![]() |
Απάντηση: ΠΕΡΤΟΥΛΙ-ΛΙΜΝΗ ΑΩΟΥ - ΝΥΜΦΑΙΟ - ΒΙΤΣΙ
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
|
προτιμώ τον capitain γιατί έχουμε κάνει και οι δυο.....αεροπορία...;););)
|
Θα πρότεινα ο Θοδωρής να ανοίξει καινούργιο νήμα με αυτή καθαυτή την εκδρομή. Ηδη φτάσαμε τις 25 σελίδες και ακόμη δεν έχουμε ξεκινήσει.:sm7:
|
Απόσπασμα:
είναι ένα φόρουμ από μόνος του!!!..μπορεί να το κράτηση μόνος του..το θέμα είναι ότι όχι μόνο γράφει αλλά δεν κλίνη το στόμα του καθόλου!!...άραγε στον ύπνο του παραμιλάει??!!!:sm7: |
μετά την επαφή του με τους λύκους κατάλαβε ότι η ζωή είναι πολύ μικρή και τώρα τρέχει να προλάβει να τα πει όόόόόόλα........:sm7:
|
Απόσπασμα:
|
λες να σε περιμένει ο λύκος που του έριξες...τη σκόνη σου στα μούτρα του ????:sm7:
|
Του εξήγησα οτι πρέπει να έχει πάντα μαζί του λίγη ξηρά τροφή για λύκους ...όπως κάνουμε εμείς όλοι...!
|
ο λύκος δεν θέλει ξηρά τροφή.....το ποδαράκι (κατ' αρχήν) του Πρετεντέρη θα ήταν λουκούμι......είμαι σίγουρος ότι κάπου εκεί τριγύρω θα ξανασυναντηθούν....;););)
|
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Και που να 'ξερε ότι είχα βάλει στο Zumo..... συντομότερη διαδρομή.... και όχι γρηγορότερη..... δε θα κατηγορούσε τα Zumo.... αλλά θα με "έτρωγε" ζωντανό...... Συγγνώμη Μιχαλάκη....διάλεξα λάθος στιγμή να κάνω "πείραμα".... :o:o:o |
Πολλές, μα πολλές αναφορές στο όνομά μου βλέπω...
Η διαδρομή είναι καταπληκτική και το Νυμφαίο είναι μοναδικό. Είναι ακόμα πιο μαγευτικό το ξημέρωμα, με ποικίλα και παιχνιδιάρικα ζώα... |
Απόσπασμα:
|
CP..
Θα πάρω τηλ. για να έρθει και ο Αλέκος Με τη Σύλβια απο Γιάννενα. Θα τα πούμε Δευτέρα. Πάω για Τρύγο...Εάν βρεθεί κάποιος απο την Περιοχή ,Δεκτός. Δίστομο... Ενένα γιατί δεν με έχεις στη λίστα.... Καλό Σαβατοκύριακο.. Την αγάπη μου σε όλους....:p:p:p |
Συμμετοχές Πρωινοί 1. Aeriko (μονός) ΠΣΚ 2. Syan (διπλός) ΠΣΚ 3. Hawk46 (μονός) ΠΣΚ 4. Arkas (μονός) ΠΣΚ 5. Xenos (μονός) ΠΣΚ 6. Vpentza (μονός) ΠΣΚ Απογευματινοί 1. Teo71 2. CPretenteriS (μονός) ΠΣΚ 3. Moby gr (μονός) ΠΣΚ 4. L3f (μονός) 5. Siraxanz Θα μας βρουν επάνω 1. nikos-x (διπλός) ΠΣ 2.Bmwgogagis (διπλός) |
Απόσπασμα:
Ποιος Αλέκος? Ποια Δευτέρα? Ποιον τρύγο? Ποιο Δίστομο? Ποια λίστα? Ποιο Σαββατοκύριακο? Την αγάπη μου και από μένα........ Αναθεμά με αν κατάλαβα τίποτα...:Απορία::Απορία::Απορία::Απορία::Απορία: |
Απόσπασμα:
Μας λείπεις ήδη....ΝεύραΝεύραΝεύρα Γιαυτό οι πολλές αναφορές....:p:p:p |
Απόσπασμα:
