012 00:27

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από NLS ( 682781)
Johnny δεν είναι ακριβώς έτσι τα πράγματα.
Σου εύχομαι πάντως να το πάρεις (εύχομαι ακόμα και να είναι ότι πιστεύεις).

Να σαι καλα Νικο ευχαριστω!Παντως για αυτο εχει ανοιχτει αυτο θεμα για λεει ο καθενας τι πιστευει και να εχουμε μια πιο σφαιρικη αποψη

johnny walker 16-05-2012 00:31

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Gemat ( 682813)
...οταν ερθει η μερα που δινει ο θεος .....pm μου....:re26:

Να ξερεις οτι ο θεος παντα δινει κουραγιο!Αλλα πρεπει να προσπαθεις και λιγο μην περιμενεις να βρεξει λεφτα!Εγω παντως οτι εχω βαλει στοχο το πετυχαινω!Α!και ολα ειναι θεμα προτερεοτητων...! :ye33:

yannis 16-05-2012 07:49

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από johnny walker ( 682977)
Να ξερεις οτι ο θεος παντα δινει κουραγιο!Αλλα πρεπει να προσπαθεις και λιγο μην περιμενεις να βρεξει λεφτα!Εγω παντως οτι εχω βαλει στοχο το πετυχαινω!Α!και ολα ειναι θεμα προτερεοτητων...! :ye33:

Με μια προσωπική διόρθωση... αντί θεός, πίστη... θα συμφωνήσω και θα συγχαρώ.
Τελικά τα 800αρια παίζουν δυνατά!!!!

Gemat 16-05-2012 14:14

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από johnny walker ( 682977)

Φιλε Γιαννη, δεν πιστευω στον θεο. Το οτι οταν προσπαθεις αμείβεσαι ειναι το προφανες και αυτη ακριβως ειναι η σταση μου... Φυσικα οταν βαζεις ρεαλιστικους στόχους και αφοσιωνεσαι σε αυτους, τελικα τους πετυχαίνεις.

....βεβαια με κανενα θεο δεν πετυχαινεις στοχους πανω απο τη λογικη ή περα απο τις δυνατοτητες σου.

johnny walker 16-05-2012 19:44

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από Gemat ( 683352)
Φιλε Γιαννη, δεν πιστευω στον θεο. Το οτι οταν προσπαθεις αμείβεσαι ειναι το προφανες και αυτη ακριβως ειναι η σταση μου... Φυσικα οταν βαζεις ρεαλιστικους στόχους και αφοσιωνεσαι σε αυτους, τελικα τους πετυχαίνεις.

....βεβαια με κανενα θεο δεν πετυχαινεις στοχους πανω απο τη λογικη ή περα απο τις δυνατοτητες σου.

Θα σου πω ενα παραδειγμα για να καταλαβεις!Καταρχην δεν ειμαι Ολυμπιακος(αυτο κολλαει παρακατω)!Στο φ4 στην Κων/λη Ο Ολυμπιακος πηρε το κουπα απο την ΤΣΕΣΕΚΑ και ενω εχανε με 19 ποντους 12 λεπτα πριν λειξει ο αγωνας.Επισης Ο Ολυμπιακος ηταν μακραν χειροτερος σε ροστερ!Ολο αυτο θεωρω πως ειναι θεμα πιστης για νικη και αρκετη τυχη!Γι αυτο σου λεω ακομα και τα πιο απιθανα πραγματα γινονται !

johnny walker 16-05-2012 19:57

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από yannis ( 683042)
Με μια προσωπική διόρθωση... αντί θεός, πίστη... θα συμφωνήσω και θα συγχαρώ.
Τελικά τα 800αρια παίζουν δυνατά!!!!

Πιστευω πως τα 800αρια τα ζηλευουν πολυ!Το μηχανακι ειναι απιστευτο σε κυριολεκτικα παντου!Το σημαντικο μειον ειναι στην εθνικη οπου κουραζει μετα απο καμια ωρα και δεν εχει καλη προστασια απο τον αερα!Επισης δεν πανω απο 210 αλλα αυτα ειναι λεπτα γραμματα!
Εχει τεραστια αυτονομια για 16λιτρα!στριβει απιστευτα και γρηγορα!φορτωνεται οπως το 1200!και δεν το νοιαζει τιποτα αλλο γιατι παιζει σε ολλα τα τερεν!
Α!και κατι ακομα απο προβληματα?Αν εξερεσεις του 08μοντελα απο κει και περα τιτοτε το εντυποσιακο!οχι σαν τα αδερφια μας τα 1200 που εχουν για εξοχικο το συνεργειο!
Νιωθω τυχερος που εκανα αυτη την επιλογη! και τωρα το απολαμβανω!:ye33:

NLS 16-05-2012 20:28

Δεν μπορώ να διαβάζω αηδίες (επίσης δεν μπορώ να το πω πιο ευγενικά).

Τελευταία φορά που είδα συνεργείο ήταν πριν μήνες για λάδια. Προτελευταία για πριν ακόμα περισσότερους μήνες για σέρβις (και γενικά χοντρικά έτσι έχει πάει τα 5 χρόνια που την έχω).

Τα 1200 δεν είναι αδέρφια. Άντε ξαδέρφια.
Όταν είχα το 650GS Dakar, στα fora του εξωτερικού οι boxerάδες με έβλεπαν σαν παιζάκι. Δεν λέω ότι κάνω το ίδιο (εξάλλου και το Dakar μου άρεσε πολύ και η 800 επίσης), αλλά οι μηχανές αυτές συγγενεύουν μόνο στην ετικέτα.

johnny walker 16-05-2012 23:44

Απόσπασμα:

Αρχική Δημοσίευση από NLS ( 683520)
Δεν μπορώ να διαβάζω αηδίες (επίσης δεν μπορώ να το πω πιο ευγενικά).

Τελευταία φορά που είδα συνεργείο ήταν πριν μήνες για λάδια. Προτελευταία για πριν ακόμα περισσότερους μήνες για σέρβις (και γενικά χοντρικά έτσι έχει πάει τα 5 χρόνια που την έχω).

Τα 1200 δεν είναι αδέρφια. Άντε ξαδέρφια.
Όταν είχα το 650GS Dakar, στα fora του εξωτερικού οι boxerάδες με έβλεπαν σαν παιζάκι. Δεν λέω ότι κάνω το ίδιο (εξάλλου και το Dakar μου άρεσε πολύ και η 800 επίσης), αλλά οι μηχανές αυτές συγγενεύουν μόνο στην ετικέτα.

Το συμπερασμα σχετικα με την αξιοπιστια της μηχανης δεν το βγαζω εγω μονοι σας εσεις οι boxerαδες λετε για το τι σας εχει συμβει.Και πιστευω πως ειναι και θεμα τυχης οτι και αν αγορασεις οτι μαρκα και αν επιλεξεις!Αν θα σου βγει καλο η οχι!
Οσο για το αδερφια το ειπα λογο μαρκας και φιλιας μεταξυ του forum!

Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 02:35.

vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!