Ο άνθρωπος είναι σκέτος γριφος.... με λίγα λόγια μας είπε χθες ότι θα έρθει και στις 3 διανυκτερεύσεις... οπότε κλειστου 1 μονοκλινο με προοπτικη ομως για δικλινο!! Όσο για τα άλλα τα τρελά του Αλεκους Συλβιες και τα ρέστα... μα το Θεό δεν κατάλαβα γρι!!! :hmmm::hmmm: Βάλτον στους πρωινους!!! |
Απόσπασμα:
Η εκδρομή είχε γίνει τον Μαίο 2010. Σύλβια είναι η Γυναίκα του.. Έχει ένα παλαιό (ΚΟΜΟΔΙΝΟ) νομίζω 1150GS- PARIS D. Του έχω αφήσει μήνυμα. Καλό Σαβατοκύριακο..:cool::cool::cool::(:(:( |
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
Μόνος ή Διπλός??? :yz:yz Θα με "σκάσει"... |
Απόσπασμα:
Καλά ντε ΣΥΓΝΩΜΗ.....:yz |
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Για να τα έχουμε μαζεμένα! ;) . |
Απόσπασμα:
Η Κυβέρνηση φταίει δεν ξέρουν τι θέλουν...:hmmm:. |
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
|
Απόσπασμα:
Με το τσιγκέλι..... την τρέλα μου μέσα.... ΝεύραΝεύρα :D:D:D |
Τεο παρακαλώ υπολόγισε με μονό, αναχώρηση με τους απογευματινούς...θα τους συναντήσω στο 90 Θήβα
γιατί από Άργος ερχόμενος, δεν πολυγουστάρω να μπω Αθήνα, Αττική οδό κ τέτοια... οπότε θα σας περιμένω Θήβα στο 90κμ επάνω στην εθνική(λέω κατά τις 17.45 να είμαι εκεί). Τώρα στα επιμέρους κοιμάμε κ σε μονόκλινο αν όμως κάποιος από τους υπόλοιπους θέλει κοιμάμε και σε δίκλινο, αλλά προτιμώ τενόρο γιατί εγώ είμαι βαρύτονος:sm7:. Αν θέλεις προκαταβολή στείλε με πμ η σμσ το Νο, Αλφα Τραπεζα κατα προτίμηση, να σου φορτώσω κανά €. Καλή δύναμη στην οργάνωση:) |
Συμμετοχές Πρωινοί 1. Aeriko (μονός) ΠΣΚ 2. Syan (διπλός) ΠΣΚ 3. Hawk46 (μονός) ΠΣΚ 4. Arkas (μονός) ΠΣΚ 5. Xenos (μονός) ΠΣΚ 6. Vpentza (μονός) ΠΣΚ 7. Napgeo (μονός) ΠΣΚ Απογευματινοί 1. Teo71 2. CPretenteriS (μονός) ΠΣΚ 3. Moby gr (μονός) ΠΣΚ 4. L3f (μονός) 5. Siraxanz (μονός) ΠΣΚ Θα μας βρουν επάνω 1. nikos-x (διπλός) ΠΣ 2.Bmwgogagis (διπλός) |
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
|
S.O.S. Χρειάζομαι άμεσα απάντηση από: 1. L3f (Πόσες διανυκτερεύσεις?) 2. Αλέκο & Σύλβια (Αν θα έρθουν?) |
Οι δρόμοι της αρκούδας Πρόγραμμα Εκδρομής Παρασκευή 17/9/2010: Αναχώρηση από Αθήνα σε 2 group. Το 1ο ξεκινάει στις 09:00 και το 2ο στις 17:00. Προορισμός Καλαμπάκα (Μετέωρα), μέσω Λαμίας-Δομοκού. (350 χλμ). 220 χλμ εθνική, περίπου 50 χλμ στροφιλίκι βατό, και 80 χλμ ευθεία σε καλό επαρχιακό δρόμο. Άφιξη περίπου σε 4 ώρες (καφέδες, βενζίνη, κατούρημα όλα μέσα). Σημείωση: Και το απογευματινό group θα είναι πάνω πριν βραδιάσει. Σαββάτο 18/9/2010: Αναχώρηση από Καλαμπάκα στις 09:00, με κατεύθυνση Μέτσοβο, λίμνη πηγών Αώου και Βοβούσα όπου τρώμε. Συνέχεια προς Γρεβενά, Σιάτιστα και διανυκτέρευση Βλάστη. (250 χλμ). 200 χλμ βουνό και 50 χλμ Εγνατία. Αν το κάναμε σερί θα θέλαμε 4 ώρες. Οπότε αν φύγουμε στις 9 και φτάσουμε Βλάστη στις 7 έχουμε και 6 ώρες για περιηγήσεις φαγητό καφέ κλπ. Κυριακή 19/9/2010: Αναχώρηση από Βλάστη στις 9 με σκοπό την διάβαση της οροσειράς του Γράμμου - Βίτσι. Ξενάγηση από μέλη του Αρκτούρου στο πάρκο της Αρκούδας, στο Νυμφαίο. Φτάνουμε Καστοριά νωρίς το μεσημέρι όπου και διανυκτερεύουμε. (110 χλμ). Δευτέρα 20/9/2010: Αναχώρηση για Αθήνα το πρωί. (550 χλμ)., Συμμετοχές Πρωινοί 1. Aeriko (μονός) ΠΣΚ 2. Syan (διπλός) ΠΣΚ 3. Hawk46 (μονός) ΠΣΚ 4. Arkas (μονός) ΠΣΚ 5. Xenos (μονός) ΠΣΚ 6. Vpentza (μονός) ΠΣΚ 7. Napgeo (μονός) ΠΣΚ Απογευματινοί 1. Teo71 2. CPretenteriS (μονός) ΠΣΚ 3. Moby gr (μονός) ΠΣΚ 4. L3f (μονός) 5. Siraxanz (μονός) ΠΣΚ Θα μας βρουν επάνω 1. nikos-x (διπλός) ΠΣ 2.Bmwgogagis (διπλός) |
Ψήνω τη Ναύπακτο και το Ιόνιο να έρθουν!
Για να δούμε... |
3 ΠΣΚ μονοκλινο....(με ενα μικρο ενδεχομενο να γινει δικλινο αλλα ενταξει στην χειροτερη αμα δεν εχουν δικλινα κοιμομαστε και οι 2 σε μονοκλινο ;) )
|
ΠΕΡΤΟΥΛΙ-ΛΙΜΝΗ ΑΩΟΥ - ΝΥΜΦΑΙΟ - ΒΙΤΣΙ
Αντιμετωπίζω 2 "θεματάκια" Τεο... για τα οποία όμως δεν έχεις λόγο να ανησυχείς... ;) Απλώς τα αναφέρω για το τυπικό...
1/ Με τη δουλειά.... αλλά αυτό δε σας επηρρεάζει.... γιατί αν ακυρώσω το ταξίδι τελευταία στιγμή λόγω δουλειάς.... θα μου τα πληρώσουν... οπότε κι εγώ με τη σειρά μου θα στα πληρώσω (εφόσον δεν ακυρώνονται) 2/ Ενδέχεται να ανέβω με αυτοκίνητο.... γιατί είδα στη μηχανή ξερασμένο λάδι.... σε σημείο που δε μου άρεσε καθόλου... ψηλά στο καπάκι... :(:( Αυτά προς πλήρη ενημέρωση... :cool: |
Απόσπασμα:
Για Αλ'εκο δεν έχω ακ'ομη επαφή. Δεν υπάρχει πρόβλημα θα κλείσουμε μόνοι μας. Με το μονόκλινο τι πρόβλημα υπάρχει, μπορεί να γίνει και δίκλινο εάν χρειαστεί. Μπορεί να έρθει ο Γιός μου. Και αυτό το τσογλάνι δεν μου έδωσε σαφή απάντηση. Έχεις λογαριασμό να σου μεταφέρω τα χρήματα. Προτιμώ eurobank. Εάν χρειάζεται πιστωτική μπορω να σου τη στείλω. Είμαι Δίστομο σε int. kafe. Θα επιστρέψω Κυριακή βρ'αδυ Αθήνα. 6943481514. Καλό βράδυ να έχεις. |
Όλες οι ώρες είναι σε GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 02:59. |
vBulletin Version 3.8.4
Jelsoft Enterprises Ltd.
Όλα τα γραφόμενα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του GS Forum!